Kozmetika a Rózsadomb ölelésében

Melia, a hely, ahol mindenki feltöltődik, szépül, kikapcsol. Egy szépségszalon, mely a Rózsadomb ölelésében, egy belső, csendes kis udvarban található.

Melia, a hely, ahol mindenki feltöltődik, szépül, kikapcsol. Egy szépségszalon, mely a Rózsadomb ölelésében, egy belső, csendes kis udvarban található.

Ebben a kozmetikában fontos, hogy mindenki az igényeihez méltó, magas színvonalú szolgáltatásban részesüljön. Ismerkedj meg Rakiás Alexandra Belico kozmetikussal.

“Kezeléseimet az odafigyelés, precizitás, alázat, professzionalistás jellemez, melyhez nem csak magas színvonalú szaktudás, minőségi munka, a luxus, professzionális anyagok használata, hanem az is hozzájárul, hogy minden kezelés elzárt kabinban személyre szabottan történik.  A meghitt, nyugodt hangulat érdekében egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom.

A kozmetikus szakma számomra több mint munka, a hivatásom. Azt vallom, hogy ami a bőrünkre kerül, az a testünkbe is bejut, így a vendégeimnek nem csak egyszerű testi szépítést,a bőr hibák helyreállítását nyújtom, hanem magabiztosságot a lelküknek.

Éppen ezért a természetesség híve vagyok, csak is 100%-ban természetes olajokat, vitaminokat és gyógynövénykivonatokat használok a munkám során.

kozmetika 2. kerület

Számomra fontos az emberi kapcsolat, a vendégeim elégedettsége, minden találkozás a vendégekkel egyedi és különleges. Csodálatos látni, ahogy megújultan távoznak. Verseny sport illetve Tf pályafutásom végett vendégeim bizalommal fordulhatnak hozzám táplálkozás, egészséges életmód, sporttal kapcsolatos problémákkal.

Az aromaterápia iránti szenvedélyem által, az illóolajok segítségével lágyan simogató harmonikus meghittséget árasztó légkört varázsolok vendégeimnek, elősegítve nekik a teljes ellazulást és testi-lelki feltöltődést. ’’Ugyanolyan képtelenség a bőrt széppé tenni a lélek nélkül, mint a lelket gyógyítani a test nélkül.’’ Lépj ki a hétköznapokból, várlak szeretettel!

Fakó? Szürke? Élettelen? Pigmentfoltos? Ráncos? Pattanásos? 

Vagy csak szeretnéd megismerni a biztonságos bőrmegújítást? 

Akkor “BőrBarát Hámlasztás” programunk Neked szól! 

A szakértői segítség mellett az otthoni bőrápoláson is rengeteg múlik. AJÁNDÉK éjszakai arckrém jár A Nagy Szépség Napon.

BőrBarát hámlaszátó kezelés + BELICO éjszakai hámlasztó krém a Te igényeidre szabva!

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATBAN, október 8-án (szombaton):

BőrBarát hámlasztás+ AJÁNDÉK Belico éjszakai hámlasztó krém 17.800 Ft HELYETT 9.400 Ft

Egy kényeztető, bőrmegújító kezelés, a TE igényeidre szabva.

Jelentkezz be már most!

nemeth_alexandra

Már csak 2 szabad hely maradt!

Rakiás Alexandra

MELIA – Home of Beauty
Budapest, II. kerület
Keleti Károly utca 13/A alagsor 1/22 kapucsengő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 

BWNet Magyarország