2023-07-18 11:03:07

BARBER ROADSHOW ÚJRATÖLTVE- CHARLES GRAY BUDAPESTEN!

A bwnet.hu bemutatja a megújult és nagyszerű BARBER ROADSHOW idei első állomását. Célunk: Magyarország legszebb és különleges helyszínein összehozni és oktatni a fodrász és borbély szakmát. Amire számíthatsz: felejthetetlen élmények, közös kaland, üdítő inspiráció a fellépők által és szakmai újdonságok elsőkézből.

Az előző évek elsöprő sikere után a Barber Roadshow első állomására invitálunk Titeket, a Lexington Loft-ba, ahol máris egy nemzetközi sztárborbély, Charles Gray lesz az, aki egy újszerű, friss tudásanyagot oszt meg a résztvevőkkel.

Tarts velünk és töltődj fel Te is miközben elkalauzolunk Téged a férfi hajvágások és styling világába!

barber_roadshow_charles_gray_budapesten

A FŐVÁROSBAN AZ ORSZÁG KIEMELKEDŐ BORBÉLYAI - TARTS VELÜNK

A bwnet.hu online időpontfoglaló rendszer és szakmai közösség bemutatja a BARBER ROADSHOW 2023-as sorozatának ELSŐ állomását. Az évadnyitó alkalmával Budapesten, a Lexington Loft-ban találkozhatsz az ország kiemelkedő férfi fodrászaival, borbélyaival és Charley Gray oktatóval és kiemelkedő fodrásszal egyenesen Londonból!

A hazai csapatból pedig csak erre az alkalomra rakja össze kollekcióját Balogh Tomi, Arndt Zsombor és Szabó Zsolt.

Amire számíthatsz: modelleken bemutatott inspirációk amelyek igazán előremutatóak és beépíthetők a mindennapi szalon munkába. Felejthetetlen élmények, közös kaland, a fellépők által biztosított szakmai újdonságok első kézből. A WAHL és a Barba Italiana márka jóvoltából sok-sok - kizárólag a helyszínen elérhető - kedvezményes ajánlattal várunk! A bwnet.hu online időpontfoglaló rendszere is megannyi különlegességgel készül!

Tarts velünk! Érezd jól magad! Tanulj és fejlődj együtt a szakmáddal!

 

ŐK A FELLÉPŐK

 

BARBER ROADSHOW - ÉVADNYITÓ ESEMÉNY CHARLES GRAY TUDÁSANYAGÁVAL

  • 11:30-12:30 Regisztráció, helyek elfoglalása, stand aktivitások
  • 12:30-13:30 Arndt Zsombor, Balogh Tomi, Szabó Zsolt
  • 13:30-14:30 CHARLES GRAY
  • 14:30-15:00 SZÜNET
  • 15:00-17:00 CHARLES GRAY
  • 17:00 Finálé

 

Dátum:

2023. július 30. (vasárnap)

11.30 - 17:00

Kapunyitás, helyek elfoglalása: 11:30-tól

 

Helyszín:

Budapest - Lexington Loft

1033 Budapest, Bogdáni út 1

 

Belépő ára: 

25.000 Ft

 

JEGYVÁSÁRLÁS A BARBER ROADSHOW ESEMÉNYRE

 

barber_roadshow_charles_gray_budapesten

Charles Gray - Az egyik legelismertebb borbély oktató

Charles Gray már 13 éve tevékenykedik a haj - és divatiparban, így mára a világ egyik legnagyobb és legmegbecsültebb borbély oktatójává vált, aki hatalmas tudással büszkélkedhet. Charles az elmúlt időszakban leginkább a divat és - szerkesztői világot tartotta szem előtt, olyan márkákat dobott fel ezidő alatt, mint a Vetements, FILA, Haider Ackermann, Represent Clothing és a Pretty Green.

Charles egyedülálló stílusa miatt a Leftside - Creative irányítása alatt dolgozik jelenleg. A rengeteg tapasztalatával, beleértve a munkát a férfi divathéten és a legjobb fodrászok segítését, mint Eugene Souleiman & Jody Taylor, egyáltalán nem meglepő, hogy rengeteg eseményre kérték fel, hogy hajakat készítsen el világszerte. 

Charles számára jelenleg a következő generáció oktatása a legfontosabb, amit az egyedi óráin keresztül biztosít számukra

 

barber_roadshow_charles_gray_budapesten

A BARBER ROADSHOW IDEI ELSŐ ÁLLOMÁSA

2023-ban újra országjáró roadshow keretében találkozhatsz hazánk legnépszerűbb borbélyaival, akik minden városban más és más hajvágási technikát, férfi frizura trendet mutatnak be. 

Küldetésünk a fodrász és borbély közösség összetartása, hisszük, hogy a két szakmában rejlő azonosságok és különbözőségek sokszínűsége teszi még izgalmasabbá az átélhető tudásanyagot.

 

BARBER ROADSHOW - ÉVNYITÓ BUDAPEST PROGRAM

Dátum:

2023. július 30. (vasárnap)

11.30 - 17:00

Kapunyitás, helyek elfoglalása: 11:30-tól

 

Helyszín:

Budapest - Lexington Loft

1033 Budapest, Bogdáni út 1

 

Belépő ára: 

25.000 Ft

 

JEGYVÁSÁRLÁS A BARBER ROADSHOW ESEMÉNYRE