2019-04-08 10:28:39

DEBÜTÁL: Pápai Gábor legújabb frizura kollekciója- SZEMÉLYRE SZABOTTAN

Az ember legfontosabb értéke a személyisége. Mindenki különböző, más és más külső és belső értékekkel rendelkezik. Ez tesz mindenkit egyedivé.

Bemutatjuk Pápai Gábor, a Pápai Hairstudio szakmai vezetőjének és a Wella Professionals oktató fodrászának legújabb frizura kollekcióját. Az alkotás a különböző személyiségjegyek sokszínűségére épült, mely kitűnően tükrözi a modellek sajátos jellemeit. A frizurák a WOW - World Of Wella színpadán debütálnak majd, amelyen betekintést nyerhetnek a résztvevők, hogy Pápai Gábor hogyan ülteti át hétköznapi szalonmunkájába a kollekciós elemeket. Precíz munka és egyediség jellemzi a kreációt, melynek neve magába foglalja mindazt, amit a frizurák sugallnak: SZEMÉLYRE SZABOTTAN!

 

Wella Professionals, WOW, Pápai Gábor, kollekció, frizura, fodrászat, BWNET_online időpontfoglaló program

 

Gyönyörűen megálmodva, részletesen megtervezve, tökéletesen megvalósítva

Pápai Gábor, a Pápai Hairstudio tulajdonosa és a Wella Professionals oktató fodrásza. Megálmodta és megalkotta saját frizura kollekcióját, melynek apropójából fotózást is szervezett. A kollekciójának témája rendkívül érdekfeszítő és naprakész, ami megannyi fodrászt és vendéget érint.

Wella Professionals, WOW, Pápai Gábor, kollekció, frizura, fodrászat, BWNET_online időpontfoglaló program

A történet:

"Az alap elgondolás a különböző személyiség típusok bemutatása volt, mind külső, mind belső személyiségjegyeik alapján. Honnan jött az ötlet? A kollekció megalkotásánál mindig keressük az inspirációt, de ebben az esetben az inspirációt maga a modell jelentette, és szerettem volna teljesen személyre szabottan, az egyéniségüknek megfelelően elkészíteni a frizurájukat. Végigvettük pontosan mi a foglalkozása, mi a hobbija, feltártuk, hogy zárkózott személyiség-e, vagy inkább az extrémitás jellemző rá a mindennapokban. A célom az volt, hogy a modellekre nézve egyből felismerhető legyen mindenki számára, hogy milyen személyiségjegyeket hordoznak.

A kollekció háttere egész egyszerűen a mindennapokból jött, a konzultáció fontosságát szerettem volna kiemelni. Sokat beszélünk róla, de valahogy néha sikerül elsiklani a részletek felett. A szalonélet során egyre inkább fontosabbá válik, hiszen a vendégek igénylik a törődést, a magas szintű szolgáltatást, melynek szerves része a pontos, személyre szabott konzultáció. Így 2019-ben nem elég már csak kiváló munkát kiadni a kezünkből, ettől többet kell biztosítani vendégeinknek, ha versenyképesek szeretnénk maradni. Sok esetben a vendég nem mer véleményt nyilvánítani és inkább elégedetlenül távozik, pedig csak a kommunikáció volt pontatlan.

A modellek kiválasztásánál a fő szempont az volt, hogy minél jobban tudjam szemléltetni a különböző személyiség típusokat. Teljesen más típus mindhárom modell. Más a foglalkozásuk, az érdeklődési körük és az életkörülményein, ez igazán visszatükröződik a végeredményen is. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, nagyon jó csapat jött össze, többször is dolgoztunk már együtt.

Ha egy szóban kellene összefoglalnom azt a napot, akkor a gördülékenység jut róla először eszembe." - mondta Pápai Gábor, a kollekció megalkotója és a Pápai Hairstudio tulajdonos fodrásza. 

