2023-06-01 14:00:00

Sérült haj regenerálása az ÚJ Bonacure R-TWO termékcsalád segítségével

A Schwarzkopf Professional bemutatja az ÚJ Bonacure R-TWO-t; egy ápolási termékcsaládot Double Bonding- technológiával a sérült haj regenerálásához.

A márka az újdonsággal új magasságokba emeli a hajregenerálást – az áttörést jelentő Bonacure R-TWO termékcsalád gyors, egyszerű és megbízható megoldást kínál a fodrászoknak és vendégeiknek egyaránt. Sérült haj regenerálásához, újjáépítéséhez és erősítéséhez bízd magad Te is az R-TWO formuláira!

schwarzkopf_professional_bonacure_r_two_serult_haj_regeneralasa

Vegán megoldás a sérült haj regenerálására

A kémiailag és fizikailag túlkezelt, sérült hajat rendszerint a túl erős samponok, a színváltoztatás, szőkítés, tartós hullámosítás, hajszárító és forró hajformázó eszközök túlzott használata vagy a fésülés okozzák. Ilyenkor mind a belső, mind a külső szerkezetében láthatjuk a sérülés súlyos mértékét. A haj ettől durva tapintásúvá, fakóvá, nehezen kezelhetővé, gyengévé, töredezésre hajlamossá és rugalmatlanná válhat.

A hihetetlen eredményekre képes, új Double Bonding Technológiával gazdagított Bonacure R-TWO sorozatban olyan vegán termékeket találsz, amelyek mindössze KÉT gyors lépésben képesek azonnal a sérült haj regenerelására. Segítségükkel Te minden gond nélkül végezheted el a szalon szolgáltatást és állíthatod fel az otthoni hajápoló rendszert vendégeid számára!

 

schwarzkopf_professional_bonacure_r_two_serult_haj_regeneralasa

Bonacure R-TWO – Sérült haj regenerálása két lépésben:

A Bonacure R-TWO küldetése, hogy gyors és egyszerű hajápolást tegyen lehetővé a fodrászok és vendégeik számára a magabiztos színváltoztatás és hajformázás érdekében. A termékek két egyszerű lépésben kombinálhatók az egyéni hajszükségletek alapján.

A Schwarzkopf Professional túlkezelt és sérült hajra kifejlesztett innovációja mindössze két lépésben, azonnal regenerálja az alábbiakkal egyenértékű sérüléseket*:

 • 1x szőkítés

 • 2x Balayage-szolgáltatás

 • 20,000x fésülés**

*Minden eredmény külön tesztelve
**Két termékből álló kombináció az R-TWO Sealerrel.

Már egyetlen felvitellel is lenyűgöző eredmények érhetők el a sérült haj regenerálásában:

 • 93%-kal kevesebb hajtöredezés***

 • 90%-kal kevesebb töredezett hajvég***

 • 10x ellenállóbbá válik a haj az ismételt sérülésre

 • 14 napig tartó**** bizonyítottan látványos eredmények

***Két termékből álló kombináció az R-TWO Sealerrel.
****Akár 14 napon át tart, a teljes terméksorozat használatával. Az eredmények a hajtípusok, -minőség és előzmények alapján változhatnak.

 

schwarzkopf_professional_bonacure_r_two_serult_haj_regeneralasa

Sérült haj regenerálása a hajkötéseken keresztül

A hajkötések kulcsfontosságúak, mert még a legapróbb, molekuláris szintű módosulások is befolyásolják a haj szerkezetét, ezáltal pedig az erejét, rugalmasságát, fényét, esését, formáját és a sérülésekkel szembeni védekezőképességét. A hajsérülés hatására ezek a kötések szétszakadnak, a haj pedig elgyengül és töredezetté válik. Mindez további sérülésekhez, például töredezett végekhez és hajtöredezéshez vezethet.

A látványos eredményekre képes Double Bonding-technológia aktívan regenerálja a szétszakadt kötéseket a hajrostokon belül. Regenerálja a hajrostok belső mátrixát és megerősíti a hajrostok alfa-helikális szerkezetét, javítva azok regenerálhatóságát a rostok esetleges deformálásának esetében. Minden rost erősebb és jobban ellenáll a jövőbeni repetitív sérüléseknek – lenyűgöző, hosszan tartó erő és megnövelt élettartam.

