2024-01-18 14:00:00

Dancsó Erika fodrász oktatások 2024

Dancsó Erika, a neves nemzetközi fodrászművész és a L’Oréal Professionnel Nagykövete, újra meghívja a szakma iránt elkötelezett szakembereket, hogy merüljenek el a hajformázás művészetében és technikáiban.

Most egyedülálló képzéssorozatot kínál, ahol a résztvevők első kézből tanulhatnak a legmodernebb stílusokról és technikákról.

dancso_erika_fodrasz_oktatasok_2024

Dancsó Erika fodrász oktatások 2024

  • 02.19. – Look & Learn Szentes: Egy nap, amikor Erika megosztja a látványos bemutatók során a fodrászat legújabb irányzatait.
  • 02.20. – Gyakorlat Szentes: Az elméleti tudás gyakorlati alkalmazása, ahol a résztvevők kézügyességüket csiszolhatják.
  • 03.04. és 03.05. – Francia Alap Hajvágás Budapest: Ahol a francia vágástechnikák alapjait sajátíthatod el.
  • 04.02. és 04.03. – Francia Kreatív Hajvágás Budapest: Kreatív technikák és innovatív megközelítések a hajvágásban.
  • 04.09. – Iconic Styling 1 Budapest: A stílusikonok világába vezető út első lépései.
  • 05.06. és 05.07. – Iconic Styling 2 Budapest: Továbbfejlesztett technikák és stílusok, amelyekkel magabiztosan formálhatod a trendeket.
  • 06.03. – Francia Kollekció Look & Learn Budapest: Ahol a legfrissebb francia hajtrendeket tanulhatod meg.
  • 06.04. – Francia Kollekció Gyakorlat Budapest: Ahol a divat fővárosának inspirációja valósággá válik a kezeid között.

 

dancso_erika_fodrasz_oktatasok_2024

Dancsó Erika fodrász oktatási programja a szakma élén

Dancsó Erika fodrász oktatási programjai azért állnak a szakma élén, mert páratlan szakértelemmel, a legújabb trendek teljes ismeretével és gyakorlati tudással felszerelve készítik fel a résztvevőket. A kurzusokon való részvétellel nem csupán egy képzésen veszel részt, hanem egy olyan közösség tagjává válsz, ahol a szakma iránti szenvedély és a tudás megosztása központi szerepet kap.

 

dancso_erika_fodrasz_oktatasok_2024

Személyre szabott fodrász oktatás és szalon tréningek

Erika programjai között megtalálhatók a szalonok számára személyre szabott tréningek is, amelyek kifejezetten arra szolgálnak, hogy a fodrászok egyéni igényeire szabva bővíthessék szolgáltatásaikat és technikai repertoárjukat.

 

dancso_erika_fodrasz_oktatasok_2024

Vegyél részt Dancsó Erika 2024-es fodrász oktatásain! 

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy csatlakozz Dancsó Erika inspiráló közösségéhez. Regisztrálj most, és tárj fel új dimenziókat a fodrászatban az év legújabb trendjeivel és technikáival!

A fodrász oktatások részleteiért és jelentkezésért hívd a +36-30/427-1000 telefonszámot vagy látogass el a lorealproshop.hu weboldalra, ahol további információkat találsz Dancsó Erika fodrász oktatásairól!