2022-09-26 12:38:27

Budapest Hair Show 2022 Aftermovie

Szeptember 17-én harmadik alkalommal is fodrászok találkozópontjává vált a Várkert Bazár: elkezdődött a Budapest Hair Show 2022, a BWNET szervezésében. Az esemény 2019 óta márkafüggetlenül szolgálja a magyar fodrászok fejlődését, inspirációs forrást ad, és mindeközben növeli a szakma presztízsét.

Szemináriumok, look & learn bemutatók és látványos show-k váltották egymást, miközben a közös terekben szakmai standokon lehetett termékújdonságokkal ismerkedni. Hazai sztárfodrászok mellett a nemzetközi élvonalból is érkeztek szakemberek: körülbelül 20 előadótól tanulhattak és inspirálódhattak a résztvevők.

Nézd meg az esemény aftermovie-ját, és éld át a Budapest Hair Show hangulatát!

budapest_hair_show_2022_aftermovie

Budapest Hair Show - a fodrászat szolgálatában

Együtt. Egy helyen. A szakmának hódolva. A Budapest Hair Show anno egy rég dédelgetett álom volt a Beauty World Net életében, ami 2019-ben teljesült be, és azóta is töretlen sikert arat a fodrász szakma rajongói között. Méltó színteréül Magyarország egyik legnívósabb rendezvényhelyszínét, a Várkert Bazárt választottuk, ahol már harmadik alkalommal töltöttük meg a teret, idén először nem csak szakmabeliekkel. A rendezvényre több mint 700 vendég érkezett, hogy délelőtt GOLD oktatásokon, kora este nagyszínpadi bemutatókon, este peidg egy óriási show-n vegyenek részt. A backstage-ben mindeközben közel 100 fodrász alkotott.

 

budapest_hair_show_2022_aftermovie

A szakmai kapcsolatépítés és ünneplés napja

Rendezvényeinken mindig egy lépéssel közelebb kerülünk ügyfeleinkhez és a szakmához, ami azért fontos, hogy megértsük egymást, érezzük egymás igényeit, céljait. Kijelenthetjük: a BWNET érti és ismeri a szépségszakmát és a jövőt mutatja mindenki számára rendezvény és üzleti szinten egyaránt. 

Hazai és nemzetközi produkciók inspirálták a közönséget, régi motorosok és fiatal tehetségek - Magyarország legjobb fodrászai álltak egy színpadon! Közben pedig rég nem látott kollégák üdvözölték egymást, vagy épp új kapcsolatok szövődtek.

  • GOLD szemináriumok, azaz gyakorlati oktatások
  • Look & Learn képzések
  • Felejthetetlen show
  • Világmárkák és hazai forgalmazók egy kiállítói térben
  • Koktélparty

 

budapest_hair_show_2022_aftermovie

Budapest Hair Show 2022 Aftermovie

A Budapest Hair Show-ról egy Aftermovie-val is készültünk, ami egy visszatekintés és egy felejthetetlen szakmai nap felidézése a résztvevőknek, illetve egy bemutató is azoknak, akik nem voltak jelen! Éld át Te is a Budapest Hair Show hangulatát!

Az esemény 2023-ban folytatódik, találkozzunk szeptember 16-án! Keresd a jegyeket december 1-től!