2024-06-12 09:53:25

Mészáros Lili hivatalosan is Schwarzkopf Gliss hajápolási márkanagykövet lett

A Schwarzkopf Gliss Villa Party keretében a hajápolási márka hivatalosan is átadta nagyköveti címét Mészáros Lilinek, a Next Top Model Hungary győztesének. Ezzel útjára indult egy igen szoros együttműködés, aminek kulisszái mögé immár a nagyközönség is betekintést nyerhet. Kampányfotózás, egy nemzetközi szintű reklámfilm forgatás, óriásplakátok és megannyi hirdetési felület és platform, ahol Lilit viszontláthatjuk a Schwarzkopf Gliss márka arcaként.

meszaros_lili_hivatalosan_is_schwarzkopf_gliss_hajapolasi_markanagykovet_lett

Schwarzkopf Gliss x Next Top Model Hungary Villa Party: Mészáros Lili bemutatkozása Nagykövetként

Next Top Model Hungary műsorból már ismert villa a Schwarzkopf Gliss x Next Top Model Hungary Villa Party-nak adott otthont. Az exkluzív esemény főszereplője Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary műsor győztese volt, hiszen a márka itt mutatta be őt elsőként, mint Schwarzkopf Gliss Nagykövet. A villa a nemrég zárult Next Top Model Hungary műsor versenyzőit, tartalomgyártókat és médiaképviselőket látott vendégül.

 

meszaros_lili_hivatalosan_is_schwarzkopf_gliss_hajapolasi_markanagykovet_lett

Schwarzkopf Gliss For Every You kampány: a márka küldetése

Karsai Mariann, a Schwarzkopf Gliss magyarországi brand managere köszöntötte a résztvevőket. Megtudhattuk, hogy a  Schwarzkopf idén indította el For Every You kampányát, melyben globális márkaként releváns üzenetekkel szól a nőkhöz. 

A Schwarzkopf márka küldetése, hogy termékeivel, üzeneteivel és nagyköveteivel közösen inspirálja a nőket saját hajtörténeteik megfogalmazására, a hajukban rejlő erő felfedezésére és a hajon keresztül a saját személyiségük kifejezésére, megélésére. Hiszen a haj nem csak a fejről szól, hanem a szívről is.  

Hajtörténete pedig mindenkinek van – a szlogen emiatt FOR EVERY YOU, hiszen a Schwarzkopf márka mindenkihez szól.

 

meszaros_lili_hivatalosan_is_schwarzkopf_gliss_hajapolasi_markanagykovet_lett

Schwarzkopf Gliss: Megújult termékek, új formula 

A kampányon és üzeneteken kívül a Schwarzkopf Gliss termékek is teljesen megújultak formulában és csomagolásban is – az innovatív formulákkal, HaptiQ rendszerrel és csodás, Gliss signature illattal ellátott termékekkel megismerkedhettek közelebbről is a villában. 

A Schwarzkopf számára fontos cél volt, hogy FOR EVERY YOU kampányában a nemzetközi nagykövetek mellett hazai nők is képviseltessék magukat. Ennek megvalósulását egy, főtámogatói együttműködés is segíti: a Schwarzkopf új kampányát, szakértelmét és a fogyasztókkal való kapcsolatát még tovább népszerűsíti a TV2 Next Top Model Hungary műsorának támogatásával.

 

meszaros_lili_hivatalosan_is_schwarzkopf_gliss_hajapolasi_markanagykovet_lett

Next Top Model Hungary Győztese: Mészáros Lili a Schwarzkopf Gliss Új Nagykövete

A Next Top Model Hungary verseny múlt vasárnap pedig véget ért és a nyertes a sok nyeremény közül a Schwarzkopf Gliss magyar nagyköveti címet is magáénak tudhatja. A nyertes, és így a Schwarzkopf Gliss nagykövete pedig Mészáros Lili! 

A nagy titok öveztve forgatásról és kampányfotózásról lerántották a leplet, a végeredmény pedig önmagáért beszél!

Mészáros Lili hajtörténete

 

meszaros_lili_hivatalosan_is_schwarzkopf_gliss_hajapolasi_markanagykovet_lett

Mészáros Lili hajápolási titka és szerepe a Schwarzkopf Gliss nagyköveteként

Új szerepére összpontosítva, Lili a villához fűződő emlékein és élményein túl beszélt a hajához fűződő viszonyáról és a szőke haj jelentőségéről a modell szakmában. Részletezte hajápolási rutinját, amely Schwarzkopf Gliss termékeket tartalmaz, és felfedte kedvenc termékeit: a 4 az 1-ben hajpakolást és a Gliss Blonde Perfector termékcsaládot. Megtudhattuk Lilitől, hogy a magyar modell szakmában kevesebb a szőke modell, így ikonikus szőke hajszínének megtartása és ápolása a szakmai sikereinek elérésében is fontos. „A Schwarzkopf Gliss márkával való együttműködés megváltoztatta a hajamhoz fűződő viszonyomat,” jegyezte meg Lili.

Zárásként a közönség betekintést nyerhetett a nagyköveti út kulisszái mögé és megismerhette Lili hajtörténetét is. „Már nagy titoktartás mellett elkezdtük a közös munkát Lilivel, és izgatottan várjuk a további együttműködéseket,” mondta Mariann, majd Szak Zsuzsanna, a Henkel Consumer Brands üzletág igazgatója és Siba Anna, a Henkel Consumer Brands Marketing vezető hivatalosan is átadták a Mészáros Lilinek járó Schwarzkopf Gliss nagyköveti címet.

 

Az esemény lebonyolítója és a Mészáros Liliről készített fotókat, videókat készítette: BWNET Agency

Megrendelő: Schwarzkopf Gliss.