2022-04-25 10:19:03

Óriási volumen, ragyogó és igazán selymes haj? Avagy zsírosodásra hajlamos, vékonyszálú hajad van? A REDKEN újdonságai neked szólnak!

Óriás volumenre, ragyogó és selymes hajra vágysz? Könnyen kezelhető hajat szeretnél? Vagy esetleg zsírosodásra hajlamos, vékonyszálú hajad van? Gondot okoz a mindennapok során a lelapuló haj, vagy csak felfrissítenéd a fejbőröd, miközben mély hidratációt nyújthatsz hajadnak? Ne keress tovább, itt a megoldás!
A Redken új Amino Mint és Big Blowout termékei minden elvárásod felülmúlják majd! Olvass tovább és ismerd meg őket!

redken_amino_mint_big_blowout

Amino Mint - a zsíros fejbőrre kifejlesztve

Az Amino Mint sampon a zsíros fejbőr tisztításáért, ápolásáért, valamint a hajhossz hidratálásáért felel. Minden hajtípusra jó választás, amelynél gondot okoz a zsírosodó fejbőr, felfrissülésre vágyik a hajtő és hidratálásra szomjazik a hajhossz. Mentával és szalicilsavval gazdagított összetétele megnyugtatja a fejbőrt, frissíti, tisztítja és hidratálja azt. 

redken_amino_mint_big_blowout

Amino Mint - különleges összetétel

Az Amino Mint két igazán különleges összetevőt kombinál: menta kivonatot és szalicilsavat.

Menta: A termékben található aminosavakkal együtt friss, és kellemes, hűsítő érzést nyújt, továbbá hidratálja a fejbőrt. Antimikrobiális hatást fejt ki a fejbőrre. 

Szalicilsav: Segít megnyugtatni az irritált és viszkető fejbőrt. A kelátképző anyagokat tartalmazó erősítő összetétel hatékonyan eltávolítja a fejbőrről a zsírosodást okozó felesleges faggyút, kitisztítja a pórusokat, erősíti a hajrostokat, egyúttal hidratálja a hajhosszt. A sampon polimerekkel gazdagított ápoló összetétele anélkül táplálja a hajat, hogy elnehezítené. Helyreállítja a haj pH-értéket. A sampon a hajnövekedést serkentő termékek, tehát a Stemoxydine és az Anti-Hair Loss Aminexil kúra alkalmazása előtt is használható. Hatékonyan tisztítja a fejbőrt, aminek köszönhetően az említett termékek könnyebben bejutnak a fejbőr mélyére


redken_amino_mint_big_blowout

Amino Mint - az eredmény

• Azonnal megtisztítja a fejbőrt, és eltávolítja róla a nem kívánt felesleges faggyút, a kiszáradás veszélye nélkül.
• Felfrissíti és táplálja a fejbőrt, miközben nyugtató hatásával csökkenti az irritációt.
• Hidratálja a hajhosszt.
• Kellemes menta, citrus és pézsma illata van



redken_amino_mint_big_blowout

 

Amino Mint - szakértői szemmel

„Az Amino Mint sampon az első pillanatban megfogott a friss menta illatával. Szeretem az újdonságokat magamon is tesztelni és ez a sampon nagyon kellemes, lágy, megnyugtató érzést nyújt a fejbőrnek. A mentának köszönhetően frissíti és élénkíti a fejbőrt. Ezt a terméket azoknak ajánlom, akiknek vékonyszálú, gyorsan lelapuló és zsírosodásra hajlamos hajuk van. Mindennapos használatra is alkalmas, mert helyreállítja a haj és a fejbőr pH értékét. Nagyszerű újítása a Redkennek ez a termék és nagyon örülök, hogy végre az ilyen típusú problémával küzdő vendégeimnek is tudok megoldást nyújtani.” 

Horváth Vivien, A-list Salon & Spa

 

„Vékonyszálú, de sűrű növésű hajtípussal rendelkező vendégek esetében jellemző leginkább, hogy a haj száraz, könnyen kócolódik és a fejbőr zsírosodásra is hajlamos egyszerre. Ha valaki magára ismer és úgy érzi, szíve szerint minden nap megmosná a haját, az Amino Mint sampont neki találták ki! Eddigi tapasztalataim szerint a termékkel 1-2 nappal kitolható a hajmosás ideje a szokásoshoz képest. Festett hajnál heti kétszer ideális hajat mosni az Amino Mint samponnal, natúr hajaknál ez lehet akár heti három alkalom is. Egyáltalán nem szárítja a hajat, sőt feltölti vízzel, hidratálja és ezzel együtt képes eltávolítani a fejbőr felesleges zsírrétegeit! Férfiaknak kifejezetten ajánlom enyhén zsírosodó fejbőrre is, illetve a hajformázó termék használata utáni tisztításra is remek megoldást nyújthat!” 

Császár Dániel, Császár Hair NYC. 

redken_amino_mint_big_blowout

Big blowout - volumen és ragyogás

A könnyen kezelhető haj titka. Azonnali dús hatás, textúra, selymes tapintás és ragyogás. Ezt nyújtja neked a Redken új Big blowout szárítást könnyítő hővédő hajzseléje, amely minden hajtípusra tökéletes választás lehet.

redken_amino_mint_big_blowout

Big blowout - az eredmény

• Azonnal volument és textúrát ad a hajnak.

• Selymes tapintást és természetes rugalmasságot biztosít a hajrostoknak. 

• Hővédelmet nyújt akár 230 °C-ig. 

• Ragyogó fényt ad a hajszálaknak. 

• Óvja a hajat a szöszösödéstől.


redken_amino_mint_big_blowout

Big blowout - így használd

• Vidd fel nedves vagy törölközőszáraz hajra.

• Szárítsd meg a hajat. A Big Blowout önmagában vagy más styling termékekkel kombinálva is használható

redken_amino_mint_big_blowout
 

Big blowout - szakértői szemmel 

„Zselés állagának köszönhetően a Big Blowout beleolvad a hajba, ezáltal azonnali volument és textúrát kölcsönöz, miközben selymessé és fényessé varázsolja a hajat. A termék könnyed összetétele természetes rugalmasságot biztosít a hajnak, nem teszi ropogóssá, nem ragasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakat.” 

Horváth Vivien, A-list Salon & Spa


 

„A Big Blowout vastagabb szálú hajaknál kifejezetten jól működik, gyorsabban párolog a nedvesség a hajból. Lerövidül a szárítás idő és kellemes illata miatt is sok vendég kedveli, mindemellett pedig hajszárításkor kellő hővédelemet biztosít a hajszálaknak. Leginkább teljes kefés kiszárítás előtt alkalmazom, az esetek 90%-ban nedves hajra viszem fel. Minden hajmosás után, szárítás előtt érdemes kis mennyiségben használni, gyönyörű  fényessé teszi a hajat!” 

Császár Dániel, Császár Hair NYC. 


redken_amino_mint_big_blowout