2018-05-02 14:52:55

Wella Professionals oktatás- ALKALMI FRIZURÁK KISS SZILVIÁVAL

A magabiztos alkalmi frizurák elkészítéséhez!

Az alkalmi frizurák szerelmese vagy mint fodrász? Vagy épp az ellenkezője, de vendégeid igényeit mégis szeretnéd maximálisan kiszolgálni? Bármelyik is vagy Te, ezen a tanfolyamon jó kezekben leszel.

 

Miről lesz szó?

Szilvi az elmúlt szezonban közel 100 menyasszony frizuráját készítette el életük legfontosabb napján, a további alkalmi frizurák pedig közel még ennyit tettek ki. Egyszerű, gyors és kreatív formák elkészítésére számíthatsz, mellyel változatos alkalmi frizurákat tudsz készíteni. A nélkülözhetetlen mozdulatok begyakorlásával magabiztosan fogsz alkalmi frizurákat készíteni vendégeid számára, legyen az feltűzött vagy egy laza hullámos forma, vagy játékos fonat.

 

Ezen felül Szilvi megosztja veletek a sok-sok év alatt szerzett tapasztalatát, hogyan kezdj neki az alkalmi frizura tervezésének, milyen szempontokat vegyél figyelembe, milyen kérdéseket tegyetek fel a vendégeknek. Szilvi a közösségi média aktív szereplője, mely nagy mértékben járul hozzá népszerűségéhez, ezzel kapcsolatos tippjeit is megosztja veletek.

 

„Nekünk fodrászoknak kell a frizurakészítéssel azt a pluszt hozzátenni vendégünk egyéniségéhez, amelytől egy rendhagyó esetben kicsit más szerepbe bújhat – a nő igazi királynőnek érezheti magát, a férfi pedig hódító gavallérnak. Technikailag felkészültnek kell lennünk ahhoz, hogy a különböző alkalmakra más és más alternatívát ajánljunk vendégeinknek. Fontos, hogy az alkalmi frizurák minőségiek, tartósak és az alkalomhoz illőek legyenek, és nem utolsó sorban a vendég egyéniségéhez méltó legyen.” /Kiss Szilvia/

 

kissszilvifodrász, wella, wella professionals, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás

Fotó: Köő Adrienn

Frizura: Kiss Szilvi

 

Oktatás időpontja

2018.  június 12. kedd

 

Oktatás időtartama

10:00 – 16:00

 

Oktatás helyszíne

Wella Stúdió Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

 

Tanfolyam díja

30.000 Ft (Wella Professionals és Londa Professional szalonok 50%-os kedvezményben részesülnek)

 

A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

 

 

Jelentkezem az oktatásra

(kattints)

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!