2024-01-18 12:00:00

Hajfestés világa - A tökéletes árnyalatig vezető út

A hajfestés világában nem egyszerű kiigazodni, a sok árnyalat, hajápolási rutin, trend valóságos zűrzavart tud okozni. Követni a legújabb hajszín divatot a hajkorona megóvása közben nem egyszerű feladat, pedig igazán fontos! Valkai Barnabás bevezetett minket a hajfestés minden részletébe, egészen a szín megálmodásától, a haj utóápolásáig.

Tarts velünk a hajfestés világába!

hajfestes_vilaga_tokeletes_arnyalat

Egyedi, személyre szabott árnyalatok a hajfestés világában

,,A vendégeink szinte minden esetben hallgatnak ránk, a személyes konzultáció alkalmával, a színskála kielemzésével mindig sikerül megtalálnunk a megfelelő színt, ami mindenkit boldogá tesz.

A színelmélet legfontosabb tényezői az alap semlegesítési szabályok, melyik színt mivel tudjuk erősíteni illetve tompítani, vagy akár teljesen “kiütni”. Ezek megismerésével, illetve az őszfedés szabályai segítségével, már csak a kreativitásunkra van bízva, hogy milyen színeket keverünk ki.

Vendégeim körében köztudott, hogy nagyon szeretek játszani a színekkel, merész vagyok e téren, és nem is vezetek színkódokat, ugyanis szinte senkire nem kerül fel kétszer ugyanaz az árnyalat, ha esetleg a konkrét színekkel nem is, de az arányokkal mindig játszok." - Valkai Barnabás, fodrász

 

hajfestes_vilaga_tokeletes_arnyalat

Hódít a természetesség

,,Az észrevételem az, hogy manapság abszolút a természetes, visszafogott árnyalatok dominálnak, egyre több vendég választja ezt az irányt. Hozzáteszem, ennek mi nagyon örülünk, a mi szemléletünk a szalonban mindig is a természetesség, a valódi szépség előtérbe helyezése volt.

2024-ben teret nyernek a barna árnyalatok, és reméljük nagyon sok vendég ráébred, hogy mennyire gyönyörű is lehet egy barna haj, és sok esetben nincs szükség erőltetett, túlszőkített frizurákra." - Valkai Barnabás, fodrász

 

hajfestes_vilaga_tokeletes_arnyalat

A kevesebb néha több a hajápolás világában

,,Az első és legfontosabb szabály a hajápolás terén a professzionális termékek használata, adott esetben a festett haj számára kifejlesztett termékekkel.

Valljuk a kevesebb néha több elvét, egy ragyogó haj alapköve a megfelelően kiválasztott sampon-balzsam kombináció, melyet adott esetekben kiegészítünk egy, maximum kétféle ápoló termékkel.

Természetesen az egészséges, ragyogó haj titka nem merül ki a megfelelő termékhasználatban. Fő összetevői az egészséges életmód, megfelelő táplálokozás, hőhatások minimalizálása, meleg formázás megfelelő alkalmazása." - Valkai Barnabás, fodrász

 

hajfestes_vilaga_tokeletes_arnyalat

Így készülj fel a hajfestésre! 

,,Fontos mindig kihangsúlyozni vendégeink számára, hogy hajfestésre sosem érkezzenek frissen mosott hajjal, a néhány napos, természetes zsírréteg a legnagyobb segítségünk a haj és fejbőr védelmében.

Ha ez az egy kritérium mellet megfelelő professzionális hajfestéket választunk, a színtípusnak megfelelő oxidálószerrel, nem lehet probléma a végeredménnyel."  - Valkai Barnabás, fodrász

 

hajfestes_vilaga_tokeletes_arnyalat

Otthoni hajfestés professzionális segítséggel

,,Természetesen fodrászként nem preferálom az otthoni hajfestést, melynek okait akár egy napig sorolhatnánk, de mindannyian tudjuk, hogy emberekkel dolgozunk, adódhatnak olyan élethelyzetek, hogy ezt nem lehet elkerülni.

Ilyen esetben a vendég érdekében segíteni szoktunk, mit hogy tegyen otthon. Tanácsokkal látjuk el, és egy egyszerűsített receptúrával meg is tudja vásárolni a hajfestéket és az előre kimért oxigentát, hogy a lehető legkisebb változást tudja okozni a szalonban bevált festésében, hogyha visszatért hozzánk ne legyen gond a festéskorrekcióval." - Valkai Barnabás, fodrász

 

hajfestes_vilaga_tokeletes_arnyalat

Ismerd meg Valkai Barnabást! 

,,A szakma iránti érdeklődésem, majd ebből kialakult szeretetem azt hiszem főként annak tudható be, hogy nagymamám is a mai napig aktívan dolgozó fodrász!

A szakmát 5 éves képzési rendszerben sajátítottam el, mely időszak tele volt élményekkel, időnként hullámvölgyekkel, de úgy gondolom eddigi pályafutásom legszínesebb időszakának mondható. Számtalan szakmai versenyen vettem részt, legtöbbször dobogós, vagy első helyezésekkel.

Az egyik legnagyobb sikeremnek mondhatom a szakmámban, hogy a szakközépiskola elvégzése után egy évvel megnyithattam saját szalonom, Valkai Hajszalon néven." -  Valkai Barnabás, fodrász

 

hajfestes_vilaga_tokeletes_arnyalat

Szeretnél ragyogó, egészséges festett hajkoronát? Jelentkezz be online Valkai Barnabáshoz!

Valkai Barnabás vár Téged is a Valkai Hajszalonban Baján! Csodáld meg az általa készített lehengerlő hajfestéseket és jelentkezz be hozzá online! 

 

Valkai Hajszalon
6500 Baja
Szabadság út 35

 

Online időpontfoglalás a BWNET oldalon

 

Te is szeretnél online időpontfoglaló rendszert? Csatlakozz te is a több száz profi szakemberhez, kérj ajánlatot és legyen BWNET naptárad! Regisztrálj a BWNET oldalán! 

 

Ez is érdekelhet: 

Szabó Zsófi elárulta nekünk a gyönyörű hajkoronájának titkát!

Így hordd a hajad 2024-ben! - Frizura trendek 2024

Divatos frizurák 50 felett: ezek a legmenőbb frizurák és hajszínek