2019-04-01 19:00:33

Te is tökéletes és természetes szemöldökre vágysz? - Megmutatjuk, hogy érd el!

Te is csodálod a gyönyörű szemöldökű lányokat az instagrammon? Tökéletesítenéd a smink tudásodat? Vagy éppen pár tippre van szükséged a megfelelő formához? Mi összeszedtünk neked mindent, amit csak tudni szerettél volna a természetes szemöldökről, a szemöldök kiszedéséről és az ehhez szükséges termékekről.

 

Szemöldök kiszedés - az igazi mumus 

Vannak azok a szerencsések, akiknek csipesz nélkül is makulátlan a szemöldökük. Dús, megfelelő a formája is. A legtöbbeknek azonban nem adatott meg a tökéletes, természetes szemöldök, nekik pedig érdemes elsajátítani egy-két trükköt a szemöldök kiszedéséhez. 

A szemöldök kiszedés első és legfontosabb lépése, hogy megállapítsd, milyen formát szeretnél elérni. Bizonyos arcformákhoz érdemesebb íveltebb fazont választani, míg máshoz az egyenes passzol a legjobban. Ennek megítéléséhez (vagy, ha teljesen tanácstalan vagy) érdemes kikérni először egy kozmetikus segítségét, aki segít neked megkeresni az ideális formát, hogy utána már csak ahhoz kelljen igazítanod a dolgot. 

 

Kozmetikust keresel? 
Nézz körbe szakembereink között a BWNET honlapján!

 

Tippek a szemöldök kiszedéshez 

Tipp 1: Hagyd kinőni. Több szemöldökből mindig könnyebb dolgozni, a forma megkeresése is sokkal egyszerűbb lesz úgy. Ez általában 6-8 hetet vesz igénybe. Amennyiben a szemöldök növesztés gondot okoz, nehezen, vagy csak ritkásan nő, kend be lefekvés előtt egy kis ricinus olajjak. Csodákat tesz a szemöldök növesztéssel! A végeredmény? Természetes szemöldök, amely dús és erős. 

Tipp 2: Keresd meg a formát. Ehhez illessz egy ceruzát az orrnyergedhez, hogy a vége a szemöldököd irányába mutasson. A vonal a kezdőpont, a természetes szemöldök eléréséhez ne szedd tovább! A végpontja megtalálásához forgasd el a ceruzát, hogy az egyik vége az orrcimpádnál, másik pedig a szemed sarkánál legyen. Ahova mutat az egyenes, ott kellene végződnie a szemöldöködnek. Ezzel a trükkel érheted el a természetes szemöldököt akár otthon is. 

Tipp 3: A kevesebb néha több! Sose ess neki. Mindig tervezd meg pontosan, hogy honnan, mennyit fogsz szedni. Ezzel megakadályozod, hogy a szemöldök kiszedése egy "2000-es évek pop ikonja" szerű katasztrófába torkolljon. Kezd a közepével (a kikelölt pontig haladva), majd térj át alá, és fölé, lassan, szálanként haladva, mindig ellenőrizve, nem szedted-e esetleg túl. 

természetes szemöldök, szemöldök rajzolás, szemöldök kiszedés, kevés szemöldök, szemöldök növesztés, online időpontfoglaló rendszer_BWNET

Szemöldök rajzolás - termékek széles választéka

Ha a szemöldököd ritkásabb, világosabb, hézagosabb, mindenképpen érdemes megpróbálni a szemöldök rajzolást. Itt sem kell persze túlzásokba esni! A természetes szemöldök illuzióját el lehet érni egy kis rásegítéssel. 

Termékek széles választéka érhető el erre a célra: 

  • szemöldök ceruza

  • szemöldök filc

  • szemöldök pomade 

  • szemöldök púder

 

természetes szemöldök, szemöldök rajzolás, szemöldök kiszedés, kevés szemöldök, szemöldök növesztés, online időpontfoglaló rendszer_BWNET

 

A szemöldök rajzolás technikái 

A megfelelő termék kiválasztása attól függ, milyen technikával akarsz dolgozni. A természetes szemöldök illuzióját legkönnyebben, a manapság nagyon népszerű, szálas technikával érheted el. Itt érdemesebb egy nagyon vékony hegyű eszközzel (ceruza, filc, vagy pomade) dolgoznod, hogy minél precízebb lehess. Ennek a szemöldök rajzolás technikának a lényege, hogy nagyon finoman, kis szálakat igyekezz húzni a szemöldöködben, mintha csak a valódakat akarnád utánozni. Az igazán természetes szemöldök hatása több időt vehet igénybe, de ne kapkodj. Hidd el, megéri! 

 

Kozmetikust keresel? 
Nézz körbe szakembereink között a BWNET honlapján!

 

A megfelelő szín kiválasztása - a szemöldök rajzolás kulcsa

Ha már tudod, milyen terméket szeretnél használni (ez sokszor némi kísérletezésbe is telhet, de ne add fel!), mindig gondold végig a színt is, mielőtt beruházol valamilyen szemöldök formázóba. Mindig igyekezz a természetes hajszíneddél egy fél, esetleg egy teljes árnyalattal sötétebb színt választani. Hidd el, teljesen természetes szemöldököd lesz majd, ha odafigyelsz erre! 

 

természetes szemöldök, szemöldök rajzolás, szemöldök kiszedés, kevés szemöldök, szemöldök növesztés, online időpontfoglaló rendszer_BWNET

 

Gél a természetes szemöldökért 

Ha esetleg azon szerencsések egyike vagy, akiknek nem szükséges szedni, és a szemöldök rajzolás is felesleges volna, akkor is érdemes beszerezni egy gélt. Szemöldök gélből is rengeteg fajta van már a boltokban. Találhatsz színeset, hogyha mégis valamivel dúsabb hatást szeretnél, de ha teljesen elégedett vagy, válassz átlátszót. Ez segít egész nap helyben tartani a szálakat. Szuper egyszerű és gyors használni. Csak átfésülöd vele a szemöldököd, kívánt formára igazítod, és már kész is vagy! 

 

Ez is érdekelhet: Sminktrend 2019 tavasz- az ellenállhatatlan TOP 6 (kattints)

Képek forrása: Pinterest, Unsplash

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!