TÁJÉKOZTATÓ- március 17. a Schwarzkopf Professional partner fodrászatok részére

Cégünk a nehéz helyzetben sem hagyja magára fodrász partnereit! Köszönjük, ha elolvasod és meg is osztod közleményünket, hogy minden érintetthez eljusson!

Cégünk a nehéz helyzetben sem hagyja magára fodrász partnereit! Köszönjük, ha elolvasod és meg is osztod közleményünket, hogy minden érintetthez eljusson!

 

Kedves Partnereink!

 

Ahogy korábbi nyilatkozatunkban jeleztük a helyzet napról napra, sőt óráról órára változik Magyarországon.

 

A mai napon Magyarország Kormánya úgy döntött, hogy a kereskedelmi és szolgáltató egységek nyitva tartását szabályozza. Ez egy irányba mutat a fodrászok és a fodrászatok már elmúlt hétvégén tapasztalható önkorlátozásával.

 

A partnereink és képviselő kollegáink egészségét szem előtt tartva 2020. március 17-től a területen dolgozó kollégák számára otthoni munkavégzést rendelünk el.

 

Az értékesítő kollégák  telefonon keresztül keresik meg partnereiket és a rendeléseket folyamatosan felveszik, a készleteket optimalizálják a következő hetekre. A szállításaink jelenleg még rendben zajlanak, de ez a gyorsan változó helyzetben nehezen garantálható hosszú távra!


Cégünk a nehéz helyzetben sem hagyja magára partnereit! Minden már kiállított és még le nem járt számlára, valamint az új rendelésekre is a szerződésben rögzített határidőn túl +30 napos fizetési határidőt nyújtunk!

 

Mindenkinek jó egészséget kívánva, üdvözlettel:
a Schwarzkopf Professional csapata

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!

BWNet Magyarország