2023-06-01 18:00:00

Vagány frizurák az UEFA Európa - liga döntő mérkőzésén

2023-ban az UEFA Európa - liga döntő mérkőzése Magyarországon került megrendezésre május 31-én. A döntő napján, és az azt megelőző napon (május 30-31.) a szurkolók egy nagyszabású Fan Fesztiválon vehettek részt a Hősök Terén.

Az eseményen az UEFA Európa-liga hivatalos sörpartnere, a Heineken is aktívan tevékenykedett. A hűsítő italokon kívűl a szurkolók megpihenhettek babzsák fotelben, vagy csocsózhattak, de a Star Bar is hatalmas sikernek örvendett, ahol a szurkolóknak lehetőségük volt profi borbélyok székeibe ülni, hogy igazi szurkolói frizurában tudják élvezni a meccset. A Heineken a Bwnet-et választotta partneréül, a hajakért pedig a West Coast Barbers csapata felelt.
#BWnetpartner #westcoastbarbers

Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, ezeket pedig képes beszámolónkban mutatjuk be, tartsatok velünk!

uefa_europa_liga_vagany_szurkoloi_frizurakkal

A 2023-as UEFA Európa - liga döntő mérkőzése

A Magyarországon megrendezésre került döntő hatalmas sikernek örvendett, hazai szurkolókon kívül olasz és spanyol rajongók is nagy számban jelentek meg. Ez nem is csoda, hiszen a spanyol Sevilla és az olasz AS Roma csapatok találkoztak egymással a kupáért. Végül a szoros mérkőzés végén a Sevilla tizenegyespárbajban legyűrte az AS Romát, így a csapat már hetedik győzelmét aratta le a második számú európai kupasorozaton. 

 

uefa_europa_liga_vagany_szurkoloi_frizurakkal

Izgalmas programok az UEFA Európa - liga döntőt megelőző Fan Fesztiválon

A szurkolók biztosan nem unatkoztak a döntő napján és az azt megelőző napon sem, hiszen egy nagyszabású Fan Fesztiválon vehettek részt, amit különleges programok színesítettek. 

Lehetőség volt résztvenni különböző labdarúgó játékokban, de ha valaki a nagy melegben árnyékra vágyott, akkor digitálisan is megmérettethette futball tudását videójátékon keresztül. Ezenkívül fotózkodni is tudtak a rajongók kedvenc csapataik mezével. A zenei aláfestés egy pillanatra sem szűnt meg, nagyszínpadról népszerű dj-k és zenekarok pörgették a kedvenc zenéket.

 

uefa_europa_liga_vagany_szurkoloi_frizurakkal

uefa_europa_liga_vagany_szurkoloi_frizurakkal

Profi borbély csapat az UEFA Európa - ligát megelőző Fan Fesztiválon

A Heineken standjánál a Star Bar-ban lehetőség volt szurkolói frizurák elkészítésére egy profi borbély csapat, a BWnet partner West Coast Barbers által. Professzionális Wahl Professional eszközökkel készítettek el különböző hajvágásokat, de színezésből és stylingból sem volt hiány.

A mindennapi frizuráktól a legextrémebb színekig bármilyen elképzelést szívesen megvalósított a csapat, így aki náluk járt biztosan tökéletes frizurával jelent meg az UEFA Európa - ligán. A borbélyokhoz a Heineken standjánál tudtak a résztvevők időpontot foglalni a BWnet időpontfoglaló rendszeren keresztül, aminek köszönhetően nagyon gördülékenyen ment a folyamat. 

 

uefa_europa_liga_vagany_szurkoloi_frizurakkal

West Coast Barbers az UEFA Európa - ligát megelőző Fan Fesztiválon 

A West Coast Barbers csapata már 5 éve BWNet partner. Szakemberei számára ez a hivatás mindig rejt valami újat, emiatt elengedhetetlen számukra az új technikák, szolgáltatások és termékek folyamatos bevezetése. Ennek hála folyamatos pörgés van a szalon életében, nem telik el huzamosabb idő valamilyen újdonság nélkül. 

Egy jó borbély vagy fodrász nem csak a hajadra figyel, hanem rád is! Szokták mondani, hogy ők egyben pszichológusok, fejvadászok, közvetítők, egyszerűen mindenesek! Ez a West Coast Barbers minden munkatársaira igaz, segítenek minden vendégnek, ahol csak tudnak, hiszen számukra mindenki családtagnak számít.

Most a szurkolókat is bevették a családjukba, hogy mindenki részese lehessen az UEFA Európa-liga élménynek. Köszönjük, ha te a Heineken és a West Coast Barbers csapatával szurkoltál május 30-án és 31-én a Hősök terén megrendezett Fan Fesztiválon! 

Ha megtetszett a West Coast Barbers csapata, akkor ne habozz, válaszd ki a kedvenc West Coast barberedet és foglalj hozzá online időpontot most!

 

Online időpontfoglalás

West Coast Barbers (59)
1114 Budapest, XI. kerület
Bartók Béla út 59.