2023-09-25 10:13:44

Képes beszámoló: Wella Professionals x Budapest Hair Show

A bwnet.hu szervezésében 2023. szeptember 16-án negyedik alkalommal is megrendezésre került a Budapest Hair Show, melynek a Fashion Street Budapest volt a főtámogatója.

Hazai sztárfodrászok mellett a nemzetközi élvonalból is érkeztek szakemberek: körülbelül 25 előadótól tanulhattak és inspirálódhattak a résztvevők. Idén történelmi pillanatokat is átélhettünk együtt, ugyanis a legendás Sassoon Academy kreatív igazgatója, Mark Hayes és csapata első alkalommal lépett színpadra hazánkban és lenyűgöző programmal kápráztatta el a közönséget.

2023-ban a Wella Professionals jóvoltából James Earnshaw is megmutathatta a Budapest Hair Show színpadán káprázatos tehetségét egy fergeteges show keretében. Nézd meg képes beszámolónkat és éld át a hamisíthatatlan BHS hangulatot!

kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show

Főszerepben a fodrászat

Hazai és nemzetközi szakemberek inspirálták a közönséget, változatos, világszínvonalú produkciókat és előadókat láthattunk a színpadon: 

  • Mark Hayes, a Sassoon Academy kreatív igazgatója és csapata
  • Danilo Bozic, Schwarzkopf Professional
  • Alan Beak, WAHL
  • Rudy Mostarda, Alfaparf Milano Professional
  • James Earnshaw, Wella Professionals

​​​​​​Együtt. Egy helyen. A szakmának hódolva. A Budapest Hair Show anno egy rég dédelgetett álom volt a Beauty World Net életében, ami 2019-ben teljesült be, és azóta is töretlen sikert arat a fodrász szakma rajongói között. Méltó színteréül ismét Magyarország egyik lenyűgöző rendezvényhelyszínét, a Várkert Bazárt választottuk, ahol már negyedik alkalommal töltöttük meg a teret, nem csak szakmabeliekkel. A rendezvényre több mint 800 vendég érkezett, hogy a Sassoon Academy szemináriumán, majd a napijegyes szemináriumokon, kora este nagyszínpadi bemutatókon, este pedig egy óriási show-n vegyenek részt. A backstage-ben mindeközben több, mint 200-an dolgoztak azon, hogy a színpadon életre kelhessenek a korábban megálmodott produkciók.

 

James Earnshaw - Wella Professionals show

James Earnshaw a Budapest Hair Show alkalmából járt először Magyarországon és nagyon izgatott volt, hogy bemutathatta a Wella portfólióban rejlő potenciált a színek és textúrák terén. Hatalmas megtiszteltetés volt számára, hogy közel egy hónapja a Wella Professionals nemzetközi nagykövetévé válhatott. Végtelenül közvetlen és kreatív, imád újat alkotni, amit a színpadon is láthattunk. 

kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show

kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show

james_earnshaw_wella_professional_budapest_hair_show_2023james_earnshaw_wella_professional_budapest_hair_show_2023

kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_showkepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show

 

Wella Professionals stand

A Wella Professionals az Ultimate Repair termékcsaládot mutatta be, ami egy hajápoló termékcsalád, amely képes helyreállítani a hajkárosodásokat. Az AHA-t és Omega 9-et tartalmazó formula minden hajtípust kényeztet, azonban kifejezetten a szöszös és száraz hajon segít. A tápláló ápolószerek kiegészítik egymást és egymásra épülnek. Így célozzák meg az egészséges megjelenésű hajat, amely újra ragyoghat.

 

kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show

kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show

 

kepes_beszamolo_wella_professional_budapest_hair_show

Budapest Hair Show 2024: ismét egy óriás névvel készülünk számotokra!

A Budapest Hair Show 2024-es fellépőjéről a Grand Finale-ban rántottuk le a leplet, és mindenki hatalmas ujjongással fogadta, hogy a jövő évi Budapest Hair Show kiemelt fellépője a TONI & GUY!

A Budapest Hair Show 2023-t afterpartival zártuk, melyen egyben minden fellépőt, szponzort, stábtagot, közreműködőt és vendéget is ünnepeltünk. Köszönjük mindenkinek!

 

2024. szeptember 28-án Magyarországra érkezik a TONI & GUY! Csatlakozz a Budapest Hair Show 2024 Facebook eseményéhez ide kattintva!