2023-07-24 19:00:00

Shinefinity Color Glaze – Ragyogd be a nyarat!

Elérkezett a nyár, ami azt jelenti, hogy itt az ideje a medence melletti felfrissülésnek – és persze a hajszínek felfrissítésének is. Legyen neked is ragyogó hajszíned!

Ismerd meg a Wella Professionals innovatív színezőjét, alakítsd át a színmegváltoztatás szabályait és tartson számodra is örökké a nyár a Shinefinity Color Glaze hosszantartó ragyogásával!

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionals

Ragyogó hajszín a Shinefinity termékcsaláddal

A Shinefinity a Wella Professionals legújabb színmegváltoztatója, amely nem csupán csillogó színfátylat és selymes hajérzetet kölcsönöz viselőjének, hanem egészséges ragyogást és tónushű végeredményt is biztosít– ráadásul mindezt sérülésmentesen és kompromisszumok nélkül.

Kíváncsi vagy, hogy pontosan milyen előnyöket rejt a fodrászok és vendégeik számára? A következőkben kiderül!

 

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionals

Személyre szabott ragyogó hajszínek: korlátlan lehetőség egyetlen palettában

A Wella Professionals Shinefinity egyedi palettájában jelenleg 37 különböző árnyalat ékeskedik, amelyek garantálják a személyre szabás korlátlan lehetőségét.

A kínálat részét képezi a 3 Booster árnyalat is, amelyek egyaránt használhatók a tónus és a színmélység hígítására, valamint önmagukban a csillogás fokozására is. A határok a felhasználás módjait tekintve szintén megszűnnek – legyen szó az ősz hajszálak első jeleinek eltűntetéséről, ultra természetes árnyalásról, színfrissítésről vagy akár dimenzionálásról. A Shinefinity termékek nyújtotta kínálat végtelen!

 

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionals

Megbízható végeredmény: ragyogó hajszín

Azoknak a fodrászoknak sem kell félniük többé, akik a múltban nem alkalmaztak fényszolgáltatást a kiszámíthatatlan végeredmények elkerülése miatt, hiszen a Shinefinity színhelyes eredményt hoz létre még magas porozitású haj esetében is.

A Balanced pH technológiájának köszönhetően megakadályozza a nemkívánt színárnyalatok kialakulását és egyenletes, tónushű eredményt biztosít. Sőt, a kíméletes tartományban történő működésének hála a folyamatot enyhén savas állományban fejezi be, ezért nincs szükség utókezelőre, csak egy samponozásra.

 

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionals

Nincs csöpögés, nincs rendetlenség a Shinefinity-vel

A Shinefinity alkalmazása kifejezetten egyszerű: két aktivátor formula is rendelkezésedre áll attól függően, hogy csöpögésmentesen szeretnél applikátorral dolgozni, vagy inkább krémesebb állagú formulára van szükséged a célzott, ecsettel történő felvitelhez.

A Shinefinity termékek bevezetésével nagyon gyors szalonszolgáltatásokkal nyújthatsz többet vendégeidnek, miközben növelheted bevételed. Válaszd a 10 perces expressz árnyalást vagy a 20 perces intenzív árnyalást. A legteltebb színek eléréséhez pedig hagyd hatni klimazon alatt 15 percig.

 

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionalsShinefinity, a fodrászok kedvence

Természetesen a fodrászok mellett a vendégek is lubickolhatnak a termékcsalád pozitív hatásaiban: a Shinefinity Color Glaze szolgáltatások kompromisszumok nélkül biztosítanak egészséges kinézetű, természetes fényt és tónushű árnyalatot még porózus hajon is.

 

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionals

Ragyogó hajszín akár 6 hétig

Vendégeid talán szeretnék feldobni hajszínüket egy vidám árnyalattal a nyári napsütésben, viszont nem szeretnének végleges megoldásokat? A Shinefinity csakis oxidatív festékeket tartalmaz a jobb színtartósság és a kiegyensúlyozottabb tulajdonságok megtartása érdekében. Hosszan tartó ragyogásával akár 6 hétig tartó csillogó frizurát varázsolhatsz vendégeid számára, hosszabb távú elköteleződés nélkül.

 

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionals

Roncsolódás nélkül, tiszta formulákkal a ragyogó hajszínért

A Color Glaze szolgáltatás azon vendégek számára is megfelelő választás, akik tartanak a haj roncsolódásától. A Shinefinity balanced pH technológiájának köszönhetően nem roncsolja a haj szerkezetét, hiszen nem világosítja fel a természetes hajszínt, így a vágyott csillogás sérülésmentesen elérhető.

A Shinefinity egy tiszta formula, amely nem tartalmaz ammóniát, szilikont, szárító alkoholokat és parabént, ráadásul állati összetevőktől is mentes, ezáltal pedig az egészség- és összetevőtudatos vendégek számára is tökéletes megoldás.

 

shinefinity_color_glaze_ragyogo_hajszin_wella_professionals

Fontos a fenntarthatóság, vigyázz Te is minden nap a környezetre a Wella Professionals termékeivel!

A Wella Professionals márka elkötelezett a környezet védelme iránt, éppen ezért a Shinefinity termékek karton csomagolása 85%-ban, a kupak és a tubus pedig 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült.

 

Szeretnél többet megtudni a ragyogó hajszínt biztosító Shinefinity termékcsaládról?

Ha szeretnél többet megtudni a Wella Professionals legújabb termékvonaláról vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról kövesd a Wella Studio Budapest oldalait és jelentkezz Shinefinity oktatásra!