2023-06-07 07:45:07

Száraz haj hatékony kezelése a Matrix Food For Soft hidratáló hajápoló termékcsaládjával

Napjainkban, amikor a vízhiány az egész világot érintő, égető környezeti problémává vált, a száraz haj szomjúságának csillapítása nem is lehetne aktuálisabb.

A fogyasztók egyre gyakrabban kérték a Matrix-tól, hogy segítsenek hajuknak új életet adni, hiszen a száraz haj hatékony kezelése érdekében a legjobb termékeket kell használni. A Matrix meghallgatta kérésüket, és erre az igényre fókuszálva megalkották az avokádóolajjal és hialuronsavval gazdagított, speciális hidratáló hajápoló termékcsaládot, a Food For Softot. 

Ismerd meg a Matrix Food For Soft termékcsaládját, ami a száraz haj hatékony kezelésében hivatott segíteni!

szaraz_haj_hatekony_kezelese_matrix_food_for_soft

Az új hidratáló termékcsalád a fodrászok kedvence a száraz haj hatékony kezelésére

A L’Oréal professzionális termékek divíziójához tartozó, dinamikusan fejlődő hajkozmetikai márka, a Matrix folyamatos inkluzivitásra való törekvésének megfelelően dobta piacra a legújabb, mindennapos használatra szánt termékcsaládját. A Matrix Food For Soft termékei hajtípustól függetlenül minden fogyasztó szívét megnyerhetik, hiszen a száraz haj hatékony kezelése sokunknak okoz gondot. 

A fodrászok új kedvenc hajápolási termékcsaládja, a Food For Soft a hidratálásra szomjazó haj igényeit elégíti ki és segít a száraz haj hatékony kezelésében. Mindenkinek a haja igényel egy kis táplálást. A túlságosan igénybe vett, vastag szálú, ősz vagy hőhatás miatt sérült haj pedig különösen hálás lesz a minden hajtípusnak rendkívül selymes tapintást biztosító hajápolási rendszer előnyeiért.

A Matrix folyamatosan törekszik az egyszerű és elérhető megoldások kifejlesztésére, ezért az új termékbevezetéssel egy időben a termékek csomagolását is megújították. Az új csomagoláson egyszerűbben értelmezhető jelölések kaptak helyet, valamint az élénk színeknek köszönhetően a termékek könnyebben felismerhetők, a flakonok formája alapján pedig a terméktípusok is könnyedén megkülönböztethetők. 

 

szaraz_haj_hatekony_kezelese_matrix_food_for_soft

Intenzív hidratálás a hajápolási rutin minden lépésében

A Food For Soft innovatív és professzionális hidratáló termékcsaládja akár 72 órán át segít megtartani a nedvességet a hajban, és akár 7-szer hidratáltabb hajat eredményez*, ezzel segítve a száraz haj hatékony kezelését. Matrix Food For Soft termékcsalád tagjai: 

  • Matrix Food For Soft hidratáló sampon hialuronsavval

  • Matrix Food For Soft fésülést könnyítő hidratáló kondicionáló hialuronsavval

  • Matrix Food For Soft többfunkciós ápoló olajszérum

A termékek hidratáló erejüknek köszönhetően selymes tapintást, ragyogó megjelenést és sima felületet kölcsönöznek a hajnak, emellett kondicionálják a hajat, és könnyebb kezelhetőséget biztosítanak neki.

A termékek együttes használattal fejtik ki legjobban hatásukat: a sampon alkalmazását a hidratáló kondicionáló követi, nagyon száraz, porózus haj esetén pedig az intenzíven hidratáló ápoló pakolás alkalmazása ajánlott. A hajápolási rutin utolsó lépéseként a hajat a többfunkciós hajápoló olajszérummal kezeljük, amely amellett, hogy megőrzi a haj hidratáltságát és selymes tapintást eredményez, akár 230 °C-ig hővédelmet is biztosít és segít a száraz haj hatékony kezelésében.

*A Food For Soft sampon, kondicionáló és olaj együttes használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.

 

szaraz_haj_hatekony_kezelese_matrix_food_for_soft

A bőrápolás eredményeinek alkalmazása a hajápolásban

A Food For Soft két legfontosabb aktív összetevőjét gyakran alkalmazzák a bőrápolásban: a nedvesítő hatásáról ismert hialuronsav nedvességgel tölti fel a hajszálakat, míg az avokádóolaj a hajszálak belsejébe zárja a nedvességet.

A hialuronsav egy kivételes képességekkel rendelkező molekula, amely szivacshoz hasonlóan akár súlyának 1000-szeresét is képes megkötni víz formájában, így bármilyen hajtípust mélyen hidratál. A hialuronsav természetesen jelen van a testünkben, azonban a Matrix új hidratáló termékcsaládjának használata kimondottan ajánlott, ha külső hatások miatt a molekula természetes termelődése lelassul, és ezért újra kell tölteni a készleteket.

A hialuronsav hatékonysága tovább fokozható a sokoldalú, könnyed avokádóolajjal, amely vízzáró védőréteget képez a hajszálakon, ezáltal a hialuronsav által megkötött vizet a hajszálak belsejébe zárja, és megelőzi a hidratáltság elvesztését. A termékek azonnal revitalizálják a hajat, és tapinthatóan selymessé teszik a hajszálakat.

 

szaraz_haj_hatekony_kezelese_matrix_food_for_soft

Matrix, ahol mindenkit szeretettel fogadnak

Arnie Miller fodrász 1980-ban alapította a Matrix márkát, amely professzionális hajápoló termékeket kínál mindenki számára. A Matrix büszke a sokszínűségre. Minőségi professzionális megoldásokat kínál minden hajtípushoz, minden hajtextúrához és minden frizurához nemcsak minden fodrász, hanem minden vendég számára is. Így mindenki úgy érezheti, hogy szeretettel fogadják ebben a közösségben, és önmagát adhatja.