Köröm divat 2019- Buda Nail Bar

Ilyés Katával, egy tehetséges magyar körmössel beszélgettünk, aki mert nagyot álmodni, és Ausztriában megnyitotta saját körömszalonját. Mi lesz a köröm divat 2019-ben? Kata beavat minket a kulisszatitkokba. Élénk színek, vagy francia köröm variációk? Mik lesznek a legmenőbb köröm minták 2019 tavaszán? Mindjárt kiderül!

Ilyés Katával, egy tehetséges magyar körmössel beszélgettünk, aki mert nagyot álmodni, és Ausztriában megnyitotta saját körömszalonját. Mi lesz a köröm divat 2019-ben? Kata beavat minket a kulisszatitkokba. Élénk színek, vagy francia köröm variációk? Mik lesznek a legmenőbb köröm minták 2019 tavaszán? Mindjárt kiderül!<br />

 

Csillám és állatminta? – ezek lesznek az igazán trendi köröm minták 2019 tavaszán

A szíve mélyén már talán mindenki álmodozott valami izgalmasabbról, valami mozgalmasabbról, mint a francia köröm variációk. Most itt az idő a vadulásra, hiszen a köröm divat 2019 tavaszán és nyár környékén egyaránt a csillogásról, a merész mintákról fog szólni. Mi is lesz pontosan a köröm divat 2019-ben? Ha ezeket kéred, garantáltan nem lőhetsz mellé:

 

 

 

 

Ez lesz a köröm divat 2019 első felében. De mi a jó bennük? Egyik sem szabály, engedd szabadjára a fantáziádat, hiszen ezek a köröm minták 2019 tavaszán és nyarán ugyanúgy szólnak rólad is! Te hogy teszed idén igazán egyedivé őket?

 

körömdivat 2019, köröm trend 2019, francia köröm variációk, köröm minták 2019 tavasz, Bwnet_online bejelentkezőprogram

 

Köröm divat 2019-ben- klasszikusok a hideg időben

 

Én magam szeretem, ha vendégeim kilépnek a szalonban elhelyezett körömlakk- fal világából, és engedik, hogy inspiráljam őket. Visszafogott színekhez merészebb formát, klasszikus alakzathoz pedig egyedibb árnyalatokat ajánlok.

 

A köröm divat 2019 ősz és tél környékén az ezüst, arany, tehát fémes, valamint az igazán mély árnyalatok harmóniája lesz. A hideg évszakok beköszöntével a bordó, smaragdzöld, arany és annak tompább, homokszín verzióit, illetve az ezüst és annak grafit tónusait igénylik vendégeim. Természetesen a nagy klasszikusok a francia köröm variációk és babyboomer mellett, melyek minden megjelenéshez jól illeszkednek. Úgy sejtjük, hogy a franca köröm 2019 után se megy majd ki egyhamar a divatból.

 

körömdivat 2019, köröm trend 2019, francia köröm variációk, Bwnet_online bejelentkezőprogram

 

Körmöst keresel? Jelentkezz be online a Buda Nail Bar szalonjába! 

Buda Nail Bar
3100 St. Pölten
Wiener Strasse 20. Haus 4. Rechts GL

Online bejelentkezéshez kattints!

 

Időpont-egyeztetés nyelvi korlátok nélkül

 

Évekkel ezelőtt recepciósként dolgoztam Budapesten egy sok szakembert foglalkoztató szalonban. Már ott láttam, hogy az időpontok kezelése rengeteg munkával jár. Körmösként tudtam, hogy a szakmámra szeretnék koncentrálni, minél többet dolgozni, és a lehető legkevesebbet az időpontok egyeztetésével foglalkozni.

Jó ötletnek tartottam mindig az online időpontfoglalást. Tudtam, hogy magyar szakemberként magyar rendszert szeretnék használni, de olyat, amit az osztrák és német vendégeim is elfogadnak. Fontos volt a profizmus, a stabil szakmai háttér, mert ez biztonságot adott a kezdetektől. Jó döntést hoztam.

Szeretik a vendégek, mert a nap bármely szakában be lehet jelentkezni, és időpontot lehet módosítani. Minden korosztályból vannak felhasználók. Főleg német, de magyar és angol nyelven is foglalnak a vendégeim, megfér tökéletesen egymás mellett minden nemzetiség, ez nagy előny. Én pedig azzal foglalkozom, amit a legjobban szeretek és amihez a legjobban értek: körmös vagyok és nem telefonközpontos. BWNET naptárral a zsebemben magyar körmösként német, angol ajkú vendégekkel sem érhet meglepetés! Nincsenek határok!

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország