2024-08-30 15:25:59

Marosfalvi László szalonja GOLD Professional márkapartnerré vált!

Marosfalvi László szalonja új fejezetet nyitott a professzionális hajápolás világában, hiszen immár a GOLD Professional márkapartnerei közé tartozik.

Tarts velünk, hiszen cikkünkből kiderül, hogy mire is lehet számítani az új márkapartnerséget illetően!

marosfalvi_laszlo_szalonja_gold_professional_markapartnerre_valt_2A MAROSFALVI HAIR GOLD Professional referencia szalon lett

Marosfalvi László szalonja új fejezetet nyitott a professzionális hajápolás világában, hiszen immár a GOLD Professional márkapartnerei közé tartozik. Ez az együttműködés nemcsak a szalon hírnevét erősíti, hanem a vendégek számára is új szintre emeli a szolgáltatások minőségét és választékát.

"Évek óta sokat hallunk a fenntarthatóságról. Környezetünk és jövőnk megóvása az elmúlt időszakban számomra is egyre fontosabbá vált. Többször hallottam már a Gold márkáról is (aminek ez az alapfilozófiája) Vadas János barátomtól, aki a márka magyarországi képviselője. Mivel egyre nőtt az érdeklődés a ‘mentes’ termékek iránt, idejét láttam nyitni ebbe az irányba.

 

Maga az együttműködés gördülékeny, hiszen Janival az ismeretségem több évtizedre nyúlik vissza. Egy másik márka kapcsán már volt szerencsénk szakmailag is együtt dolgozni. Rugalmasságuk és megbízhatóságuk és szakmai alázatuk azóta sem változott." - Marosfalvi László

A GOLD Professional egy nemzetközileg elismert márka, amely híres a kiváló minőségű, exklúzív hajápolási termékeiről és innovatív megoldásairól. A tapasztalt skandináv biotechnológusok és fodrászok által támogatott hosszútávú termékfejlesztési folyamat lehetővé tette a hajápolás és hajfestés közös jövőképének megvalósítását. A környezetbarát termékek garantálják a haj szépségét, erejét és kiváló védelmét a dinamikus trendváltásoknak kitéve. 

"Már most jól látható, hogy mindig a leginnovatívabb termékeket kapjuk a legújabb igényeknek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy termék kínálatuk általában a legjobb 25-30 terméket tartalmazza, amelyek nagy részben vegán termékek. Imádjuk, hogy nincs ez a termékmennyiség túltolva. Profin kombinálják a luxus külsőt a tökéletes minőséggel, amelyek a legszigorúbb szabványoknak is megfelelnek. Mivel a gyártás Skandináviában zajlik, így garantált a kiváló minőség." - Marosfalvi László

 

marosfalvi_laszlo_szalonja_gold_professional_markapartnerre_valt_1

Maximális vendégélmény - Együttműködés a legjobbakkal

Az együttműködés elsődleges célja, hogy a vendégek számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokat tudják nyújtani. A GOLD Professional exkluzív termékei között megtalálhatók hajfestékek, hajápoló termékek és stílusformázók, amelyek mind professzionális minőséget biztosítanak, és emellett kitartanak a márka környezeti fenntarthatóság melletti elkötelezettségében. 

"Mivel már néhány hónapja elindult a partnerség, ezért már tapasztalatokról tudunk beszámolni. A vendégek máris imádják az új színeiket, az új hajápolási termékeket, nem is beszélve az új illatokról, amiket már belépéskor érezni lehet. Azonnal megtapasztaltuk természetes hatóanyagú termékeik teljesítményét és hosszan tartó végeredményét melyet mindhármunk hamar és könnyen megszokott." 

- Marosfalvi László

Marosfalvi László szalonjának GOLD Professional márkapartneri státusza nemcsak a szalon presztízsét növeli, hanem új lehetőségeket is nyit a szakmai fejlődés és a vendégélmény maximalizálásának terén. Az együttműködés tökéletes példája annak, hogyan lehet a minőséget és az innovációt ötvözve a legjobbat nyújtani a vendégek számára.

Látogass el Marosfalvi László szalonjába, és tapasztald meg személyesen is a GOLD Professional által nyújtott kiválóságot és exkluzivitást!

 

Online időpontfoglalás a MAROSFALVI HAIR szalonba!