2022-12-14 09:09:53

Profizmus, elhivatottság, környezetvédelem - egy éves a NOBASIC fodrászszalon

2021 novemberben nyílt meg Miskolcon a NOBASIC fodrászszalon, aminek életében a hajgyógyászat is kimagasló szerepet játszik. A városban egy olyan üzlet született, ahol egy helyen vált elérhetővé a szakértelem, a városban egyedülálló szolgáltatások, a fejbőr és a haj együttes ápolása, illetve a kemikáliamentes termékek. A bwnet.hu online időpontfoglaló felületén ráadásul egyszerűen, a nap 24 órájában be tudsz jelentkezni hozzájuk.

A NOBASIC története

Miskolc belvárosának történetében tavaly novemberben egy új fejezet kezdődött: megnyílt a NOBASIC. Ezzel egy olyan hiánypótló fodrászszalon kezdte meg működését, ahol a szakértelem, a városban egyedülálló szolgáltatások, a fejbőr illetve haj együttes ápolása a hajgyógyászat által, illetve a kemikáliamentes termékek egyszerre váltak elérhetővé egyetlen helyen.

 

A NOBASIC szolgáltatásai

A nyitás óta a vállalkozás számos mérföldkövet tudhat maga mögött. Mára teljeskörű szolgáltatásokat nyújtanak nők és férfiak számára egyaránt. A repertoár pedig folyamatosan bővül, novembertől már elérhető a vegyszermentes hajfestés is. A tulajdonosok kitartottak és továbbra is kitartanak a kemikáliáktól mentes termékek mellet. Büszkén vallják, hogy minden egyes sampon, balzsam, pakolás, hajformázó, amit a szalonban használnak, magas minőségű, környezetbarát, organikus összetevőkből felépülő és állatkísérlet-mentes.

 

Hajgyógyászat a NOBASIC-ben

A minősített Oxygeni Hair hajgyógyászok segítségével Miskolc belvárosában csak a NOBASIC-ben vehető igénybe az oxigénterápia, melynek köszönhetően a haj- és fejbőrproblémák kezelése bárki számára elérhetővé vált. A szalon fodrászai és hajgyógyászai a vendégek visszajelzései és az elmúlt egy év tapasztalatai alapján még elkötelezettebbek az oxigénterápia iránt, hiszen a szép, dús, élettel teli haj az egészséges fejbőrnél kezdődik.

 

A NOBASIC A BWNET.HU-N

A NOBASIC mára az egyik legexkluzívabb, legsokszínűbb szolgáltatásokat nyújtó, legmodernebb szalonja lett Miskolcnak, ahol hajgyógyászat is elérhető. Már kényelmesen, egyszerűen és a nap bármely percében bejelentkezhetsz hozzájuk, a bwnet.hu online időpontfoglaló felületén keresztül.

 

NOBASIC

3525 Miskolc

Széchenyi utca 51

Online időpontfoglalás a NOBASIC szalonba