IGORA ROYAL Highlifts: Világosítás és védelem

Az első világosító hajfesték Fibre Bond technológiával. Ideális, ha szőke hajra és hideg szőke hajszínre vágysz. Használatával az IGORA Royal eddigi leghidegebb szőke árnyalatai készíthetők el.

Az első világosító hajfesték Fibre Bond technológiával. Ideális, ha szőke hajra és hideg szőke hajszínre vágysz. Használatával az IGORA Royal eddigi leghidegebb szőke árnyalatai készíthetők el.

 

A szőkék még jobban szeretnének tündökölni, viszont anélkül, hogy a szőkítési folyamat tönkre tenné egészséges hajukat. Az új IGORA Royal Highlifts lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy a legizgalmasabb árnyalatokra világosítsák vendégeik frizuráját, miközben hajuk nem sérül. Valójában az IGORA Royal Highlifts az első világosító szolgáltatás, mely alkalmazza a Fibre Bond technológiát. A színező krém fontos összetevőjének köszönhetően a hajat a legdögösebb árnyalattal és legerősebb, egészséges szőkeséggel ruházza fel.

 

Schwarzkopf, koolblonds, highlifts

 

A jeges-szőke hódít a kifutókon és az utcán is. Ez az ősz “szőke-trendje”. Ennek fényében a Schwarzkopf Professional kifejlesztett egy új ultra-dögös színanyag-kombinációt az új IGORA Royal Highlifts-ben, mely lenyűgöző ezüstös szőke árnyalatokat hoz létre. Viszlát színtelenség és sápadt melír-hatás! Az új sláger az ezüstös átmenet és a “baba-szőke”, az új Highlifting világosító hatásnak köszönhetően. A High-lifting egy kíméletes világosító szolgáltatás, melyet azon vendégeink számára fejlesztettünk ki, akik agresszív vegyi szőkítés nélkül szeretnének szépen árnyalt világos hajszínt elérni. Az IGORA Royal Highlifts-cel a fodrászok a lehető legkíméletesebb módon ajándékozhatják meg szalonvendégeiket csodálatos szőke árnyalatokkal.

 

Schwarzkopf, koolblonds

 

Az IGORA ROYAL Highlifts világosító már rendelkezik a Schwarzkopf Professional által szabadalmaztatott FIBREPLEX Bond Booster N°1 kötésvédő rendszer Fibre Bond technológiájának erejével, mely a hajszálak belsejébe hatolva gondoskodik róla, hogy a világosítás folyamata során a hajkötések ne bomoljanak fel. Mindezt úgy teszi, hogy aktív összetevői védőréteget képeznek a hajszál szerkezeti rostjaiban a hajkötések körül. E védelmező funkciónak köszönhetően a legtöbb hajkötés sérülésmentes marad a világosítás folyamata közben, így a haj megőrzi erejét és rugalmasságát. Tehát az IGORA Royal Highlifts a szalonok egyik legnépszerűbb és megkerülhetetlen szőkítő szolgáltatása idén ősztől.

Schwarzkopf, koolblonds, highlifts

 

 

 

BWNet Magyarország