Wella Professionals, WOW, Pápai Gábor, kollekció, frizura, fodrászat, BWNET_online időpontfoglaló program

Fanni, egy pörgős, vagány hölgy, karakteres jegyekkel, de mégis nőiességet sugároz.


SZEMÉLYRE SZABOTTAN- Pápai Gábor frizura kollekciója 2019.

A kollekció neve teljes mértékben visszatükrözi a frizurák témáját. A 3 modellnek megalkotott frizura 3 különböző koncepcióra épült. Mindhárom frizurához más anyagokat, technikákat és eszközöket alkalmazott Gábor.

 

Három különféle világ, három különböző megjelenés

A kollekció neve: Személyre Szabottan!

Mint azt már említettem, teljesen más személyiség mindhárom modell, így a három irányvonal és a koncepció is teljesen más volt.

Kinga modellünk egy teljesen visszafogott, fiatal törékeny lány volt, aki a természetességet és a lágyságot képviseli, ezért az ő típusának megfelelően természetes hatást szerettem volna visszatükrözni, ezért is használtam a szőke természetes árnyalatait. A színek egy egyenletes 10-es szőkítési alapra kerültek fel: a tövére az új Koleston Perfect Me+ 7/38 árnyalatot választottam, a végekre pedig három szőke árnyalat került fel fűzött melírtechnikával: Koleston Perfect Me+ 10/95, 9/97 és 10/04 árnyalatokkal játszottam. A végeredménynél is a lágyságot szerettük volna tükrözni, így a forma kialakításnál is egy klasszikus vonalú GHD trendtechnikát alkalmaztam.

A másik modell- Fanni- az előző lány szöges ellentéte. Egy pörgős, vagány hölgy, karakteres jegyekkel, de mégis nőiességet sugároz. A rövid haj viselése most újra fénykorát éli. Egy rövid haj igenis lehet ugyanolyan nőies, ha azt a viselője tudja is hordani, magáénak érzi, hisz nem a hosszú haj tesz valakit nővé hanem a kisugárzása. A rövid hajnál éppen ezért kiemelten fontos, hogy tippeket adjunk az otthoni hajformázáshoz, tanítsuk meg a vendéget hogyan bánjon a hajával a mindennapok során. A rövid forma ellenére megtartottam a frizura variálhatóságát felül. Színek tekintetében a tőrészre Koleston Perfect Me+ 5/75, a haj többi részére pedig Koleton Perfect Me+ 8/43 árnyalatot választottam. Technikailag pedig színátúszást alkalmaztam. A végső formát GHD tőemelő technikával hangsúlyoztam ki.

Szandi az extravagáns vonulatot képviseli. Bár a munkája nem engedi meg minden helyzetben, hogy extrém hajat viseljen, mégsem szerette volna elveszíteni teljesen a személyiségét. Szeretett volna valami meghökkentőt, amivel nyomatékosítani tudja nőiességét, csak teljesen más formában, mint az előző modellnél. Mondanom sem kell, hogy szinte csak férfiak között dolgozik, akik néha igenis elfelejtik, hogy ő bizony egy hölgy. Így jött a csillámpóni/unikornis inspirációnak. :-) A kép magáért beszél szerintem. Egyenletes 10-es szőkítési alapra, a Color Fresh Create színárnyalatait használtam szivárványszerűen váltakozva, átúszással használtam a High Magenta, a Pure Violet, a Hyper Coral és a New Blue árnyalatokat Tomorrow Clearrel kikönnyítve. A színek maximális életre keltéséhez fontos volt a styling, melynek eléréséhez GHD technikát alkalmaztam.

 

A Pápai Hairstudioba pillanatok alatt könnyedén online is be lehet jelentkezni a BWNet protálján! 

Pápai HAIRSTUDIO
1061 Budapest, VI. kerület
Király utca 10. Central Passage 1.em

Online bejelentkezéshez kattints! 

