2022-07-27 16:13:35

Gyere és légy részese a fodrászvilág egyik legkiemelkedőbb szakmai és közösségi 3 napjának!

Ismét megrendezésre kerül a TOGETHER, a fodrászvilág egyik lekiemelkedőbb szakmai és közösségi eseménye!

Ha Te sem akarsz lemaradni a félév legmeghatározóbb Wella Professionals eseményéről, akkor regisztrálj még ma, és légy Te is az elsők között, akik megismerhetik a félév legújabb trendjeit és termékeit! Tarts velünk, és tudj meg mindent a TOGETHER-ről!

fodrasz_esemeny_together_wella_professionals

Jó hangulat és szakmai újdonságok? Together!

A Wella Professionals egyik legmeghatározóbb eseménye ismét megrendezésre kerül szeptember 18-20. között, és ez nem más, mint a TOGETHER! Egy esemény, ami felpezsdíti a magyar fodrászok életét!

Regisztrálj Te is és tölts el 3 napot Siófokon a Residence Hotel Balaton szállodában, ahol a pihenés és szórakozás mellett a szakmai újdonságok is hangsúlyt kapnak!

A program során exkluzív betekintést nyerhetsz a Wella Professionals legújabb őszi trendjeinek világába, megjelenés előtt próbálhatod ki a márka legújabb termékeit. Természetesen a szakmai feltöltődés mellett a kikapcsolódás sem fog hiányozni a napirendből, melyet a szálloda wellness részlegén és zárt  balatoni strand területén élvezhetsz.

Ha Te sem akarsz lemaradni a félév legmeghatározóbb Wella Professionals eseményéről, akkor regisztrálj még ma, és légy Te is az elsők között, akik megismerhetik a félév újdonságait!

 

REGISZTRÁLOK!

 

fodrasz_esemeny_together_wella_professionals

Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Helyszín: Residence Hotel Balaton****, Siófok

Dátum: 2022.09.18-20.

Elhelyezés: 2 ágyas szobák*

Teljes ellátás: reggeli + ebéd + vacsora

Részvételi díj: 89.900 Ft*

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022.08.29.

*A részvételi díj befizetésére lehetőséged van 2 részletben is, ebben az esetben az első részlet befizetési határideje július 31., a második részleté pedig augusztus 29.

*Regisztráció során kérjük mindenképp tüntesd fel a Megjegyzés rovatban, hogy kivel szeretnél egy szobában lenni.

 

fodrasz_esemeny_together_wella_professionals

Ne maradj le, regisztrálj Te is az év egyik legmeghatározóbb Wella Professionals eseményére!

 

REGISZTRÁLOK!

 

További információkért keresd a Wella Professionals területi képviselőd, vagy látogass el a Wella Studio Budapest weboldalára!