2022-05-09 21:41:37

Újabb elsöprő siker! Magyar fodrászt ünnepelhetünk a közép- kelet - európai régió legjobbjai között!

Az OSiS Made to Create 2021-es fodrászverseny lezárult a Schwarzkopf Professional szervezésében, amely a hajszobrászok kreatív, művészi oldalát csillogtatta meg. A versenyre három kategóriában lehetett nevezni: Woman, Avantgarde és Color. Lássuk, hogyan zajlott az idei OSiS Made to Create fodrászverseny!

Ez a verseny lehetőséget ad arra, hogy tehetséges fodrászok megmutassák kreativitásukat és versenybe szálljanak 15 ország további szakembereivel! Mutatjuk ki lett a közép- kelet- európai régió legjobbja Női hajvágás kategóriában!

Rendhagyó OSiS Made to Create díjátadó a Budapest Hair Show nagyszínpadán

Az idei, ötödik díjátadó eredményhirdetése a BUDAPEST HAIR SHOW nagyszínpadán zajlott 2021. szeptemberében.

A díjakat Havasi Krisztián, a Henkel Beauty Care Professional Üzletág vezetője, valamint Richard Ashforth, a rendezvény egyik sztárvendége, a SACO alapítója, az OSiS termékek fejlesztésének egyik aktív résztvevője, adták át személyesen.

ime_az_osis_made_to_create_2021_fodraszverseny_magyarorszagi318f83f8

Az OSiS Made to Create fodrászverseny kategóriái

Az OSiS Made to Create fodrászversenyen három kategóriában lehetett indulni és pályamunkákat feltölteni. Egy fodrász több kategóriában is indulhatott, minden kategóriában három nyertest hirdettek ki.

„Női”

Hétköznapi, hordható és az aktuális trendeknek megfelelő hajstílust kellett ábrázolnia.

„Avantgárd”

Az „Avantgárd” kategória fényképeinek progresszív hajstílusokat kellett ábrázolniuk, kihangsúlyozva a trendirányzatot és az innovációt. Póthaj, műhaj használata is megengedett volt.

„Color”

Ebben a kategóriában a hajszínekre fektettek kifejezetten nagy hangsúlyt. 

A modell frizurájáról három (3) fényképet kellett készíteni különböző nézőpontból bármely kategóriában induló versenyzőnek. A fényképekkel együtt fel kellett tölteni egy (1) darab „előtte-fényképet”, mely a hajstílus elkészítése előtt készült. 

 

A magyaroszági kategória győztesek képviselhették hazánkat az OSIS Made to Create fordászverseny döntőjén, ami 2022 májusában került megrendezésre Athénban. A versenyen kívül különböző szakmai programok is vártak a fodrászokra. A regionális döntő nyerteseit nemzetközi zsűri választotta ki, kategóriánként egy főt, akik egy kupát és ingyenes részvételt nyertek egy nemzetközi képzésére. Ezúton is gratulálunk minden indulónak és legfőképp a magyar döntő kategória győzteseinek!

 

Az OSiS Made to Create 2021 "Woman" kategória magyarországi győztese:

1. Helyezett: Kaszás Krisztián

ime_az_osis_made_to_create_2021_fodraszverseny_magyarorszagi_gyoztesei

 

Az OSiS Made to Create 2021 "Avantgarde" kategória magyarországi győztese:

1. Helyezett: Fróna Sándor

ime_az_osis_made_to_create_2021_fodraszverseny_magyarorszagi_gyoztesei

 

Az OSiS Made to Create 2021 "Color" kategória magyarországi győztese:

1. Helyezett: Kiss Zoltán

ime_az_osis_made_to_create_2021_fodraszverseny_magyarorszagi_gyoztesei

 

Hivatalosan is a közép- kelet - európai régió legjobb fodrásza női hajvágás kategóriában: Kaszás Krisztián

Először az országot, majd Közép-Kelet Európát hódította meg tehetségével a fiatal debreceni srác! Beke Balázs és Soós Violetta sikersztorija igazolja, hogy sikerülhet megvalósítani az álmaid az Osis Made To Create versenyen- ami kétségkívül a legsikeresebb nemzetközi fodrász verseny, ahol a legtöbb magyar tehetség brillírozott már és ahol Kaszás Krisztiánra is nagyon büszkék lehetünk!

osis made to create_schwarzkopf_