2022-09-23 08:34:01

Képes beszámoló: Schwarzkopf Professional x Budapest Hair Show 2022

Idén harmadik alkalommal is fodrászok találkozópontjává vált a Várkert Bazár, a bwnet.hu újra megrendezte a Budapest Hair Show-t. Az esemény 2019 óta márkafüggetlenül szolgálja a magyar fodrászok fejlődését, inspirációs forrást ad, és mindeközben növeli a szakma presztízsét. Szemináriumok, look & learn bemutatók és látványos show-k váltották egymást a színpadon, miközben a közös terekben szakmai standokon lehetett termékújdonságokkal ismerkedni. Hazai sztárfodrászok mellett a nemzetközi élvonalból is érkeztek szakemberek: több mint 20 előadótól tanulhattak és inspirálódhattak a résztvevők. Nézd meg képeken a Schwarzkopf Professional idei megjelenéseit a rendezvényen!

Budapest Hair Show 2022

Hazai és nemzetközi produkciók inspirálták a közönséget, régi motorosok és fiatal tehetségek - Magyarország legjobb fodrászai álltak egy színpadon és a közönségben! Közben pedig rég nem látott kollégák üdvözölték egymást, vagy épp új kapcsolatok szövődtek.

  • GOLD szemináriumok, azaz gyakorlati oktatások
  • Look & Learn képzések
  • Felejthetetlen show
  • Világmárkák és hazai forgalmazók egy kiállítói térben
  • Koktélparty

 

Az esemény 2023-ban folytatódik, találkozzunk szeptember 16-án! Keresd a jegyeket december 1-től!

 

BHS 2022

Schwarzkopf Professional a Budapest Hair Show-n

Büszkék vagyunk rá, hogy a Schwarzkopf Professional már a kezdetek óta a Budapest Hair Show mögött áll. Idén is egész napos standaktivitással, GOLD szemináriummal, nagyszínpadi look & learn-nel és egy káprázatos show-val lepték meg a közönséget.

 

GOLD szeminárium: Bódis Richárd, Blanke Dávid, Madarász Viktor, Rácz Böbi és Veress-Győri Sándor - Kifutótól a szalonig

A szezon legharmónikusabb színkombinációit ismerhették meg a résztvevők, Blanke Dávid és Madarász Viktor tolmácsolásában. Az első blokk középpontjában a tbh, vagyis a true beautiful honest autentikus hajfestékek álltak, amik a teljesen egyedi, bársonyosan autentikus és hitelesen őszinte megoldásival új szintre emelik a hajfestési szolgáltatásokat. Az oktatás folyamán Rácz Böbi, a BOBÏ HAIR&ART szakmai vezetője természetes hajszínekhez illeszkedő styling technikákat mutatott be.

Igaz, hogy az Essential Looks 2:2022 kollekciójának bemutatója majd csak októberben lesz, de a Budapest Hair Show résztvevői már ennél jóval előbb láthatták az elképesztő frizurákat. A szeminárium második blokkjában három irányvonalat is megismerhettek a fordrászok:

  • 1. trend: COLLEGIATE - A fiatalság szabadságát idézi
  • 2. trend: HOMECORE - A hétköznapi stílus, az otthon és az egyszerűség ihlette
  • 3. trend: POP & PLAY - A határtalan öröm és a pozitivitás kifejezése

A márka képviseletében Veress-Győri Sándor és Bódis Richárd is színpadra lépett. Előadásuk során a hajvágásokat helyezték fókuszba, míg a színeket Madarász Viktor ismertette.

BHS2022

BHS2022

 

Look and Learn bemutató: Bódi Ákos, BWNET x Shwarzkopf Professional

A BWNET és a Schwarzkopf jóvoltából Bódi Ákos először állt a Budapest Hair Show színpadán, ráadásul egyenesen Londonból érkezett hozzánk. Ákos munkássága mindig is a hajvágások világában teljesedett ki, hiszen elképesztő szakértelemmel és precizitással dolgozik, épp ezért nem véletlen, hogy ez volt a témája kiscsoportos és look & learn bemutatójának is.

Budapest Hair Show 2022

Budapest Hair Show 2022

Budapest Hair Show 2022

Budapest Hair Show 2022

 

Showtime: 2022 @SchwarzkopfPRO

A Schwarzkopf Professional csapata, azaz Bódis Richárd, Veress Győri Sándor, Rácz Böbi, Blanke Dávid, Madarász Viktor, Zsekov Kati, Márity Péter, Kovács-Czupár Estilla, Nagy Erika egy nagyon egyedi és látványos műsorral készült a Budapest Hair Show-ra. A színpadon 3 kiemelkedő termékvonal elevenedett meg: az IGORA ROYAL Highlifts (az egészséges kinézetű, hidegszőke haj megalkotásához kifejlesztett sorozat), a SESSION LABEL (egy szalon exkluzív styling termékcsalád 12 magas teljesítményű formulával, amelyek segítségével minden alkalommal ikonikus frizurákat készíthetsz.) és az idei év nagy szenzációja, elmúlt idők legnagyobb hajfesték innovációja, a Colour Alchemy.

BHS 2022

BHS2022

BHS2022

BHS2022

BHS2022

BHS2022

BHS2022

BHS2022

BHS2022

Schwarzkopf Professional stand

A Schwarzkopf Professional kiállítói standdal is jelen volt az eseményen, aminek a látogatói alaposabban megismerkedhettek az elmúlt idők legnagyobb hajfesték-innovációjával, a Colour Alchemy termékeivel, a fotófalnál pedig menő képeket készíthetett.

BHS2022

7

 

Köszönjük a Schwarzkopf Professionalnek, hogy idén is velünk volt a Budapest Hair Show-n! És most már azt is elárulhatjuk, hogy a jövő évi eseményen is biztosan találkozhatsz velük!

 

 Az esemény 2023-ban folytatódik, találkozzunk szeptember 16-án! Keresd a jegyeket december 1-től!

 

​​​Profi időpontfoglaló rendszerrel fejlesztenéd a szalonod? Kérj ajánlatot most!