2022-06-17 15:42:28

Samantha Jones is feltűnhet az Emily Párizsban 3. évadában?

Az Emily Párizsban rajongói töretlen lelkesedéssel várják, hogy Kim Cattrall Samantha Jones bőrébe bújva szerepeljen a sorozat 3. évadában - hát nem ez lenne az a crossover, amit megérdemlünk?

Te is Emily Párizsban fan vagy? Tarts velünk, hiszen most mutatjuk, mi mindent lehet tudni Samanthával kapcsolatban a várva-várt 3. évadról!

samantha_jones_emily_parizsban_3_evad

Új szereplő az Emily Párizsban sorozatban?

Az Emily Párizsban fanjai megtalálták a tökéletes megoldást arra, hogy ismét láthassák Samantha Jones-t a képernyőn, ha már a Szex és New York folytatásában, az És egyszer csak... című sorozatban nem tűnik fel! Igaz, hogy Kim Cattrall választása volt, hogy nem bújik újra Samantha Jones bőrébe az új sorozat kedvéért, de a rajongókban megfogalmazódott egy kérdés a színésznővel kapcsolatban: Vajon egy másik együttműködés Darren Star-ral már teljesen lekerült az asztalról számára?

Darren Star, a Szex és New York írója is csatlakozott Kim Cattrall-hoz, hiszen ő is úgy döntött, hogy nem lesz a részese az új HBO Max sorozatnak. Helyette viszont folytatja a munkát a hatalmas népszerűségnek örvendő Netflix-es sorozatán, az Emily Párizsban-on, ahová ráadásul a Szex és New York híres divattervezőjét, Patricia Field-et is áthozta. Most a rajongók abban reménykednek, hogy Star a Szex és New York csapatából Kim Cattral-t is áthozza, és beleírja az Emily Párizsban 3. évadába.

 

samantha_jones_emily_parizsban_3_evad

Samantha karaktere biztosan izgalmas csavarokat hozna az Emily Párizsban epizódjaiba

Hogyha azt tényt nézzük, hogy Kim Cattrall elutasította azt, hogy visszalépjen a P.R. ügynök magassarkúiba a közte és Sarah Jessica Parker között kialakult drámára tekintettel, akkor ez az elgondolás nem is annyira elrugaszkodó. Mármint ki más lenne jobb kiegészítése a Savoir csapatának, mint Samantha Jones - vagy esetleg Emily Cooper versenytársának? Ez az kérdés, amit Vulture's TV kritikusa, Jen Chaney vetett fel a Twitteren.

,,Jelenlegi elmélet: Samantha állítólag külföldre költözött, és ezért nincs jelen az új Szex és New York sorozatban. Majd teljes meglepetésként felbukkan az Emily Párizsban crossover epizódjában. Én 100%, hogy megnézném, ahogy Samantha próbálja elviselni Emily-t." - @chaneyj, Twitter

Ráadásul nagyon sokan osztják a véleményét, például:

,,A Netflix-nek 100 millió dollárt kéne adnia Kim Cattralnak, hogy átjöjjön az Emily Párizsban 3. évadjába valakikéként, akit Vivienne-nek vagy Narcissa-nak hívnak és aki, kivásárolta a Savoir-t a holdingtársaságából Dubai-ban." - @anxiousdeluxe, Twitter

,,Mennyire káoszos és szórakoztató lenne, hogyha Darren Star felbérelné Kim Cattrall-t, hogy Samanthaként az Emily Párizsban főnöke legyen a következő évadban" - @alex_abads, Twitter

,,Ha Kim Cattrall nem akar visszajönni, hogy megcsinálja a Szex és New York folytatását... nem adhatnánk hozzá őt az Emily Párizsban-hoz?... mármint nem ugyanaz a világ? #MissingSamantha  -@RealisticViews, Twitter

 

samantha_jones_emily_parizsban_3_evad

Samantha Európába költözött, és nem fog visszatérni az Államokba

Chaney-nek igaza van abban, hogy az És egyszer csak... igazolta Samantha távollétét, azzal, hogy elmagyarázta, hogy ő már Londonban él. Ő és Carrie akkor estek ki, amikor a szex rovatvezetője meghozta a döntést, hogy nincs már többé szüksége Samantha-ra, mint újságíróra.

Az És egyszer csak... 5. epizódjában Samantha egy kis ideig még így is feltűnt egy üzenet formájában. Az epizódban Carrie-nek csípőműtétje van, ami miatt rászokott a fájdalomcsillapítókra, és éppen egy podcastot rögzített a gyógyulása alatt. Carrie mesélt benne azokról az időkről, amikor a legjobb barátnője segített neki eltávolítani a pesszáriumát a vaginájából, és ekkor kiejtette Samantha teljes nevét.

Amikor Charlotte azt javasolta Carrie-nek, hogy kéne adnia Samantha-nak egy kis tájékoztatót arról, hogy mi zajlik vele, akkor írt neki: ,,Szia. Hosszú történet, de röviden azt akartam, hogy tudd, hogy megemlítettem a podcastomban, hogy te húztad ki a pesszáriumomat."

Samantha válaszolt: ,,Legjobb óraim egyike.". Amikor Carrie új üzenetet küldött, az mondta, hogy ,,Remélem, hogy ez rendben van neked.". Samantha pedig ismét válaszolt: ,,Persze. Szeretem, hogy a vaginád is kap időt az adásban."

Sajnos, amikor Carrie elküldött egy ,,Hiányzol" üzenetet, akkor Samantha elkezdett gépelni, de végül csak láttamozva hagyta Carrie-t. Egyelőre semmi jele nincsen annak, hogy valaha visszatér az Államokba, szóval miért ne lehetne Párizs?

 

samantha_jones_emily_parizsban_3_evad

Te is rajongsz az Emily Párizsban-ért?

Kísérd figyelemmel a bwnet.hu/hirek rovatot, hogy azonnal értesülj minden újdonságról a folytatással kapcsolatban!