Ismerd meg a Gortva Szalon fodrászatot Hartán

A Gortva Szalon egy csendes, barátságos kis településen, Hartán található. A szalonban két szakképzett fodrász dolgozik, akik folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a vendégeiknek a lehető legjobbat és legújabbat nyújthassák.

A Gortva Szalon egy csendes, barátságos kis településen, Hartán található. A szalonban két szakképzett fodrász dolgozik, akik folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a vendégeiknek a lehető legjobbat és legújabbat nyújthassák.

 

L’Oréal Professionnel termékei a Gortva Szalonban 

A fodrászatban L'oréal Professionnel termékeivel készülnek a csodás frizurák. Megtudtuk miért esett a választás erre a márkára és mi az, amiért a Gortva Szalonban hisznek benne?

 

L'oréal Professionnel termékei a legjobbak és legmegbízhatóbbak a piacon, ami széles termékkínálattal párosul. Azért hiszek benne, mert tükrözi a márka a francia eleganciát és a magas minőséget. INOA piacvezető az ammóniamentes tartós hajfestékek között. L'oréal Professionnel külön figyelmet fordít a termékek folyamatos fejlesztésére és innovációk bevezetésére.

Az általuk szervezett magas színvonalú oktatásokon rendszeresen résztveszek és ezzel biztosítom a vendégeim számára, hogy mindig a lehető legjobb tudásomat nyújtsam. A legfontosabb szerintem, hogy egy fodrász mindig fejlődni tudjon és ezt a L'oréal Professionnel lehetővé teszi- árulta el Romász- Gortva Szilvia, a Gortva Szalon Harta fodrásza. 

 

Gortva Szalon Harta, fodrászat, fodrászok, L'oréal Professionnel, online időpontfoglaló program BWNet_

 

Fodrászati szolgáltatások árai Hartán 

Megmutatjuk milyen árakon dolgoznak a fodrászok a Gortva Szalonban, vágást és festést illetően. 

 

Női szárítás: 

Női hajvágás:

Férfi hajvágás:

Teljes festés rövid(60gr):

Teljes festés hosszú(90gr):

Ombre/balayage festés(120gr):

 

Új Gortva Szalon várható– új szalon, új lehetőség

Úgy tudni, hogy új szalonban gondolkoznak a fodrászok. Elmondták mi várható a későbbiekben a szalon jövőjét tekintve.

 

Jelenleg már kialakítás alatt van egy teljesen új fodrász szalon, ami a vidéki stílust és a kedvező árakat fogja magában ötvözni. Várhatóan 2019 tavaszán történik az új szalon megnyitása. Már nagyon várjuk, hiszen ez egy új innováció lesz számunkra, amivel természetesen a vendégeink is jól járnak majd. 

Az aktuális, Gortva Szalon Harta, fodrászatunk továbbra is zavartalanul üzemel és sok szeretettel várjuk a korábbi és újjonnan érkező vendégeinket egyaránt. 

 

Gortva Szalon Harta, fodrászat, fodrászok, L'oréal Professionnel, online időpontfoglaló program BWNet_

 

Gortva Szalon Harta

6326 
Rajk László utca 43.

Online időpontfoglalásért: KATTINTS!

 

BWNET online időpontfoglalás- Miért választottatok minket? Mik a tapasztalataid? 

Büszkék vagyunk rátok, mert már 50 db ötcsillagos vendégértéklésetek van csupán pár hónapon belül a BWNet oldalán! Csak így tovább!

 

A választásom, azért esett a BWNET-re, mert speciálisan a szépségiparban dolgozó szakembereknek lett kitalálva. Könnyű a kezelése és átlátható a felülete. Vendégeim értékelni tudják a munkámat és a szalon szolgáltatását. Kényelmesnek találják, mivel a nap bármely szakában tudnak időpontot foglalni, anélkül, hogy engem megkeresnének. Látják, mikor, mire van még időpont és már a vendégek is gördülékenyen kezelik. Mivel a mi szalonunkban nincs külön recepció, így sok időt elvett a telefonon történő időpont egyeztetése.- mondta Romász-Gortva Szilvia

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

 

BWNet Magyarország