2022-11-11 18:13:00

Képes beszámoló: a BWNET oktatói csapata a Barber Battle Budapest 2022-n

A bwnet.hu idén hatodik alkalommal vállalkozott arra, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barbereit és fodrászait. De ez a nap ugyanúgy szólt a versenyről, mint a szakma találkozásáról és közös fejlőéséről: a nap első felében 8 elismert borbélytól tanulhattak a résztvevők, köztük a BWNET oktatói csapatával. Nézd meg képeken, milyen volt Séllei Balázs, Földi Geri és Balogh Tamás szemináriuma!

Barber Battle Budapest 2022

Egy felejthetetlen nap és egy felülmúlhatatlan verseny a Symbol Budapestben, amit a fodrász és borbély világ egész évben lázasan várt. A  6. Barber Battle Budapest a hosszú hétvége legvagányabb programja volt: a résztvevők look and learn oktatásokon vehettek részt, majd együtt szurkolhattak az ország legjobb borbélyainak, akik egy izgalmas versenyen mérettették meg magukat.

 

A BWNET oktatói csapata, azaz Séllei Balázs, Földi Geri és Balogh Tamás a Barber Battle Budapesten

Séllei Balázs, Földi Geri és Balogh Tamás a BWNET oktatói csapatának tagjaként álltak színpadra a Barber Battle 2022-n. Modelljeiken egységesen a mullet forma elkészítését mutatták be, ám mindegyikük más stylingot választott. Balázs egy utcai, urban fashion vonalat képviselt, Földi Geri fadelt, Balogh Tomi pedig a vizes stílust szemléltette. A look and learn bemutató után demo modelljeiken is láthatott hajstílusokat a közönség.

 

BWNET, a szakma elkötelezettje

A BWNET elkötelezett a szépségipar iránt, weboldalunkon és rendezvényeinken, így a Barber Battle Budapesten is évről évre fontos célunk, hogy összehozzuk a szakmát. Ilyenkor pedig partnereinknek is lehetősége van előtérbe kerülni: az oktatói csapatunk a BWNET közösségéhez tartozó szalonokból került ki. Nélkülözhetetlen számunkra az ügyfeleink folyamatos támogatása és fejlődése, hiszünk abba, hogy egymástól tudunk a leginkább tanulni.

 

Te is szeretnél része lenni a BWNET-nek? ​​​Profi időpontfoglaló rendszerrel fejlesztenéd a szalonod, és ott lennél az ország legnagyobb szépségipari marketplace-én? Kérj ajánlatot!