2023-06-19 16:30:42

Alfaparf Milano Professional hajlaminálás - a legújabb Keratin Therapy Lisse Design termékcsaláddal

A fodrász szakma számára egy kezelés, vagy szolgáltatás megjelenése mindig új lehetőséget jelent a bevételének növelésére, üzletének fejlesztésére. A hajlaminálás ráadásul egy nagyon hálás szolgáltatás, könnyen kivitelezhető, gyors és ámulatba ejti a vendégeket azáltal, hogy rendkívül látványos, egészséges küllemet, puhaságot és simaságot biztosít a hajnak.

A tengerentúlon nagyot hódított az elmúlt évben ez a szolgáltatás, és hazánkban is egyre többeket érdekel. A magyarországi ALFAPARF MILANO Professional az egyik zászlóshajója ennek a kezelésnek megújult Keratin Therapy Lisse Design termékcsaládjával. Így, ha szeretnénk többet megtudni a hajlaminálásról, az egyik legjobb alany ehhez bizonyosan Schmicsek Melinda, az Alfaparf Milano Professional magyarországi oktatási vezetője.

Olvass tovább, hogy többet megtudhass az Alfaparf Milano hajlamináló termékeiről és magáról a kezelésről.

alfaparf_milano_hajlaminalas_lisse_design

Szükségszerű jó = hajlaminálás kezelés Alfaparf Milano Professional termékekkel a szalonok szolgáltatásai között.

,,A szalonoknak mindig szükségük van új szolgáltatások bevezetésére, hogy növelni tudják bevételüket. Manapság az exkluzív hajkezelések különösen fontosak ebből a szempontból. Ezek hasonlítanak bár a klasszikus kezelésekhez, de eredményben többet adnak, luxus szolgáltatásnak is nevezhetjük őket bátran. A vendégek egyre jobban igénylik, hogy többet adjunk a hajnak, látványosan feltöltsük azt. Mindezt rövidebb idő alatt, a legtermészetesebb anyagokkal, minél egészségesebb és hosszantartóbb eredménnyel. A Lisse Design hajlaminálás mind a szalonok, mind a vendégek igényeinek megfelel: látványos végeredményt nyújt, nemcsak egy kozmetikai ápolás ez, sokkal mélyrehatóbb hatású kezelés, amely komoly üzleti lehetőséget rejt magában." -  Schmicsek Melinda, az Alfaparf Milano Professional magyarországi oktatási vezetője.

 

alfaparf_milano_hajlaminalas_lisse_design

A lehengerlő haj: Alfaparf Milano Professional Keratin Therapy Lisse Design termékcsalád a tökéletesen laminált hajhoz

,,Az Alfaparf Milano hajlaminálás eredménye azonnali, látványos, és amolyan WOW élmény a vendég számára, mert nagyon szép ápolást ad a hajnak. Viszonylag gyorsan elvégezhető és rentábilis az anyagfelhasználás szempontjából. Eredménye hosszabban tart, így a vendégek még elégedettebbek, visszatérnek ezért a szolgáltatásért (is). 

Az Alfaparf Milano Professional Keratin Therapy Lisse Design terméke a piacon megtalálható kezelések közül szerintem az, amely a legkíméletesebb módon, a legjobb keratinnal dolgozik és a leghatékonyabban, legtartósabban tudja a hajba bejuttatni a keratint.

Szabadalmaztatott, legújabb generációs technológia, amely ezen felül maximális védelmet is nyújt a hajnak az UV sugárzással és légszennyezéssel szemben. Egy termék, amely ezt mind egy kezelésben tudja, ami szerintem elég indok arra, hogy erre a termékre essen a választás." -  Schmicsek Melinda, az Alfaparf Milano Professional magyarországi oktatási vezetője.

 

alfaparf_milano_hajlaminalas_lisse_design

Alfaparf Milano hajlaminálás, avagy kreatinfeltöltés az egészséges haj érdekében

,,Nagyon jól csengő és figyelmet megragadó szó a keratinfeltöltés. Egy kezeléssel helyre lehet állítani a haj keratinstruktúráját. A végeredmény nagyon látványos eredménye egyből szembe ötlő, tapintható. Mindenki vágyik a csodaszép egészséges hajra, de a divat, a trendek a technikai szolgáltatások nélkül nem követhetők. A legideálisabb, ha a folyamatos technikai szolgáltatások, mint festés, szőkítés mellé kiegészítő kezeléseként ajánljuk a hajlaminálást. Legalább fél évente érdemes elvégezni, ha szeretnénk, hogy a vendégünknek olyan gyönyörű haja legyen, amiért szívesen visszajár a szalonunkba. Amit a technikai szolgáltatások során elvesztünk a hajban, azt ezzel vissza tudjuk pótolni.

Nem hiába, hogy általában azoknál a szakembereknél, akik részt vesznek egy Lisse Design oktatáson, és megértik, hogy az Alfaparf Milano hajlaminálásnak mi is a célja, azoknál nem szokott kétség felmerülni a kezelés bevezetését illetően." - Schmicsek Melinda, az Alfaparf Milano Professional magyarországi oktatási vezetője.

 

 

*Mi az a hajlaminálás?

A tengerentúlról indult trend #ÜvegHaj, #Folyékonyhaj vagy #HajLaminálás néven ismert, nálunk az utóbbi elnevezéssel hódít. A hajlaminálás sikere abban rejlik, hogy ma nagyon sok nő vágyik szép hosszú frizurára, mely tökéletes megjelenésű, ám gondtalan is egyidőben, és a hajlaminálással ezt érhetjük el. Előcsalogathatjuk hajunk maximális szépségét úgy, hogy a kezelés alatt a hajszálakat bevonjuk keratinnal, ezáltal a haj könnyen kezelhetővé válik, és képes ellenállni olyan külső hatásoknak, amelyek például kreppesedést és szöszösödést okoznak. A siker másik kulcsa, hogy a szolgáltatással elért hatás nem ér véget az első otthoni hajmosás után, hanem akár 1-2 hónapig is meg lehet azt tartani.

 

**Kinek ajánlott?

A hajlaminálás bármilyen hajnak segít, hogy visszanyerje szépségét, és egészségesebb legyen, de ennek igénye elsősorban hosszabb, fénytelen hajaknál, illetve festés, szőkítés miatt igénybe vett hajaknál jellemzőbb. A hosszabb szőkített és/ vagy festett hajaknak megvannak a maguk viszontagságai; mint szárazzá, töredezetté váló hajszerkezet. Azoknak, akik ezzel nap, mint nap szembesülnek egy megváltás lehet ez a szolgáltatás, mert megszünteti a hajszerkezet elégtelenségei miatt fellépő kreppesedést, szöszösödést, és könnyen kezelhetővé tesz olyan hajakat, amelyek előtte képtelenek voltak megtartani a kialakított, szép, egyenes formázást, vagy a gubancolódás miatt nehézkes volt rajtuk a fésülködés.