2023-02-15 08:30:18

Forradalmasítsd hajszíned a Koleston Perfect hajfestékekkel - bőrbarát és vegán megoldás a tökéletes hajszínért!

Hajfestés biztonságosan, vegán összetevőkkel és lenyűgöző színeredménnyel? Lehetséges!

A Wella Professionals Koleston Perfect hajfestéke egyszerre kínál kompromisszumok nélküli színteljesítményt és egészséges tincseket, hiszen segít megelőzni a haj fémek általi roncsolódását. Mindezt a me+ festéktechnológiával kombinálja, így a hajfestékkel szembeni allergia kialakulásának esélye is csökken.

A tökéletes szín és az egészséges haj érdekében válaszd a Wella Professionals Koleston Perfect termékcsaládját!

wella_professionals_koleston_perfect_tokeletes_hajszin

A Koleston Perfect titkos világa

Tudtad, hogy a Koleston Perfect az első és egyetlen professzionális hajfesték, amely kombinálja a kompromisszumok nélküli színteljesítményt, a metal purifier technológiát és a me+ festéktechnológiát?

Az innovatív me+ festéktechnológia segít minimalizálni az allergiás reakciót esélyét1, míg a metal purifier technológia eltávolítja a hajat károsító fémeket. Mindez együtt biztosítja a haj hosszan tartó, ragyogó színét és egészséges állapotát. Ráadásul a Koleston Perfect széles árnyalatválasztéka lehetővé teszi, hogy megtaláljuk a tökéletes színt minden haj típus és stílus számára.

 

wella_professionals_koleston_perfect_tokeletes_hajszin

Metal Purifier technológia az egészséges tincsekért

A Koleston Perfect használata esetén nincs szükség plusz előkezelésre ahhoz, hogy semlegesítsd a fémeket. A Metal Purifier formula segít megelőzni a haj fémek által okozott roncsolódását, ennek köszönhetően ultra precíz színeredményt és egészséges hajat kapunk festést követően is. Miért fontos ez?

A fémek jelen vannak a vízben, és így a hajban és a haj felületén is. Ráadásul a porózus hajvégeken sokkal koncentráltabban megtapadnak. A gondot az okozza, hogy a hidrogén-peroxiddal reakcióba lépve szabadgyököket képeznek. Ezek pedig megtámadják és felbontják a haj kötéseit, ezáltal roncsolódást okoznak benne, valamint megzavarják a színpigmentek megfelelő egyesülését.

A Koleston Perfectben található Metal Purifier technológia kapszulába zárja a fémeket, nem engedi a őket oxidálódni, így szabadgyökök sem keletkeznek. Ennek köszönhetően egy kontrolált környezet jön létre mind a haj belsejében, mind a felszínén a tökéletes hajszínért és az egészséges kötésekért.

A Metal Purifier technológia mellett a me+ molekula is megtalálható a Koleston Perfect árnyalatok legtöbbjében, aminek hála, nagyban csökken a hajfestékkel szembeni allergia kialakulásának az esélye1.

1azon emberek körében, akiknél nem áll fent allergia. A PPD/PTD-re allergiás személyek még mindig mutathatnak allergiás reakciót a Me+-ra, amely súlyos is lehet. A Me+ olyan személyek számára készült, akik nem allergiásak a hajfestékekre, de a PPD/PTD-vel való érintkezés elkerülése révén csökkenteni szeretnék az ilyen allergia kialakulásának kockázatát. Mindig kérje meg fodrászát, hogy minden hajfestés előtt 48 órával végezzen el egy allergia tesztet. Szigorúan tartsa be a biztonsági utasításokat. Ha valaha is tapasztalt allergiás reakciót hajfestékekre, nem szabad festeni. Az ME+ technológia jelen van a Koleston Perfect márka Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blondes és Deep Browns egyes árnyalataiban.

 

wella_professionals_koleston_perfect_tokeletes_hajszin

Lenyűgöző színteljesítmény

A Wella Professionals Koleston Perfect hajfestékei bőrgyógyászatilag tesztelt termékek, így a lehető legnagyobb biztonsággal alkalmazhatók minden vendég számára. Fontos azonban, hogy allergiás reakció bármikor jelentkezhet, így érdemes mindig elvégezni a szükséges allergia teszteket alkalmazás előtt.

A festékek összetevőiket tekintve vegán2 termékek, így azon vendégeink haján is alkalmazhatjuk ezeket, akik számára ez kifejezetten fontos szempont. Ezzel egy időben a Wella Company immáron tagja az International Collaboration on Cosmetics Safety szervezetnek, mely szervezettel közösen elkötelezett az állatkísérlet-mentes terméktesztelés mellett.

Mindezek mellett a Wella Professionals egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, így a Koleston Perfect termékek tubusai 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készültek, pont, mint a műanyag kupakok. A dobozok pedig teljes mértékben újrahasznosíthatók, 85%-ban újrahasznosított FSC minősítésű kartonpapírból készülnek.

2kivéve a speciál szőke árnyalat

 

wella_professionals_koleston_perfect_tokeletes_hajszin

Ismerd meg a különleges hajfestékek képességeit!

Ha szeretnél többet megtudni a Koleston Perfect hajfestékekről és a tökéletes hajszínről, akkor vedd fel a kapcsolatot a Wella Professionals csapatával és vegyél részt oktatásaik valamelyikén! Csatlakozz, és ismerkedj meg Te is a Koleston Perfect varázslatos világával! Ha szeretnél több Koleston Perfect kinézetet és ötletet látni, akkor bártan böngészd át a Wella Professionals TrendHub-ot, valamint Facebook és Instagram oldalukat!