2024-07-24 14:52:41

Fodrász állás bérleti díjas rendszerben Budapest legújabb luxus szépségszalonjában!

Csatlakozz Budapest legújabb luxus szalonjához, ahol modern környezetben, prémium vendégkörrel dolgozhatsz. Kiváló elhelyezkedésük és aktív marketing tevékenységük révén folyamatosan új vendégeket vonzanak, miközben rugalmas bérleti feltételeket kínálnak neked. Legyél részese egy támogató és inspiráló közegnek Vörös Tamás szakmai vezetésével, ahol a szakmai fejlődés és a vendégek elégedettsége az elsődleges.

Jelentkezz a fodrász állásra, és dolgozz Budapest legújabb luxus szépségszalonjában, a Luxoya VIP Salon-ban!

fodrasz_allas_budapest_legujabb_luxus_szepsegszalonjaban

Miért válaszd a Luxoya VIP Salon-t? - Fodrász állás Budapesten

  • Luxus környezet: A szalon a belváros szívében található, elegáns, modern belső térrel, ahol a legkorszerűbb eszközökkel dolgozhatsz. Az enteriőr és a professzionális légkör garantálja, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak.
  • Kiváló lokáció: A szalon Budapest egyik legforgalmasabb és legexkluzívabb részén helyezkedik el, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. A prémium elhelyezkedés biztosítja, hogy mindig legyenek új vendégeid.
  • Széleskörű marketing támogatás: A szalon aktív marketing tevékenysége révén folyamatosan új vendégeket vonz. A weboldaluk és közösségi média jelenlétük erős, hogy te is profitálj belőle.
  • Szakmai támogatás: Vörös Tamás szakmai vezetőként nap, mint nap támogat téged a szalonmunka során.
  • Exkluzív ügyfélkör: Prémium vendégkör, akik a legmagasabb szintű szolgáltatást keresik.
  • Továbbképzési lehetőségek: Rendszeres workshopok és képzések, hogy mindig naprakész legyél a legújabb trendekkel és technikákkal. A szalon csapata hisz abban, hogy a folyamatos fejlődés kulcs a sikerhez.

 

Szakmai támogatás a Luxoya VIP Salon-ban Vörös Tamás által

Vörös Tamás, többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik mind az oktatás, mind az fodrászat üzleti oldalának területein. A Luxoya VIP Salon szakmai vezetőjeként elkötelezett amellett, hogy a szalonban dolgozó fodrászok nap, mint nap magas szintű támogatást kapjanak, ami által újabb és újabb sikereket érhetnek el a szakmában.

,,A fodrász szakma számomra több mint egy mesterség - ez egy komplex hivatás, ami észrevétlenül, de szorosan összefonódik a kereskedelem és marketing világával is. Az évek során szerzett tapasztalataim és tanulmányaim rávilágítottak ennek fontosságára. Feladatomnak érzem, hogy ne csak az anyagok használatával kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudást adjam át, célom, hogy az erre nyitott kollégák megismerjék azokat az eszközöket és módszereket, amelyekkel sikeres és jövedelmezőbb vállalkozást építhetnek. Hiszem, hogy ez a sokrétű tudás kulcsfontosságú szakmánk fejlődéséhez és a fodrászok hosszú távú sikereihez ezen a folyamatosan változó piacon." - Vörös Tamás, a Luxoya VIP Salon szakmai vezetője

 

fodrasz_allas_budapest_legujabb_luxus_szepsegszalonjaban

Amit a Luxoya VIP Salon kínál számodra:

  • Versenyképes bérleti díj: Rugalmas bérleti konstrukciók, amelyek illeszkednek a te igényeidhez és lehetőségeidhez.
  • Teljes infrastruktúra: Minden, amire szükséged lehet – eszközök, alapanyagok, kényelmes munkakörnyezet, hogy te csak a kreativitásodra koncentrálhass.
  • Exkluzív ügyfélkört vonzó környezet
  • Továbbképzési lehetőségek: Rendszeres workshopok és képzések, hogy mindig naprakész legyél a legújabb trendekkel és technikákkal.

 

fodrasz_allas_budapest_legujabb_luxus_szepsegszalonjaban

Amit a Luxoya VIP Salon vár tőled:

  • Szakképzettség: Érvényes fodrász végzettség és tapasztalat
  • Vállalkozói szemlélet: Képes vagy önállóan dolgozni és vendégkört építeni (meglévő vendégkör előny)
  • Professzionális hozzáállás: Elhivatottság a szépségápolás iránt és a vendégek elégedettségének biztosítása.

 

Jelentkezz a fodrász állásra Budapest legújabb luxus szépségszalonjába!

Úgy érzed, hogy illik Rád a leírás? Szeretnél gyönyörű környezetben prémium vendégkörrel dolgozni? Jelentkezz a Luxoya VIP Salon csapatába!

 

Érdekelnek a részletek!