Gigi Hadid levágatta ikonikus szőke fürtjeit?!

A népszerű modell szombat reggel egy olyan szelfit töltött fel az Instagramra, amitől napok óta hangos az internet. Nézd meg a drasztikus változást!

A népszerű modell szombat reggel egy olyan szelfit töltött fel az Instagramra, amitől napok óta hangos az internet. Nézd meg a drasztikus változást!<br />

 

Váratlan fordulat

A hosszú vad hullámokat ragyogó szőke pixiere cserélte Gigi Hadid. A felkapott fotón vizes hajjal, fürdőköpenyben pózol, mintha egy wellness hotelben töltötte volna a hétvégét és épp most szállt volna ki a zuhany alól, vadonatúj frizurájával.

 

A modell pixie frizurája elől hosszabb és oldal frufruval is megbolondította fodrásza. Több rajongója szerint úgy fest, mint édesanyja Yolanda. Sokan odáig vannak az új frizuráért, sokan pedig már most visszasírják a régi hajkoronát. Nekünk mindenesetre bejön ez az új stílus!

Neked hogy tetszik a modell rövid frizurája?

 

2017 hajszín trend, 2017 frizura divat, hajszín 2017, hajszínek 2017, hajszín trend 2017, fodrász szalon budapest, fodrászat budapest, bio fodrászat budapest, fodrászat 13. Kerület, fodrászat zugló, fodrászat budapest 11. Kerület, férfi fodrász budapest, jó fodrász budapesten, fodrász budapest bejelentkezés nélkül, fodrász szalon nevek, fodrász, fodrászat, 2017 frizura divat, 2017 hajszín divat, rövid haj 2017, félhosszú frizurák 2017, frizura képek, fodrász budapest, online bejelentkezés, online időpontfoglalás, bwnet, trendi rövid haj, rövid haj kerek archoz, rövid frizurák 50 felett, menő rövid frizurák, rövid haj férfi, rövid haj tippek, rövid frizurák 40 felett, rövid frizurák képei, rövid frizurák 2017, rövid frizurák kerek archoz, rövid frizurák vékonyszálú hajból, trendi rövid haj,, 2017 hajszín divat, haj divat 40 felett, félhosszú frizurák 2017, frizurák 50 felett, tigrisszem frizura, frizura 2017, 2017 hajszín divat, frizura átalakulás, sztár frizura, gigi hadid, gigi hadid bella hadid, gigi hadid sztárlexikon, gigi hadid testvérek, gigi hadid wikipédia, gigi hadid zayn malik, yolanda hadid

INSTAGRAM/@gigihadid

 

Lehet, hogy Gigi csak szórakozik?

De álljunk csak meg egy pillanatra! Szombaton április első napja volt, bolondok napja és a fotó címe is “happy April foolz fwends”. A modell azt nyilatkozta, hogy az egész csak áprilisi tréfa volt, de több fotó is az ellenkezőjét bizonyítja. Nem tudni eddig tehát, hogy a Gigi tényleg frizurát váltott-e.

 

Ha kedvet kaptál a frizurád felfrissítéshez, akkor nézz körül a BWNET-en!

 

Fodrászt keresel?

Hazai fodrászatok online bejelentkezéssel, hiteles vendégértékelések alapján a BWNET-en (kattints).

 

Ez is érdekelhet: 8 uralkodó hajtrend 2017 nyarán

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország