2020-02-01 10:33:48

Exkluzív szépségszalon Veszprémben - Jada Nails & Beauty

Bárdos Jada először egy kisvárosban kezdett kézápoló és műkörömépítőként dolgozni, de szerette volna, ha szélesebb körben is megismernék a munkáját. Megnyitotta saját exkluzív szépségszalonját Veszprémben, a Jada Nails & Beauty-t. Őt kérdeztük most a motivációiról, vendégkör építésről, munkájának ozicionálásáról, a szalonról, és természetesen a legfrissebb körömtrendek sem maradhattak ki a beszélgetésből! Tartsatok velünk, ismerjétek meg Bárdos Jadát és a Jada Nails & Beauty-t!

jada_nails_beauty_veszprem_bwnet online időpontfoglaló program

Szerelem a szépségipar iránt - A kezdetek

Jada már tizenévesen is tudta, hogy emberekkel szeretne foglalkozni, olyan munkára vágyott, ahol a saját idejét oszthatja be. Az első lépéseket a szépségipar felé akkor tette meg, mikor tizenhat évesen megkapta születésnapjára első géllakk szettjét, és ez teljesen magával ragadta őt és minden figyelmét. Először csak a barátnőinek, és a barátnők barátnőinek, később távolabbi ismerőseinek is ő készítette a körmeit, így szép lassan nőtte ki magát az egész. 

"Alapvetően szeretek alkotni, olyat csinálni, aminek van látszata, amit nem feltétlen tud minden ember. És ha a szép körmök mellé a vendégeim egy jó beszélgető partnert is kapnak, akkor az már dupla siker és öröm számomra!" - vallja Bárdos Jada- körmös, szépségszalon tulajdonos. 

 

Jada Nails & Beauty, Bwnet online időpontfoglaló program

 

A Jada Nails & Beauty egyedisége - Ebben tűnik ki a legtöbb szalon közül

Elsőként vezette be az online időpontfoglalás lehetőségét ez az exkluzív szépségszalon Veszprémben. Ráadásul nem is akárhogy, az ország legrangosabb szakmai közösségi oldalának, a Beauty World Net-nek vált tagjává, így vendégei villámgyorsan terjeszthetik elégedettségüket széles körben is, a szolgáltatást követően ugyanis értékelhetik a szalont és szolgáltatást is, ami széles körben eljut további ismerősökhöz, vendégekhez! Kell jobb reklám, mint a valós és igazán pozitív visszajelzések? Nem! De ezeknek elérését igenis fokozni kell! Sajnos a közösségi oldalakon vannak fals értékelések, melyek a szakember bosszúságára akár a vendégek számára is téves információkkal szolgálnak. 

Ebben a szalonban kellemes környezetben, kávéval és teával várják a vendégeket, hogy úgy érezzék, mintha hazatértek volna. A precizitás van természetesen az első helyen, aztán jön az idő. Ez az exkluzív szépségszalon Veszprémben olyan, ahol fontos, hogy a vendégek elégedettek legyenek minden egyes alkalommal, amikor ide látogatnak, itt ugyanis lesik a vendég minden kívánságát. Egyelőre egy kézápoló és műkörömépítő szakembere van Jadának, de már szeretne egy gyógypedikűrös kolleginának is helyt adni maga mellett, így a csapat szép lassan bővül.

"Mindig is szerettem volna egy exkluzív szalont, egy megbízható szakemberekből álló beauty csapatot, ahol az én elképzeléseim valósulnak meg, mind környezetben, mind munkamorálban. Szerettem volna egy otthonos helyet a nőknek, anyukáknak, mamáknak, akár férfiaknak is, ami igazán kikapcsolódást, feltöltődést nyújt abban az 1-2 órában, míg nálunk vannak.  Hogy nálunk mindenki azt érezhesse, hogy ő az első" - mondja Bárdos Jada. 

 

Jada Nails & Beauty, Bwnet online időpontfoglaló program

 

A Jada Nails & Beauty legkedveltebb szolgáltatásai

A vendégek leggyakrabban olyan stílust választanak, ha manikűrről van szó, ami természetesnek tűnő hatást kelt, így nem is meglepő, hogy a top 3 szolgáltatás a szalonban a géllakk, az S-es zselés töltés és a minizselé. Kézápoláson kívül természetesen lábápolás is megtalálható az exkluzív szépségszalon Veszprémben, többféle lábkezelés és pedikűr szolgáltatás közül választhatnak a vendégek a Jada Nails & Beauty-ban.

 

Jada Nails & Beauty, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Jada Nails & Beauty

8200 Veszprém

Szeglethy u. 1.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSHOZ KATTINTS

 

Amire mindenki várt - Körömtrendek a szakértőtől

Jada elárulta, díszítés terén a mostani legtrendibb irányok a körömápolás és díszítés terén a fémes, krómos hatású porok, lakkok, fóliák, valamint a matt hatás. Nagyon egyszerűen és gyorsan lehet velük látványos, ám elegáns körmöket készíteni. Az a tapasztalata, hogy eddig a vendégek kicsit félve kértek olyan körmöt, ami az ősz, vagy épp a tél színeiben pompázik, például mustársárga, keki zöld, a zöld pasztell árnyalatai, erőteljes kék, mély zöld, lila, azok most népszerűek, és jól kombinálhatók az új króm porokkal, lakkokkal, tiger eye lakkokkal. Díszítés terén a nagy minták már nem mennek, mindenki az egyszerűbb divatszínek felé húz. Formában pedig marad a klasszikus kocka, lekerekített kocka forma, valamint a természetes körömforma.

És hogy mi Jada álomkörme? Nem más, mint a klasszikus piros szín, kis kocka formában. Számára ez a legnőiesebb manikűr, és szerinte ez a szín minden nőnek jól is áll. Ez az exkluzív szépségszalon Veszprémben is biztosítja természetesen az álom körmöket! 

 

Jada Nails & Beauty, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Modern Szalonmenedzsment képzés - mindenről a szakember szemével

A BWNET ügyvezetője, Győri Szabolcs nemrégiben tartott egy képzést, amin Jada is részt vett. Megkérdeztük, mi tetszett neki a legjobban, és mi az, amit el is tudott sajátítani a tanultakból.

"A képzés során Szabolcsnak a közvetlensége, és a képzés személyre szabottsága tetszett a legjobban. Mindenkinek a saját érdeklődése, kérdése, problémája szerint mondta a lehetőségeket, tanácsokat. Elsősorban a BWNET rendszerét sikerült jól beillesztenem a szalonba, vendégeink nagyon szeretik használni, rugalmas és rendkívűl vendégorientált rendszer, az emlékeztető sms-ek pedig hozzájárulnak az exkluzív érzéshez" - mesélte Bárdos Jada. 

 

Jada Nails & Beauty, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Így segíti a BWNET a szakemberek munkáját 

Jada is a BWNET online időpontfoglaló programot használja a mindennapokban, így megkértük, meséljen a tapasztalatairól, mondja el, miben segíti a munkáját az online időpontfoglaló naptár.

"Úgy gondoltam, egy szalonnyitással egybekötve könnyebb lehet bevezetni újdonságokat, és Szabolcs is ezt ajánlotta, így megfogadtam a tanácsát. Azelőtt nagyon sokat telefonáltam még munka után is otthon este, és a páromnak volt elsősorban zavaró, így utánajárt, mit lehetne tenni ennek megszüntetésére. Interneten talált rá a BWNET- re, és megtetszett nekem is.

Legelőször abban segített, hogy szinte teljesen megszűntek a lemondások az emlékeztető sms-ek miatt, vagy legalább időben szóltak a vendégek, nyilván így kevesebb kiesés lett.  A másik, hogy teljesen rugalmassá tette számomra is, de leginkább vendégeinknek az időpontfoglalást, nincs olyan, hogy egy időpontra több vendég is be van írva. A szalont 0-24 órában elérik a vendégek, nem kell megvárniuk, míg kinyitunk. Mindenkinek gördülékenyebb a bejelentkezés."

 

Jada Nails & Beauty

8200 Veszprém

Szeglethy u. 1.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSHOZ KATTINTS

 

Jada Nails & Beauty, Bwnet online időpontfoglaló program

 

 

 

 

Kövess minket a Facebook-on is!