Hajas Laci lányát 1000 fodrász köszöntötte

A szépségipar jeles képviselői és rajongói a Barber Battle Budapest szuper izgalmas döntőjén gyűltek össze, ahol a tét kategóriánkként 500.000 forint volt! A Barber Battle Budapest eseményén az ország fodrászai exkluzív környezetben szurkolhattak kedvenc barberüknek és hajtetoválójuknak. Az év beauty-eseményén kiderült, ki 2018 barbere és hajtetoválója.

A szépségipar jeles képviselői és rajongói a Barber Battle Budapest szuper izgalmas döntőjén gyűltek össze, ahol a tét kategóriánkként 500.000 forint volt! A Barber Battle Budapest eseményén az ország fodrászai exkluzív környezetben szurkolhattak kedvenc barberüknek és hajtetoválójuknak.  Az év beauty-eseményén kiderült, ki 2018 barbere és hajtetoválója.  <br />

 

barber battle budapest, barber, barber budapest, borbély, borbély budaest, online időpontfoglaló program_bwnet

A Barber Battle Budapest zsűrijében Hajas László

A fodrászelit jeles képviselőiből álló zsűri, több mint 50 pályamunkából választotta ki az eseményen jelenlévő döntősöket. A csatában résztvevő bátor harcosok feladata az volt, hogy a színpadon reflektorfényben az év legnagyobb szakmai eseményén 60 perc alatt megvalósítsák a fotón benyújtott frizurát és styling-ot, ami kategóriánként félmillió forintot ért.  

 

Egy este, egy verseny, ahol a „küzdőtér” bekerült a táncparkettre, de a táncos cipők és lábak helyett az este első felében az ollók és hajvágógépek izzottak a színpadon. Magyarország legbevállalósabb hajtetoválói és barberei a Symbol Budapestben csaptak össze a szakmai zsűri és az érdeklődők előtt az év legjobbja címért. Együtt szurkoltunk értük, majd velük buliztunk kifulladásig!

barber battle budapest

barber battle budapest, barber, barber shop, online időpontfoglaló program_bwnet

Hajas Laci lányát közel 1000 fodrász köszöntötte

A Barber Battle Budapest fináléját követően éjféltől igazi "ereszd el a hajam" vette kezdetét, a lemezlejátszók mögött Nigel Stately, Toto Jr., Dj Smiths és Marosfalvi zenélt.

A mesterfodrász lánya egy baráti társasággal érkezett a Symbolba, ahol a büszke apuka táncra perdítette lányát, az est házigazdái pedig a DJ pultból köszöntötték Hajas Orsit.

Ezúton is Boldog Születésnapot Kívánunk!

hajas lászló, hajas laci, hajas orsi, online időpontfoglaló program_bwnet

Még több kép az eseményről ITT.

 

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország