Jótékony szépségápolás az Image Skincare-rel

Te is úgy gondolod, hogy rászoruló gyermekeken segíteni az egyik legnemesebb gesztus? Most támogathatod a Bohócdoktorok Alapítványt!

Te is úgy gondolod, hogy rászoruló gyermekeken segíteni az egyik legnemesebb gesztus? Most támogathatod a Bohócdoktorok Alapítványt!

 

Bemutatjuk a szervezetet

Az Bohócdoktor Alapítvány a gyermekek és idősek gyógyulásáért és vidámságáért dolgozik. A Bohócdoktor hitvallása, hogy a nevetésnél nincs jobb gyógyszer. Jelenleg 29 önkéntes dolgozik azért, hogy a nehéz pillanatokat szebbé és jobbá tegyék a kórházi ágyak mellett.

 

bohócdoktor lala, bohócdoktor képzés, magyar bohócok a betegekért alapítvány, lala bohóc alapítvány, image skincare, bwnet, online időpontfoglalás, online bejelentkezés, bohócdoktor támogatásA Beauty World Net - www.bwnet.hu is szívügyének tekinti, hogy segítsen és felhívja a figyelmet a Beautywood Kft. kezdeményezésére

 

Az Image Skincare értékeket is képvisel

Az anyavállalat mintáján felbuzdulva a márka magyarországi képviselői is szerepet vállalnak a jótékonyságban. Minden évben egy arra méltó szervezetet támogatnak. 2017-ben a Bohócdoktor Alapítványnak ajánlott fel a cég 100.000 Ft-ot és legnagyobb rendezvényük teljes bevételének 1%-át.

 

Segíts Te is!

Kozmetikusok és vendégeik, akik elhivatottak az Image Skincare márka iránt egyaránt segíthetnek. Bármilyen összegű felajánlás hatalmas támogatás, hisz a Bohócdoktorok egész évben önerőből járják a ország kórházait.

 

Támogassuk őket munkájukban!
Adományodat a Beautywood Kft. kollégáin keresztül eljuttathatod.

 

Információ
Telefon: +36 1 312 66 70
Email: info@beautywood.hu

 

Lead kép forrása: http://www.ujeuropaalapitvany.hu

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország