Őszi bőrmegújító peeling extra meglepetéssel a kaposvári kozmetikában

Ha te is hibátlan, feszes, egyenletes felszínű arcbőrt szeretnél, akkor az IMAGE peeling kezelés a legmegfelelőbb választás számodra. Sőt az ősz a peeling évszaka is, ezért a legjobb, ha már novemberben elkezded a kezelést, hogy az ünnepeken már ragyoghass! Látogass el a kaposvári szépségszalonba és újítsd meg bőröd velük!

Ha te is hibátlan, feszes, egyenletes felszínű arcbőrt szeretnél, akkor az IMAGE peeling kezelés a legmegfelelőbb választás számodra. Sőt az ősz a peeling évszaka is, ezért a legjobb, ha már novemberben elkezded a kezelést, hogy az ünnepeken már ragyoghass! Látogass el a kaposvári szépségszalonba és újítsd meg bőröd velük!<br />

 

Teljes megújulás az arcnak

A peeling, másnéven savas hámlasztás egy klinikai biztonságú kémiai eljárás, aminek eredményeképp a bőr újraépíti önmagát. A hámlasztó összetevők hatására a szaruréteg károsodott, elhalt felső rétege lehámlik, így a friss, megújuló felszínbe már könnyen bejuttathatóak azok a hatóanyagok, amelyek a problémák gyökerét (akné, pigmentfoltok, ráncok, stb.) kezelik. 

 

A savas hámlasztással kapcsolatos tévhitek

"A peeling hallatán sokan egyből arra gondolnak, hogy ez egy fájdalmas eljárás, piros, és meglehetősen érzékeny bőrrel fognak távozni a kozmetikából. De ezek csak tévhitek! Sok éves tapasztalatból tudjuk, hogy semmilyen kellemetlen mellékhatással nem járnak a peeling kúrák, és aki eddig kipróbálta továbbra is az IMAGE peelingre szavaz." - Kócsi Gabriella, a kaposvári kozmetika szakmai vezetője.

 

savas hámlasztássavas hámlasztás,kaposvári kozmetika, amazon szépségsziget kaposvár, image peeling

 

Minden bőrproblémára személyre szabott megoldást nyújt az IMAGE peeling

Fontos kiemelni, hogy az IMAGE peeling nem csak az idősödő bőrre nyújt megoldást, hiszen az is lényeges manapság, hogy egységes tónusú és sima legyen arcunk. A különböző problémákról nem is beszélve, amikre szintén tökéletes az IMAGE  egyénre szabott különleges peelingje.

Ha a vendég az akné, vagy a rozacea okozta problémákkal küzd, netán májfoltja, pigmentoltja van, akkor számára is komplex és tökéletes megoldást nyújtanak az IMAGE peelingek. Hihetetlenül hatásos, természtes összetevőinek köszönhetően egyénre szabottan nyújtanak eredményes megoldást ezekre a problémákra már az első használat után is.

 

Az IMAGE peeling előnyei


Amazon Szépségsziget
7400 Kaposvár
Berzsenyi u. 2.A

ONLINE BEJELENTKEZÉS
(Válaszd a “Kozmetika” szakterületet, majd a “Savas hámlasztás” szolgáltatást!)

 

savas hámlasztás, image peeling, kaposvári kozmetika, amazon szépségsziget kaposvár

 

Mikor érdemes használni?

Általában 2-4 hetente, összesen 6 kezelésből álló kúra kell ahhoz, hogy az eredmény szemmel látható legyen. Fontos, hogy a kozmetikában történő hámlasztás után elengedhetetlen a bőr személyre szabott és vitamindús táplálása. 

 

Az EXTRA meglepetés

A kaposvári kozmetikában arról is gondoskodnak, hogy az utókezelés is hibátlan legyen, hisz a 6 alkalmas peeling kúra mellé AJÁNDÉKBA kapod a kezelésnek és a bőrtípusodnak megfelelő IMAGE krémet.

 

Az IMAGE Skincare termékeit a világelső kozmetikumok között tartják számon, hisz klinikai tisztaságú hatóanyagokat és természetes összetevőket tartalmaznak, melyek táplálják a bőrt, belülről töltik fel azokkal anyagokkal, melyek a bőr számára elengedhetetlenek. A peeling után pont erre van szüksége a bőrnek! Az utókezelést az ajándék termékkel kényelmesen, otthon is elvégezheted.

 

Az ajánlat érvényes: 2017. november 1-30.

 

Amazon Szépségsziget
7400 Kaposvár
Berzsenyi u. 2.A

ONLINE BEJELENTKEZÉS
(Válaszd a “Kozmetika” szakterületet, majd a “Savas hámlasztás” szolgáltatást!)

 

savas hámlasztássavas hámlasztás,kaposvári kozmetika, amazon szépségsziget kaposvár, image peeling

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország