2022-11-10 10:29:13

Schwarzkopf Professional novemberi innovációk - díjmentes InnoXplorer Night fodrász esemény

Az idei év rengeteg Schwarzkopf Professional újdonságot tartogat számunkra a hajformázástól kezdve, a hajápoláson át, egészen a hajfestésig. A Schwarzkopf Professional ez évi utolsó bemutatóján mindent megtudhatsz, amit a vörös árnyalatokról tudni kell! Tarts lépést a dinamikusan fejlődő fodrászati trendekkel, ismerd meg a lehetőségeket és tapasztald meg az új tudás adta magabiztosságot!

Vegyél részt a díjmentes, frizura inspirációkkal teli eseményen, amely az ASK Akadémián kerül megrendezésre! Az esemény regisztrációhoz kötött!

Az esemény, ahol a vörös árnyalatok kerülnek fókuszba! 

A Schwarzkopf Professional oktatói csapata, az ASK Team idén már számtalan nagyszerű bemutatót tudhat maga mögött, köztük a Budapest Hair Show-t is, de nincs megállás, hiszen érkezik a következő! Ez alkalommal a Schwarzkopf Professional Akadémia színpadját a vörös árnyalatok fogják uralni.

Vegyél részt Te is a színutazáson, és tedd fel kérdéseidet az ASK Akadémia oktatóinak! 

A bemutató programja:

  • megismerkedés a teljes vörös színváltoztató portfólióval, legyen szó tüzes, élénk, pasztell, esetleg természetes árnyalatokról,
  • hajfestési technikák a Schwarzkopf Professionnal különböző színváltoztató szortimenjeivel (tbh, Igora Royal, Igora Vibrance, Essensity, ChromaID),
  • hajvágási technikák és inspiráció bemutatása.

 

Az InnoXplorer Night részletei

Időpont: 2022. november 16. 17:00-19:00

Helyszín: ASK Akadémia

1093 Budapest, Közraktár u. 30.

Ár: díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

 

Ha kiváncsi vagy az újdonságokra, a lenyűgöző stylingokra és a szebbnél-szebb frizurákra, akkor regisztrálj és vegyél részt a díjmentes eseményen! A regisztrációt a Schwarzkopf Professional fül alatt, a VISIONARY - InnoXplorer Night névnél tudod megtenni! 

 

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINS IDE!