2024-06-14 11:36:46

A 2024-es nyári szezon legtrendibb frizurái

A nyári hőségben a hajunk gyakran különös kihívást jelent, hiszen a meleg időben zavaró lehet például, ha a hajunk a tarkónkhoz tapad vagy ha túl sok hőt generál a fejbőrünkön. Ez azonban nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a csinos és stílusos frizurákról. Szerencsére számos egyszerű, mégis elegáns hajviselet létezik, amelyek ideálisak a nyári hónapokra, függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid hajunk van.

Legyen szó elegáns kontyokról, laza fonatokról vagy friss, rövid hajvágásokról, ezek a frizurák biztosítják, hogy jól érezzük magunkat a meleg hónapokban is, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a megjelenésünk terén!

a_2024_es_nyari_szezon_legtrendibb_frizuraiA kép forrása IDE, és IDE kattintva

Tökéletes hátrafésült viselet - egyszerű nyári frizurák

A nyári időszakban többféle hajviselet is tökéletes választás lehet. Az egyik ilyen a precíz sleek back stílus, amely letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben praktikus is. A haj ebben a frizurában simára van fésülve és hátrafogva, így az arc szabadon marad, ami különösen előnyös a nagy hőségben.

 

a_2024_es_nyari_szezon_legtrendibb_frizuraiA kép forrása IDE, és IDE kattintva

Játékos copf - egyszerű nyári frizurák

Egy másik nagyszerű választás a klasszikus lófarok, amely mindig divatos és könnyen elkészíthető. A lófarok különösen praktikus, mert a haj fel van kötve, így nem tapad a tarkóhoz, és szellősebb érzést nyújt. Ezt a frizurát tovább variálhatjuk, például azzal, hogy néhány tincset kihagyunk az arc körül, vagy befonjuk magát a copfot egy vagy akár több tincsbe. A szabadon hagyott tincsek játékosabbá és lágyabbá teszik a megjelenésünket, miközben megmarad a frizura praktikuma. A fonat pedig különösen elegánssá és egyben kényelmessé tudja varázsolni megjelenésünket.

 

a_2024_es_nyari_szezon_legtrendibb_frizuraiA kép forrása IDE, és IDE kattintva

Feszes és tartós konttyal a hőség ellen - egyszerű nyári frizurák

A kontyok világában is számos lehetőség áll rendelkezésünkre a nyári hónapokban, amik praktikusak és stílusosak is egyben. A kontyok előnye, hogy a hajat elegánsan összefogva tartják és friss, szellős érzetet biztosítanak. 

Az egyik lehetőség a szorosabb, feszes konty, amely egész napra biztos tartást ad. Ez a stílus nemcsak elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöz, hanem megbízható is, hiszen akár hosszú órákon át is a helyén marad, anélkül, hogy igazgatni kellene.

 

a_2024_es_nyari_szezon_legtrendibb_frizuraiA kép forrása IDE, és IDE kattintva

Kócos konty a laza nyári napokra - egyszerű nyári frizurák

Emellett a másik lehetőség a lazább, kócos konty, amely szintén remekül viselhető a forró napokon. Ez a stílus inkább bohém és könnyed megjelenést kölcsönöz, amely tökéletes a nyári szabadidős tevékenységekhez, baráti összejövetelekhez vagy akár strandoláshoz. A lazább konty előnye, hogy gyorsan elkészíthető, és az arc körül szabadon hagyott tincsek még inkább fokozzák a nyárias, könnyed hatást.

 

a_2024_es_nyari_szezon_legtrendibb_frizuraiA kép forrása IDE, és IDE kattintva

Fonatok minden mennyiségben - egyszerű nyári frizurák

A gyönyörű fonatok sosem hagytak minket cserben, és a forró nyári napokon is kiváló megoldást nyújtanak. Ha csak az arcunkból szeretnénk eltüntetni a hajunkat anélkül, hogy egyszerűen a fülünk mögé fésülnénk, vagy ha az egész hajunkat egy fonatba szeretnénk rendezni, mindkét lehetőség remekül állhat hosszú és rövid hajon egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy egy szép fonat plusz kiegészítőként is hat a megjelenésünkben.

 

a_2024_es_nyari_szezon_legtrendibb_frizuraiA kép forrása IDEIDE, és IDE kattintva

Ha nyár, akkor fesztiválok - egyszerű nyári frizurák

A nyári frizuratrendek tárgyalásakor a fesztivál szezon sem kerülheti el figyelmünket. Ezeken a rendezvényeken különösen fontos a frizuránk tartóssága, és természetesen - ha már fesztiválokról van szó - valamilyen extra különlegesség is kell ezekbe a hajviseletekbe. Ezek lehetnek színes tincsek, gyöngyök, csillámok, vagy különleges hajcsatok is - a fesztivál stílusba szinte minden belefér.

 

a_2024_es_nyari_szezon_legtrendibb_frizuraiA kép forrása IDEIDE, és IDE kattintva

Haj kiegészítők a forró mindennapokra - egyszerű nyári frizurák

A haj kiegészítők nem csak a fesztivál stílushoz passzolnak, hanem bármilyen alkalomra kiválóak, hiszen feldobják a megjelenésünket. Egy különleges hajclip, hajtű, vagy akár egy trendi masni nem igényel nagy erőfeszítést, mégis jelentősen fel tudja dobni a megszokott frizurát.

 

Fodrászt keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán! Beleszerettél valamelyik rövid hajból készült frizurába? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő fodrászhoz az ország bármely pontján! Kattints a szalonkeresőnkre, válaszd ki a fodrászat szakterületet, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! A kép forrása IDEIDE, és IDE kattintva

Fodrászt keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Beleszerettél valamelyik rövid hajból készült frizurába? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő fodrászhoz az ország bármely pontján! Kattints a szalonkeresőnkre, válaszd ki a fodrászat szakterületet, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS FODRÁSZOKHOZ

 

A főkép forrása IDEIDE, és IDE kattintva

 

Ez is érdekelhet:

Divatos frizurák 50 felett: ezek a legmenőbb frizurák és hajszínek

Hajszín trendek 2024 - itt a nagy útmutató

A legszebb frizurák hosszú hajból