2023-06-05 09:06:12

Bemutatkozik Császár Dániel, a balayage és a korrekciós hajfestések szakértője

Császár Dániel, a Bwnet és a Redken oktató fodrásza, aki exkluzív budapesti szalonjában várja férfi és női vendégeit egyaránt. Dániel a balayage és a korrekciós hajfestések kiemelkedő szakértője, de férfi hajak terén sem kell félteni őt, hiszen 2022-es Barber Battle Budapest 'Férfi Hajvágás és Styling' kategória győztese is volt!

Dániel tisztában van a mai legfrissebb trendekkel és legdivatosabb stílusokkal, hogy mindig naprakész frizurákat készíthessen el. Nyitott az újdonságokra és az extrém hajkoronákra is, szeret változatos és egyedi hajakat készíteni. Ez nem is csoda, hiszen oktató fodrászként legfőbb feladata, hogy tanítványainak a legjobb tudást adja át.

csaszar_daniel_balayage_korrekcios_hajfestek

Álmodozó fiatalból a balayage és a korrekciós hajfestések szakértője

,,Az iskola első napján szerettem bele a fodrászatba. Akkor már tudtam, hogy ez lesz az én utam és ez vagyok én. Jelenleg 6 éve vagyok a szakmában és bátran kijelenthetem, hogy ez a megérzés beigazolódott. 

 Az első mérföldkő az iskola elvégzése után az volt számomra, amikor elkezdtem dolgozni és megrendezésre került az első férfi hajbemutatóm. Erre rengeteg készültem, nagyon komolyan vettem, előfordult, hogy 6-8 órán keresztül vágtam egy férfi hajat.

A második mérföldkő az volt számomra, amikor elkezdtem versenyezni. Az első Barber Battle Budapest hatalmas élmény volt,  de a Magyar Bajnokság és a Kézműves Kupa is mély nyomokat hagyott bennem, legfőképp mivel mindegyiken sikerült a dobogóra is állnom. Erre nagyon büszke vagyok.

Az is hatalmas örömmel tölt el, hogy már egy éve megnyitottam a saját üzletemet és ez azóta is nagyon jól működik. 

Azonban talán a legnagyobb elismerés számomra az, hogy a Redken és a Bwnet oktató fodrásza lehetek, hiszen hosszú évekig ez volt a vágyam. Úgy gondolom, hogy azért lehetek a leghálásabb a szakmának, mert szeretetből tudom csinálni azt és emberekhez kapcsolódva tudok alkotni." -  Császár Dániel Redken és Bwnet oktató fodrász, a balayage és a korrekciós hajfestések szakértője

 

csaszar_daniel_balayage_korrekcios_hajfestek

A legnépszerűbb hajtrendek, köztük a balayage és a korrekciós hajfestések

,,Férfi hajvágások terén széles a paletta, az elmúlt években felkapott fade stílus népszerűsége töretlen és még mindig tud újdonságot nyújtani. Azonban már egyre népszerűbbé válnak Magyarországon is az extrémebb trendek, köszönhető a Bwnetes eseményeknek, ahol a szakembereknek van lehetősége kreatív közegben új dolgokat kitalálni. Ilyenkor mindig mennek a különböző egyedi hajvágások, mulletek, hosszabb hajak, amik beépülnek a mai divatba.

Én azt vallom, hogy mindig az a trend, amit másoktól inspirálódva megvalósítasz. Én főleg brit es amerikai vonalból szoktam ötleteket meríteni.

Azt gondolom, hogy most vagyunk abban a szakaszban, ahol minden divatos, a fadektől a klasszikuson át a hosszabb hajakig. Intenzívebben a '80 - as évek világa jött vissza egy modernebb változatban, ez lesz most a legnépszerűbb trend. 

Én női vonalon leginkább korrekciós és balayage hajfestéseket készítek. Ez annak köszönhető, hogy a közösségi médiában ezt mutatom magamból a legjobban és a vendégek mindig azt kérik tőled, amit a legtöbbet láthatnak a felületeiden, azoktól válhatsz népszerűvé.

Férfi vendégeim a naturális, elegánsabb hajakat kérik tőlem a legtöbb a alkalommal, mivel sokan közülük irodában dolgoznak, de vannak extravagáns színek és formák is." - Császár Dániel Redken és Bwnet oktató fodrász, a balayage és a korrekciós hajfestések szakértője

 

csaszar_daniel_balayage_korrekcios_hajfestek

,,Bwnet oktató fodrásznak lenni iszonyatosan nagy szakmai megtiszteltetés"

,,Emlékszem még, amikor a Marosfalvi Hair szalonnal volt a New School Barber képzés, már akkor megfogalmazódott bennem, hogy érdekel ez a vonal. Amikor bementem az első ilyen alkalomra és elképzeltem, hogyha egyszer úgy fogok hajat vágni mint ők, akkor én is továbbadhatom azt, amit tudok. Ezzel inspiráltak, hogy egy olyan útra lépjek rá az oktatás terén, ahol kiteljesedhetek, akár a Bwnet csapatában.

 Iszonyatosan nagy szakmai megtiszteltetés a Bwnet oktató fodrászai között lenni, ameddig lehet es képes vagyok folyamatosan megújulni, addig szeretnék a csapat tagja maradni!" - Császár Dániel Redken és Bwnet oktató fodrász, a balayage és a korrekciós hajfestések szakértője

 

 

csaszar_daniel_balayage_korrekcios_hajfestek

Bwnet online időpontfoglaló rendszer Császár Dániel életében

,,Két éve használom és soha nem cserélném le soha, hiszen tökéletesen működik. 2 hét alatt át tudtam állni az új rendszer használatára és a vendégek 98 százaléka  is 1 hónap alatt megszokta. Kevés a hívás, mindig nálam lehet és látom, könnyebbé tette az életem. Nem megy el az idő azzal, hogy beírom a vendéget, telefonálgatnak, üzenetet írnak. 

Nincs is weboldalam, csak a Bwnet felületét használom és tökéletesen bevált, szeretem, hogy egy helyen van minden. Vendégek is imádják, mert akár éjjel is tudnak foglalni és így nem felejtenek el időpontot kérni, ami, egy szuper dolog. Vannak vendégek, akik nem szeretnek telefonon foglalni, számukra is sokkal kézenfekvőbb online intézni. Ha valaki ír valahol, akkor a Bwnetre irányítom, és ha nem megy, akkor mondom hogy hívjon fel, de általában erre nincs szükség." - Császár Dániel Redken és Bwnet oktató fodrász, a balayage és a korrekciós hajfestések szakértője

 

 

csaszar_daniel_balayage_korrekcios_hajfestek

Jelentkezz be Császár Dánielhez, a balayage és korrekciós hajfestékek szakértőjéhez online!

Császár Dániel vár Téged is a CSÁSZÁR HAIR NYC Redken Beauty & Barber-ba Budapesten! Fedezd fel az elérhető szolgáltatásai listáját és jelentkezz be hozzá!

 

CSÁSZÁR HAIR NYC. Redken Beauty & Barber Salon
1134 Budapest, XIII. kerület
Szabolcs u. 23 (WAIO Hair)

 

Online időpontfoglalás