2023-09-26 11:10:53

Fashion Street Budapest, a csodálatos sétálóutca, mely előkelő divatmárkáknak ad otthont

A Fashion Street egyedülálló varázsa a lélegzetelállító történelmi építészet és a divat összekapcsolásával született meg. Az előkelő divatmárkák üzleteit Budapest legkiválóbb szállodái és kitűnő éttermei veszik körül, ami egy jó elhelyezkedésű luxuscélpontot eredményez mind a hazai, mind a külföldi látogatóknak.

Nagy öröm számunkra, hogy az idei Budapest Hair Show-hoz a Fashion Street is csatlakozott! A kiállítói térben egy különleges installáció várta a vendégeket, majd az esti showtime közben Csipak Péter, a Fashion Street alapító tulajdonosa is megosztott néhány gondolatot a közönséggel.

A világhírű márkáktól az egyedi magyar divatmárkákig

A Budapest Hair Show a frizura trendeken keresztül kapcsolja össze a szépség és divat témakörét, irányt mutat a stílusos megjelenéshez. Idén ezt a főváros legelengásabb divatutcájával, Fashion Street Budapest-tel együttműködve tehettük meg. 

Az V. kerület évszázadok óta a nemzeti élet középpontjában áll, és ma is Budapest egyik legismertebb és leglátogatottabb negyede. A Fashion Street közvetlenül a híres kerület magjában található, és csak néhány percre van a Szent István Bazilikától és a festői folyóparttól, ahonnan panorámás kilátás nyílik a csodálatos Budai Várra.

A Fashion Street egyedülálló varázsa a lélegzetelállító történelmi építészetének és az előkelő üzletek homlokzatának köszönhető, melyeket Budapest legkiválóbb szállodái és kitűnő éttermei vesznek körül. A sétálóutcában nemzetközi világmárkák kirakatát csodálhatjuk és olyan márkák üzleteibe térhetünk be, mint például Tommy Hilfilger, Philipp Plein vagy Hugo Boss.

 

fashion_street_budapest_hair_show_2023

Fashion Street x Budapest Hair Show 2023

A bwnet.hu szervezésében 2023. szeptember 16-án negyedik alkalommal is megrendezésre került a Budapest Hair Show, melynek a Fashion Street Budapest volt a főtámogatója.

A Budapest Hair Show 2019 óta márkafüggetlenül szolgálja a magyar fodrászok fejlődését, inspirációs forrást ad, és mindeközben növeli a szakma presztízsét. 

A színpadon szemináriumok, look & learn bemutatók és látványos show-k váltották egymást, miközben a közös terekben szakmai standokon lehetett termékújdonságokkal ismerkedni. 

fashion_street_budapest_hair_show_2023

Az eseményt Győri Szabolcs, a BWNET ügyvezetője és a Budapest Hair Show kreatív igazgatója nyitotta meg. Így emlékszik vissza:

,,Annyira vártam már a Budapest Hair Show-t! Persze az odáig vezető utat is élveztük a csapattal, de azért voltak nehéz pillanatok is. Egy éves szervezői munka gyümölcse a szombat este, amit arany tálcán nyújtottunk át a vendégeknek. 

Európa egyik kiemelkedő márkafüggetlen fodrászati eseménye, a Budapest Hair Show a miénk, a tiétek és az egész fodrász szakmáé!"

 

fashion_street_budapest_hair_show_2023

Gold Stars Geg, a hazai fodrászat legendái a színpadon

A Budapest Hair Show szervezésekor felmerült bennünk a gondolat, hogy kifejezzük hálánkat és köszönetünket olyan embereknek, akik az egész életüket a szakmának szentelték. Ezt különleges módon szerettük volna megvalósítani. Így a Showtime-ot egy meglepetés Geg-produkcióval indítottuk, melynek dramaturgja és rendezője, Győri Szabolcs, a BHS kreatív igazgatója volt, aki a BHS vezető koreográfusával, Lopusny Annával és a Fashion Street támogatásával rakta össze ezt a legendákról szóló show-t. Hajas László, Szabó Imre, Kökény Ferenc, Papasz Vasziliosz és Id. Csipak Péter álltak egyszerre a színpadon és egy őrületes produkcióval nyűgözték le a vendégeket.

fashion_street_budapest_hair_show_2023

Csipak Péter, a Budapest Hair Show 2023 főtámogatójának, a Fashion Street Budapest-nek az alapító tulajdonosa is színpadra lépett, hogy megosszon néhány gondolatot.

,,Ti vagytok ennek a szép szakmának a nagymesterei! Ti vagytok azok, akik a fodrász szakma népszerűsítéséért, a fiatal generáció képzéséért és a magyar fodrász közösség nemzetközi elismeréséért rengeteget tettetek ebben az országban. Mindezt fáradhatatlan odaadással, profizmussal, végtelen alázattal és szeretettel!"

fashion_street_budapest_hair_show_2023

A fodrászat mindig is különleges helyet foglalt Péter szívében, hiszen felmenői között hosszú évekre visszamenőleg sok-sok szakmabelit találunk.

,,Bár én nem követtem a családi tradíciót, hiszen nem fodrászként helyezkedtem el, mégis nagyon sokat jelent számomra, hogy egy ilyen színvonalas eseményt támogathatok, mint a Budapest Hair Show, mely minden mozzanatával a fodrász szakma szeretetét közvetíti." 

 

Szeretnél többet megtudni a Fashion Street-ről?

Látogass el honlapjukra, és ismerd meg a lenyűgöző divatutca történetét, valamint fedezd fel exkluzív üzleteiket!