2023-12-01 10:01:28

Videó beszámoló - Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest 2023

A bwnet.hu, az ország legnagyobb szalonkereső és online időpontfoglaló rendszere idén hetedik alkalommal rendezte meg a Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest Döntőjét, ahol Magyarország legjobb borbélyai és fodrászai mérhették össze tudásukat.

A nap első felében Look & Learn Szemináriumokon tanulhattak a résztvevők, majd következett a döntő, ahol pattanásig feszült a hangulat. A versenyt és a finálét fergetes afterpartyval zártuk.

Nem voltál ott, vagy csak szeretnéd feleleveníteni az élményt? Videó beszámolónk következik a Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest 2023 fodrászverseny döntőjéről.

barber_fesztival_barber_battle_2023_video_beszamolo

Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest Döntő 2023

Egy felejthetetlen nap és egy felülmúlhatatlan verseny, amit a fodrász és borbély világ egész évben lázasan várt. A nap első felében 5 elismert borbélytól tanulhattak a résztvevők: look & learn szemináriumot tartott a brit borbély fenomén, Josh Lamonaca, a Galaxy Cosmetics oktatói: Földi Geri, Magyar Tamás és Varga Csanád. 

Újdonságokból sem volt hiány a színpadon, hiszen Nyilas Tamás bemutatta az innovatív, borbélyok számára kifejlesztett cukorfilmet a Sugarazza márkától. Majd az Aesthetica Orvosi Központ betekintést adott az egyedülálló lézeres hajstimuláció rejtelmeibe, amely a hajhullás tartós kezelésére alkalmas. A színpadon az Aesthetica Orvosi Központ kiemelt vendége, Müller Attila is megosztotta tapasztalatait a Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest résztvevőivel.

Ezt követően a kiállítói térben világmárkákkal és kifejezetten borbélyok számára izgalmas termékekkel ismerkedhettek meg a látogatók megannyi aktivitás kíséretében: BWNET online időpontfoglaló rendszer, Heineken csocsó bajnokság, STMNT boxgép, Barba Italiana, Galaxy Cosmetics, WAHL frizura inspirációk Szabó Zsolt [Essential] által, Aesthetica Orvosi Központ, Sugarazza, Wallis Motor Budapest BMW tesztautózás, Lavazza, Jana. Majd kezdetét vette a Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest 2023 Döntője.

 

Amennyiben szeretnél csatlakozni Magyarország legnagyobb szépségipari közösségéhez, kérd ajánlatunkat most!

 

Videó beszámoló - Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest 2023 

A Barber Battle Budapestről egy Aftermovie-val is készültünk, ami egy visszatekintés és egy felejthetetlen fodrász és borbély verseny felidézése a résztvevőknek, illetve egy bemutató is azoknak, akik nem voltak jelen! Éld át Te is a Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest hangulatát!