Wella Professionals, WOW, Pápai Gábor, kollekció, frizura, fodrászat, BWNET_online időpontfoglaló program

Kinga, egy teljesen visszafogott, fiatal törékeny lány

 

Kollekciós elemek a hétköznapokban?- megfelelő konzultációval lehetséges! 

Elképesztő elgondolások, káprázatos végeredmények a Pápai Hairstudióban. Pápai Gábor és fodrász kollégái számára nem volt idegen extrém frizurákat alkotni, hiszen náluk hasonlóan telnek a hétköznapok is.  

 

A kollekció a Pápai Hairstudio sokszínűségét, vendégkörének változatosságát hivatott kifejezni

Nem mondanám kifejezetten művészeti kollekciónak, hisz amikor a szalonban dolgozunk kollégáimmal, nap mint nap hasonló kívánságokat teljesítünk, csak ezzel a kollekcióval szerettem volna kiemelni a különböző személyiség típusokat, amellyel minden nap találkozunk a szalonmunkánk során és a konzultációnak köszönhetően a vendég számára egy magasabb szintű szolgáltatást, vendégélményt biztosítunk.

Wella Professionals, WOW, Pápai Gábor, kollekció, frizura, fodrászat, BWNET_online időpontfoglaló program

Szandi, az extravagáns vonulatot képviseli.


Kollekciós elemek elsőként élőben a WOW színpadán

A Személyre Szabottan frizura kollekció gondolatisága a WOW- World Of Wella színpadán debütál 2019. április 13-án. Ahhoz, hogy a bemutató a legtökéletesebb legyen, a teljes a Wella Stúdió csapat közösen munkálkodik.

Oktatóként is a vendégközpontúság az első

A színpadon is a kollekció üzenetét szeretném átadni, vagyis a személyre szabottságot szeretném hangsúlyozni és megmutatni azt, hogy ezt hogyan valósítom meg a szalonban egyszerűen és hatékonyan. Szeretném átadni a tapasztalataimat és kiemelni, hogy mik a legfontosabb tényezők egy vendégnél, melyeket figyelembe kell venni, hogy hajviselete is őt tükrözze. Ez minden nő számára igazán fontos, képviseljen bármilyen stílust is, vagy legyen éppen élete bármelyik szakaszában is. Ennek szerves részét fogja képezni a különböző GHD technikák használata, melynek mottója tökéletesen összefoglalja célunkat: Good Hair Day, azaz „csodás haj nap” a hétköznapokban. A felkészülés teljes mértékben csapatmunka volt, hiszen közös a cél, „Good Hair Day” minden vendég számára.

wella studio budapest_bwnet

Online bejelentkező rendszer a Pápai Hairstudioban- könnyed, gyors, egyszerű

A Pápai Hairstudioban már több éve a BWNET online időpontfoglaló programját használják. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, rengeteg mindenben a fodrászok és a vendégek segítségére volt a rendszer. 

 

Számít, hogy szolgáltatási élményt adunk és bármikor elérhetőek vagyunk

Az elején a kollégáknál volt egy kis félelem az online foglalási rendszerrel kapcsolatosan, de miután megismerkedtek a vele és annak a hatékonyságával, rájöttek arra, hogy sokkal könnyedebben tudják intézni a foglalásaikat. Miután a vendégeinkkel is megismertettükk a BWNet rendszerét pozitív visszajelzések jöttek arról, hogy 0-24-ben tudnak időpontot foglalni, ezzel tiszteletben tartva mindenki magánéletét, vagy időbeosztását. Így mind a két oldal jól járt. A szakmai támogatást pedig a kezdetektől élvezzük! - mondta Pápai Gábor a Pápai Hairstudio tulajdonosa.

 

A Személyre Szabottan kollekció megalkotója: Pápai Gábor, a Pápai Hairstudio tulajdonosa és a Wella Professionals oktató fodrásza

Stylist: Paksi Éva

Sminkes: Maróthi Réka

Fotós: Bencze Zoltán

 

 

Kövess minket a Facebook is!