Modern szalonmenedzsment képzés fodrászoknak június 17-én

Ismerd meg csapatunkat és a BWNET rendszerét oktatásainkon, melyeken nem csak az online időpontfoglaló rendszer kerül bemutatásra, hanem minden alkalommal hozunk Nektek néhány olyan szalonvezetési és szervezési ötletet is, amivel sokkal hatékonyabban és sikeresebben tudsz majd dolgozni!

Ismerd meg csapatunkat és a BWNET rendszerét oktatásainkon, melyeken nem csak az online időpontfoglaló rendszer kerül bemutatásra, hanem minden alkalommal hozunk Nektek néhány olyan szalonvezetési és szervezési ötletet is, amivel sokkal hatékonyabban és sikeresebben tudsz majd dolgozni!

 

A sikeres szalonvezetés kucsa Fodrászoknak!

Szeretnél kiemelkedni a versenytársak közül? Ugye tudod, hogy ehhez folyamatos fejlődésre kell törekedned?

Márkafüggetlen képzésünkön megmutatjuk neked, hogyan nyerheted el a vendégek figyelmét a hatalmas versenyhelyzetben!

Ismerd meg csapatunkat és a BWNET rendszerét!

Modern szalonmenedzsment képzésünk témái:

 

KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA?

GYERE EL, ÉS EGYSZERŰSÍTSD LE AZ ÉLETED!

 

Képzésünkön megmutatjuk, milyen eszközökkel tarthatod kézben a szalonvezetéssel járó szervezési feladatokat, hogy neked már csak azzal kelljen foglalkoznod, amivel szeretnél!

Jelentkezem! (kattints!)

szepsegszalon, bwnet, online idopntfoglalo program, szalonmanagement, uzletfejlesztes, trening, oktatas, kepzes, szalonvezeto, fodrasz, egyeni vallalkozo, szalontulajdonos, vallalkozasfejlesztes, modernizalas, modern szolgaltato, sikeres szalonvezetes

 

Csatlakozz most a modern fodrászatok köréhez!

Miről szól még a képzés?

Ismerd meg az azonnal beépíthető üzleti, online marketing elemeket, valamint Magyarország piacvezető digitális eszközeit.
Gyakorlati példák a bwnet.hu által kifejlesztett online szalonmenedzsment rendszer segítségével bemutatva:

Kinek ajánljuk a BWNET képzését?

MINDENNAPI FELADATAID KÖZÉ TARTOZNAK A SZALON SZERVEZÉSI MUNKÁLATAI?

A napjaid nagy részét felemészni az időpont egyeztetés, a vendégadatok, a termékkészletek kezelése, a csapat munkájának szervezése?

 

AKKOR EZ A KÉPZÉS NEKED SZÓL!

MEGMUTATJUK HOGYAN CSINÁLD HATÉKONYAN!

 

Jelentkezem! (kattints!)

 

Márkától függetlenül várjuk fodrászok, egyéni vállalkozók és szalontulajdonosok jelentkezését, akik fejlesztenék vállalkozásukat. 

IDŐPONT:

2019. június 17 (hétfő) 10:00 - 14:00

HELYSZÍN:
L'Oréal Professionnel Akadémia

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26

OKTATÓ:
Győri Szabolcs, a BWnet ügyvezetője

 

Felejtsd el a száraz oktatásokat!

Képzésünk interaktívan folyik, és rengeteg gyakorlati példával készülünk nektek, így garantáltan olyan tudással térhetsz haza, amit azonnal hasznosítani is tudsz!

Jelentkezem! (kattints!)

 

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Nem vagyunk már újak a piacon! Mi az utóbbi 6 évet folymatosan azzal töltöttük, hogy javítottuk és fejlesztettük rendszerünket a Ti igényeitek alapján. Ma már több mint 1500 elégedett ügyfelünk van a szépségipar minden területéről, miért ne tartozhatnál Te is közéjük?

szepsegszalon, bwnet, online idopntfoglalo program, szalonmanagement, uzletfejlesztes, trening, oktatas, kepzes, szalonvezeto, fodrasz, sikeres szalonvezetes

És még sokan mások....

 

GYERE EL KÉPZÉSÜNKRE ÉS ISMERD MEG A BWNET CSAPATÁT!

Ismerd meg azt a csapatot, akik a L'Oréal Professionnel szalonok fejlesztéséért és modernizálásáért is felelősek, és tanulj tőlünk közvetlenül, első kézből a siker titkáról!

ISMERD MEG AZT A RENDSZERT, AMI ELNEGEDHETETLEN AHHOZ, HOGY MODERN SZOLGÁLTATÁST NYÚJTHASS ÉS KIEMELKEDHESS A VERSENYTÁRSAK KÖZÜL!

Jelentkezem! (kattints!)

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország