Minden, amit a cellulit masszázsról mindig is tudni akartál

” Egy vagyok a több millió nő közül akinek narancsbőre van, és az zavarja is. Tudatosan élek, sokat edzek, de úgy vettem észre önmagában ez még nem elég. Így találtam rá a Vesztig Szalonra (Nikire), aki a legnagyobb odaadással és szakértelemmel “küzdött” a narancsbőr ellen a masszázsok során. Számomra is meglepő volt a képen látható eredmény. Bőröm feszesebb, határozottan formásabb lett és a narancsbőrnek nyoma sincs, az eredmény pedig centikben is mérhető.” Gy. Éva.

narancsbőr kezelése

Valószínűleg van két dolog, amit Te is tudsz a kézi cellulit masszázsról: nagyon hatásos, de fáj…. tényleg fáj, DE EREDMÉNYES.

 

Nem szépítjük.

Engedd meg, hogy teljesen őszinték legyünk veled és a mézesmadzag elhúzása helyett a valósággal szembesítsünk. Ebbe a kezelésbe akkor vágj bele, ha minden vágyad, hogy megszabadulj a narancsbőrtől és heti 2, legjobb esetben 3 alkalommal is ráérsz a kezdetekben, mert a cellulitmasszázs hatékonysága így lesz teljes.

hegyvidék cellulitmasszázs

Az eredmények nem maradnak el

A cellulit elleni kozmetikumok, masszázsprogramok és kezelések hatását nagyban növelhetjük, ha mellette odafigyelünk az egészséges életmódra, otthoni praktikákra nem lesz szükség.

” A kezelés eleinte fájdalommal járt és kék-zöld foltokat okozott leginkább a külső combjaimon. Jelenleg nem sportolok, de a hatékonyság növelése érdekében napi 2-2,5 liter vizet fogyasztottam és étrendemből igyekeztem kihagyni a magas szénhidrát tartalmú ételeket. Összességében nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel, a cellulit masszázs sikeressége egyaránt mérhető centiméterekben és nadrág méretben! 
Mindenkinek csak ajánlani tudom! ” Sz. Alexandra

vesztig szalon

Sarkalatos pont, máris mutatjuk a cellulit masszázs árát a Vesztig Szalonban.

Ezekből az árakból kapsz 50% kedvezményt október 8-án!

 

Alkalmak Cellulitmasszázs

 

(kézi, köpölyözéssel)

EREDETI ÁR

1 3500 Ft
3 9450 Ft

 

(3150 Ft/ alkalom)

5 14000 Ft

 

(2800 Ft / alkalom)

10 24500 Ft

 

(2450Ft / alkalom)

 

Ha te is küzdesz a narancsbőrrel és Vesztig Nikolettre bíznád magad, akkor ne habozz. A Nagy Szépség Napon 50% kedvezménnyel veheted igénybe a szolgáltatást, ha beválik, akkor ezen a napon 25% kedvezményt kapsz a bérlet árából is!
vesztig-niki-kozmtikus-hegyvidek

Vesztig Szépségszalon
1124 Budapest, XII. kerület
Németvölgyi út 75/a 2 – kapucsengő
BEJELENTEKÉS

BWNet Magyarország