Szokodi Academy, a sokoldalú szépség szegedi képviselője

A fodrász, aki nem csak a saját, hanem vendégei álmait is valóra váltja

Nehéz definiálni ki is az a Szokodi László és mivel foglalkozik, mert megannyi izgalmas és újító projekt fűződik a nevéhez.


Egy budapesti kávézóban találkoztunk szűk egy órára, körülötte pedig egy percre sem állt meg az élet. Személye igazán pezsgő, életvidámsága bejárta a teret. Saját bevallása szerint megosztó személyiség, akit vagy szeretnek, vagy nem. Köztes kompromisszum nincs, de egy biztos: Szegeden már mindenki hallotta a nevét.

 

A Szokodi Academy brand foglalja magába mindazt, ami meghatározza foglalkozását. Ki ő? Fodrász, oktatófodrász, szalontulajdonos, sportújságíró, újságíró​, üzletember? A válasz: mind így egyben. A sport és a fodrászat, divat szerelmese. Amibe belefog azt szenvedéllyel csinálja.

fodrász, fodrászat szeged, szeged fodrász, szokodi laszlo fodrász, szokodi academy, frizura szeged, online időpontfoglalás bwnet, szalonszoftver bwnet


Mi a fodrászatról, a szalonról és oktatásokról beszélgettünk vele

Vendégei számára sincs apelláta. Laci amennyire kritikus önmagával, úgy kritikus vendégei megjelenésével szemben is. Természetesen a szó legnemesebb értelmében. Őszinte véleményét sosem rejti véka alá és vendégeit időről időre megújítja, frizurájukat és hajápolásukat nagy odaadással tereli a legtökéletesebb felé.


London az inspiráció legfőbb forrása
​Már hosszú évek óta jár külföldi szakkiállításokra és vásárokra, valamint szakmai oktatásokra. A rá hatással lévő újdonságokat azonnal saját stílusára szabja és beépíti a szalonmunkába. 

fodrász, fodrászat szeged, szeged fodrász, szokodi laszlo fodrász, szokodi academy, frizura szeged, online időpontfoglalás bwnet, szalonszoftver bwnet, hajas laszlo, zsidro tamas

Hajas Lászlót és Zsidró Tamást is sikerült elcsípnie a 2015-ös Salon International Hair Show-n, Londonban  

 

A folyamatos tanulás és önképzés mellett nem sajnálja az időt és energiát arra, hogy a feltörekvő fodrászokat oktassa a szakma titkaira és életre keltse a külföldön látott trendeket.

 

fodrász, fodrászat szeged, szeged fodrász, szokodi laszlo fodrász, szokodi academy, frizura szeged, online időpontfoglalás bwnet, szalonszoftver bwnet

A Paul Mitchell márka oktatójaként

 

Jótékony szépülés
Szokodi László fodrászata évek óta támogatja a Szegedi Gyermekklinikát és a Elekh Ágh Állatmenhelyet. Minden egyes megvásárolt Szokodi Tagsági Kártyával a vendégek is hozzájárulnak az adomány összegéhez, ráadásul akár 30-40%-kal kedvezőbb áron vehetik igénybe az általuk választott szolgáltatást.

Férfiak és nők, idősek és fiatalok
A Szokodi Academy-ben mindenki számára van hely. Már az első pillanattól kezdve érvényesül a vendégközpontú szemlélet, hiszen Laci a BWNET ügyviteli rendszerén keresztül online időpontfoglalást tesz lehetővé vendégei számára. Aki először jár a szegedi fodrászszalonban, egy rövid beszélgetés, konzultáció után kerül sor a frizura kialakítására, hogy a végső eredmény fodrászt és vendégét egyaránt lenyűgözze.

 

fodrász, fodrászat szeged, szeged fodrász, szokodi laszlo fodrász, szokodi academy, frizura szeged, online időpontfoglalás bwnet, szalonszoftver bwnetBridal HAIR 2015

 

​"​Az ÉLET akkor válik örömmé, ha megtudod valósítani az álmaidat!​"​- Szokodi L.
 

 

Neki sikerült. Gratulálunk!
Éld át Te is a Szokodi világ különleges élményét!

 

fodrász, fodrászat szeged, szeged fodrász, szokodi laszlo fodrász, szokodi academy, frizura szeged, online időpontfoglalás bwnet, szalonszoftver bwnet

Szokodi László

Szokodi Academy
6720 Szeged
Fekete sas u. 28.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 

BWNet Magyarország