2022-09-02 08:35:48

NEVEZZ a Barber Battle Budapest borbélyoknak és fodrászoknak szóló versenyére

Hatalmas robajjal tér vissza hozzánk idén Magyarország legrangosabb fodrász és borbély versenye. 6. alkalommal kerül megrendezésre a Barber Battle Budapest, ahol az ország legkiválóbb borbélyai és fodrászai mérettetik meg tudásukat férfi hajvágás és styling területén!
Barber Battle Budapest a döntő: 2022 október 30.

A férfi hajvágás a szenvedélyed? Előremutató férfi frizura trendeket szeretnénk látni a színpadon! Gyere és mutasd meg mindazt ami a kezedben van, szárnyalj!

Vigyázat! Idén a kreatív kihívásokat kedvelők számára is készültünk egy igazán meredek kategóriával, ahol semmi kétség, hogy füstölni fog a színpad!

Az összdíjazás 1.000.000 Ft és az országos elismertség a szakma és vendégek előtt egyaránt! Ismerd meg a részleteket és nevezz!

barber battle budapest 2022_bwnet

Nevezz a Barber Battle Budapest 2022 fodrászversenyre

Az elmúlt 6 év megszámlálhatatlan különleges pillanatot, izgalmat, szakmai összetartást, őrületes bulit tartogatott annak a közel 100 versenyzőnek, akik reflektorfénybe kerültek a verseny során. 

Itt mindenki elképesztő fogadtatásra, nagyszerű élményekre és egy minden képzeletet felülmúló versenyre számíthat. A Barber Battle Budapest versenyzői olyan fodrász ikonok előtt lépnek pástra, akik a szakma meghatározó alakjai. Semmihez sem fogható ez a kihívás, a nyeremény pedig csak hab a tortán!

 barber battle budapest 2022_bwnet

Nemzetközi hírnév

Az 6. születésnapon még tovább fokozzuk a hangulatot! Nemzetközi borbély szaktekintélyek érkeznek az eseményre. Exkluzív oktatáson vehettek rész, majd a hazai zsűritagok között debütálnak és értékelik a magyar tehetségek munkáit. A teltházat mi - a szervezők garantáljuk idén is!

A zsűritagokat és nemzetközi meghívottunk kilétét egy külön cikkben fedjük fel! 

barber battle budapest 2021 nevezés_bwnet_

A versenyzés lépései

 1. Válassz kategóriát
 2. Készítsd el pályamunkád és küldd be a megalkotott frizuráról a megadott módon szemből és oldalról a fotót
 3. Töltsd ki a jelentkezési lapot és fizesd be a részvételi díjat
 4. Majd a zsűri és a közönség az élő döntőbe juttatja tovább a legjobbakat

barber battle budapest 2022_bwnet

Barber Battle Budapest 2022 borbély és fodrászverseny választható kategóriák

“Barber Hajvágás és Styling”

"Férfi Freestyle kategória"

 

A Barber Hajvágás és Styling Kategória verseny döntősének élőben, 45 perc alatt kell majd elkészítenie ugyanazt a frizurát, ugyanazon a modellen, ami a beadott pályamunka fényképén látható egy szakmai zsűri és nagyközönség előtt 2022.10.22-én a döntőben. Ebben a kategóriában 11 fő kerül be a döntőbe a zsűri által, 1 versenyzőt a közönség juttathat be - a Közönségszavazás a Budapest Hair Show eseményen zajlik majd. 45 perc áll majd rendelkezésre a színpadon.

 

A Férfi Freestyle Kategória verseny döntősei az élő show-ban, sorsolás útján ismerhetik majd meg a modelleket. Ebben a kategóriában is a beadott fotó- pályamunka alapján juthatnak a döntőbe a versenyzők, ahol a szervező által biztosított modell számára kell a modellhez illeszkedő stílusos frizurát elkészíteni 60 perc alatt a szabályoknak megfelelően. /A döntőbe jutás módja és követelményei megegyező a barber hajvágás, styling kategóriával/. Ebben a kategóriában 5 fő kerül be a zsűri szavazatai alapján, 1 főt a közönség juttat tovább - a Közönségszavazás a Budapest Hair Show eseményen zajlik majd.

 barber battle budapest 2022_bwnet

Itt egy őrületes dobás - jön a Férfi Freestyle Kategória

BOMBA HÍR A KREATÍV KIHÍVÁSOKAT KEDVELŐK SZÁMÁRA!

A döntőbe jutott 6 Férfi Freestyle Kategória versenyző részére a szervezők egy-egy modellel (egyéniséggel) készülnek. A modellek sorsolása a színpadon zajlik az élő show-ban, hogy melyik versenyző székébe ülnek majd. A modellek kiléte a versenyzők, zsűri és mindenki előtt titok marad, csak a döntő pillanatában találkoznak. A sorsolást követően kell döntenie a versenyzőnek, hogy milyen technikát alkalmaz, frizurát készít, hogyan stylingol. A versenyzők a (verseny) óra indítás után mérhetik fel a haj textúráját, stb. Az értékelés kritériumai mindkét kategóriában azonosak. 

barber battle budapest 2022_bwnet

Jelentkezés lépései: 

 1. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot (ide kattintva máris eléred az űrlapot).

 2. Utald el a 30.000 Ft nevezési díjat (pályamunkánként értendő az összeg, több pályamunkával is nevezhetsz- ez esetben, ha akár 2, vagy 3 munkával bekerülsz, akkor több körben is részt veszel a versenyben).

 3. Küldd be pályamunkád POSTAI és ELEKTRONIKUS úton is és jelentkezési lapod legkésőbb 2022 szeptember 9. 12:00-ig.

 4. Olvasd el és töltsd ki a jelentkezési lapot illetve a részletes játékszabályzatot! A játékszabályzat pontos betartása fontos kritériuma a versenynek.

 

Minden nevező, aki befizette a nevezési díjat- tiszteletjegyet kap a döntőre.

 

A részletes játékszabályzathoz kattints ide.

 

NEVEZÉS ELKÜLDÉSE

(kattints)

barber battle budapest 2021 nevezés_bwnet

A Barber Battle Budapest 2022 fodrászverseny legfontosabb dátumai

Online nevezés és befizetés határideje: 2022 szeptember 9. 12:00

Pályamunka leadási határideje: 2022 szeptember 9. 12:00 (postai úton szeptember 9-ig szükséges a fotónak beérkeznie)

Az elődöntő és közönségszavazás helye ideje: 2022 szeptember 17. Budapest Hair Show- Várkert Bazár

Döntősök kihirdetése: 2022 szeptember 21. 20.00-ig

A döntő dátuma, helyszíne: 2022 október 30. (vasárnap)- Symbol Budapest, 1036 Budapest, Bécsi út 56.

 

barber battle budapest 2021

A versenymunka célja

A Barber Battle Budapest versenyzőinek idén arra kell fókuszálnia, hogy olyan frizurákat alkossanak, amelyek jól viselhetőek és összhangban állnak a 2022-es év aktuális divat- trendjeivel, illetve a kialakított frizura illik a kiválasztott modellhez és stílusához, megjelenéséhez, fejformájához, de emellett egyedi, különleges és magával ragadó. 

 

Néhány jó tanács: 

• Ne feledd a „teljes megjelenést”, azaz a frizurának (vágás és styling) és a stílusnak összhangban kell lennie. 

• A zsűri elsősorban a versenymunka egészét, az összhatást értékeli több szempontot figyelembe véve megformálva véleményét: (frizura, frizura és fejforma kapcsolata, styling és stílus, modell illeszkedése a hajvágással, technikai megvalósítás)

 

Értékelés kritériumai:

 • Előzsűrizés során: pályamunka leadásának igényessége (a fotó stílusa, minősége)

 • Élő döntőben: modell hajának állapota színpadra lépés előtt (nem lehet elővágni a frizurát, a hajnak (a zsűri a döntő napján színpadra lépéskor a modelleket megnézi. Előkészített, elővágott frizurával érkező modellek nem kaphatnak maximális pontszámot. A döntőre legalább 3 hete nem vágott frizurával kérjük a modellek érkezését. Ezt támogatja az alábbi időrend: uotómunka beküldési határidő 2022 szeptember 9- döntő: 2022 október 30.  ez időszak között a frizura vágása már nem javasolt.)

 • Hajvágás nehézségi foka

 • Szakmai megvalósítás tökéletessége (szárítás, vágás, frizura összhatása)

 • Mennyire újszerű és előremutató a frizura

 • Összkép (ruha, frizura, egyéniség, illik-e az adott frizura a modellhez)

barber battle budapest 2021_bwnet_oktober_16

A BARBER BATTLE BUDAPEST 2022 győzteseinek és döntőseinek nyereményei 

A BARBER BATTLE BUDAPEST 2022 verseny kategóriájának győzteseit a Barber Battle Budapest 2022 ünnepélyes döntőjén hirdetjük ki, amely 2022 október 30-án Budapesten kerül megrendezésre.

 

Az 1.000.000 Ft összdíjazású fodrászverseny fődíja és díjai

 • Adómentesen 300.000 Ft + 50.000 Ft értékű ajándékcsomag a Barber Hajvágás és Styling Kategória nyertesének, azaz az első helyezettnek

 • Adómentesen 300.000 Ft + 50.000 Ft értékű ajándékcsomag a Férfi Freestyle Kategória nyertesének, azaz az első helyezettnek

 • Adómentesen 50.000 Ft + 50.000 Ft értékű ajándékcsomag a Barber Hajvágás és Styling kategória második helyezettjének.

 • Adómentesen 50.000 Ft + 50.000 Ft értékű ajándékcsomag a Férfi Freestyle Kategória második helyezettjének.

 • 50.000 Ft értékű ajándékcsomag a Barber Hajvágás és Styling kategória harmadik helyezettjének.

 • 50.000 Ft értékű ajándékcsomag a Férfi Freestyle kategória harmadik helyezettjének.

 • 100.000 Ft összértékű ajándékcsomag a nemzetközi zsűritag különdíjas versenyzőjének. 

 

NEVEZÉS ELKÜLDÉSE

(kattints)