Ragadozó a fürdőszobában, avagy ezért felejtsd el az otthoni gyantázást!

A Club Forman szalonban Magda Ágnes vendége mesélt saját élményeiről az otthoni szőrtelenítéssel kapcsolatban, melyet megosztott velünk. Tanulságos történet!

A Club Forman szalonban Magda Ágnes vendége mesélt saját élményeiről az otthoni szőrtelenítéssel kapcsolatban, melyet megosztott velünk. Tanulságos történet!

 

Amint a gyermek belép a tinédzserkorba, akkor bizony fel kell kötni a gatyát, különösen ha lány, amolyan igazi csajszis kamasz. Az idegeket is kellőképpen fel kell készíteni, főleg ha a nagylány egyben egy maximalista egyéniség is, mondhatnám, hogy vége a világnak. Na jó, ki lehet azért bírni.

 

Ismerkedés a szőrtelenítéssel

Egy szép napon serdülő lánykám úgy érezte, eljött az idő, hogy megismerkedjen a szőrtelenítés rejtelmeivel. Én nagyon lelkes voltam, végre valami,amit biztos én tudok jobban, hiszen már régóta gyakorlom és ezt még ő is kénytelen elismerni, akármilyen kritikus tinédzser is.

 

Egy rossz modulat

Egész jól indultak a dolgok. Aztán,amikor úgy láttam, most már igazán magára hagyhatom az én okos, ügyes nagylányomat el is hagytam a fürdőszobát. Lehet, hogy nem kellett volna... Néhány perccel később egy éles sikítást követően már újra a tett helyszínén voltam, szomorúan és a sírással küszködve néztem, ahogy a gyanta, mint egy gonosz, megátalkodott  őserdei ragadozó, boldogan folyik szét a mosdókagylón, csöpög, nyúlik lefelé a padló felé is.

 

Ha otthon szőrtelenítesz

Semmiben nem lehet megbízni. A gyantapatron teteje ugyanis úgy gondolta, most elválik a tartályrésztől és ennek következtében a patron teljes tartalma szabad utat kapott. Arra folyt, amerre ő akart. Hogy mennyi ideig kapartam,oldottam fel a ragadós anyagot az áldozatul esett felületekről, nem részletezem. Egyébként is úgy érzem, ennek a fürdőszobai ragadozónak én voltam az igazi áldozata. 


 

Eddig is utáltam az otthoni gyantázást,de ezután még jobban fogom!

 

Menj biztosra és szabadulj meg szőrszálaidtól a Club Forman-ban biztos kezek között, kíméletesen és mellékhatások nélkül!

 

Foglalj időpontot már most és élvezd a bársonyosan sima bőr érzetét!

 

Club Forman Szépségszalon
1016 Budapest, I. kerület
Zsolt u. 6.

ONLINE időpontfoglalás

 

legjobb kozmetika budapest, kozmetika 13. kerület, kozmetika 2. kerület, kozmetika árak, kozmetika szalon, kozmetika budapest 14. kerület, legjobb kozmetika budapest, kozmetikus mit csinál, kozmetikus budapest 9. kerület, kozmetikus árak, legjobb kozmetika budapest, kozmetikus budapest 8. kerület, kozmetika budapest 11 kerület, kozmetika budapest 13 kerület, kozmetika budapest 7. kerület, kozmetika budapest 2. kerület, kozmetika budapest 14. kerület, kozmetikus budapest 9. kerület, lézeres szőrtelenítés árak, lézeres szőrtelenítés vélemények, intim szőrtelenítés otthon, lézeres szőrtelenítés kupon, végleges szőrtelenítés otthon, szőrtelenítés házilag, szőrtelenítés férfi, lézeres szőrtelenítés hátrányai, végleges szőrtelenítés otthon krém, intim szőrtelenítés házilag, végleges szőrtelenítés házilag, villanófényes szőrtelenítő gép ára, szőrtelenítés szódabikarbónával, arc szőrtelenítés házilag, szőrtelenítés házi praktikák, online bejelentkezés, online időpontfoglalás, bwnet, club forman

Tóth Piroska professzionálisan és kíméletesen szőrtelenít a Club Forman szalonban

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország