OSiS+ Made to Create- Európa legtehetségesebb férfi fodrásza: Beke Balázs

A Schwarzkopf Professional nemzetközi styling versenyén, az OSiS+ Made to create-en Beke Balázs a debreceni Hedge Hair szalon fodrásza képviselte Magyarországot- férfi kategóriában- Európa legtehetségesebb fodrászai között.

A Schwarzkopf Professional nemzetközi styling versenyén, az OSiS+ Made to create-en Beke Balázs a debreceni Hedge Hair szalon fodrásza képviselte Magyarországot- férfi kategóriában- Európa legtehetségesebb fodrászai között.<br />
<br />

 

Az OSiS+ Made to Create versenyében a frizura finishének elkészítésére helyezték a hangsúlyt. A megmérettetésen egy minél maibb és extrémebb textúra és forma elkészítése volt cél, melyet első körben egy fotópályázat keretében kellett megméretni, majd a kategóriák országgyőztesei vettek részt a nemzetközi versenyen.

 

Elképesztő fodrász sikerek a debreceni Hedge Hair-ből

Kompos Tamás a Hedge Hair szalonok tulajdonosa, szakmai vezetője az eredményhirdetést követő néhány percben első kézből értesítette minket kollégái legújabb eredményéről! Amihez ez úton is szívből gratulálunk a teljes csapatnak!

 

Már hetekkel korábban beszámoltunk arról, hogy a fodrász szakmát 2017. októberében Dan Réka képviseli a világversenyen. A WorldSkills verseny a világ egyik legrangosabb eseménye, mely kétévente kerül megrendezésre. Ezen a versenyen mérhetik össze a különböző országok más-más szakmáinak jeles tanulói és képviselői a tudásukat, technikai képességeiket mind egyéni, mind a csapat szinten. 

 

Most Beke Balázs hódította el Európa legtehetségesebb férfi fodrászának járó címet Barcelónában. Balázs nyereménye: 2000 euro és Richard Ashforth londoni 4 napos képzése! Az évnek pedig még koránt sincs vége!

 

A Hedge Hair fodrászai a legmodernebb szalonok oldalán, a BWNET-en!

HEDGE HAIR
4024 Debrecen
Piac utca 38.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS a Hedge Hair fodrászatába

 

BWNet Magyarország