Az R-TWO formulái által biztosított forradalmian újszerű, azonnali és hosszan tartó eredmények titka a tudományosan bizonyított Double Bonding-technológiában rejlik.

 

schwarzkopf_professional_bonacure_r_two_serult_haj_regeneralasa

Bonacure R-TWO termékcsalád a sérült haj regenerálásáért

 • Bonacure R-TWO Restoring Essence – egy azonnali kötéserősítő esszencia, ami használható a kémiai szolgáltatás előtt, alatt és utána is. A kétlépcsős rendszerrel, az R-TWO Rescuing Pakolással vagy Renewal Sealerrel együtt használandó az intenzívebb ápolásért és regenerálásért. Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket, mesterséges színezékeket és állati eredetű összetevőket.

 • Bonacure R-TWO Resetting Sampon – egy kíméletes, mégis hatékony, erősítő sampon sérült hajra. Kiegyensúlyozza a haj pH-értékét a kémiai szolgáltatás után. Nem tartalmaz nátrium-laurit-szulfátot és nátrium-lauret-szulfátot, szilikonokat, mesterséges színezékeket és állati eredetű összetevőket.
 • Bonacure R-TWO Rescuing Pakolás – egy intenzív, tápláló, regeneráló és erősítő pakolás súlyosan sérült hajra. Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket, mesterséges színezékeket és állati eredetű összetevőket.
 • Bonacure R-TWO Renewal Sealer – egy hajban maradó maszk, mely azonnal erősíti a hajat. Véd a szálló tincsek ellen és 230 °C-ig hővédelmet biztosít. Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket, mesterséges színezékeket és állati eredetű összetevőket.

 

schwarzkopf_professional_bonacure_r_two_serult_haj_regeneralasa

Hogyan használd a Bonacure R-TWO termékeket a sérült haj regenerálásáért?

A Schwarzkopf Professional legújabb termékcsaládját, a Bonacure R-TWO-t használhatod egy kémiai szolgáltatás kiegészítéseként:

1. PREPARE + RESCUE: Bonacure R-TWO Restoring Essence és Rescuing Treatment

 • Intenzíven erősíti a súlyosan sérült hajat 

2. PREPARE + RENEW: Bonacure R-TWO Restoring Essence és Renewal Sealer

 • Gyors megoldás a többszörös szőkítést igénylő szolgáltatásokhoz
 • A kutikula lezárásához a kémiai szolgáltatás után egy védőrétegen keresztül

A termékcsaládot kötéserősítő szolgáltatások nyújtásához is használhatod:

1. RESET + RESCUE: Bonacure R-TWO Resetting Sampon és Rescuing Pakolás

 • A súlyosan sérült haj azonnali regenerálásához és erősítéséhez, illetve a további sérülések elkerüléséhez
 • Előkészíti a hajat a további kémiai beavatkozásokra

2. RESET + RENEW: Bonacure R-TWO Resetting Sampon és Renewal Sealer

 • A kutikula lezárásához, hogy előkészítse a hajat a további kémiai beavatkozásokra
 • A haj mindennapos stresszfaktorokkal és ismételt sérülésekkel szembeni ellenállóképességének erősítéséhez

 

schwarzkopf_professional_bonacure_r_two_serult_haj_regeneralasa

Bonacure R-TWO online, digitális és személyes oktatások

Tudj meg többet a Bonacure R-TWO termékcsaládról és a Double Bonding- technológia erejéről a Schwarzkopf Professional honlapján!

A Schwarzkopf Professional, mint a fodrászok szakmai partnere tudja, hogy minden fodrász a saját útját járja. A márka elkötelezett  a növekedés mellett, és világszínvonalú oktatással támogatnak a szakmai sikerben, hogy azzá a fodrásszá válj, aki lenni szeretnél. Fedezd fel a Schwarzkopf Professional oktatási blogjainak kínálatát, valamint a vegyes képzés programot – egy gazdag tanulási élményt, mely a fizikai és digitális képzést ötvözi, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb módon tanulhasson!

A Bonacure R-TWO-val és a legújabb hajtrendekkel kapcsolatban kövesd a @schwarzkopfprohu-t a közösségi médiában. És oszd meg a vadonatúj Bonacure R-TWO lookjaidat a  #r2rAPIDreset#Bcbonacure#cleanperformance hashtagek segítségével.