2023-06-06 08:29:13

West Coast Barbers - A családias borbély szalon, ahol jól érzed magad!

Fontos számodra a családias, vidám hangulat? Akkor West Coast Barbersben a helyed! Profi, ambíciózus borbélyok, akik folyamatosan keresik a kihívásokat, hogy minél különlegesebb kreációkat alkothassanak, de a klasszikusokat is nagyon szívesen elkészítik hatalmas precizitással.

Borbély vagy? A West Coast Barbers szeretettel várja jelentkezésed, légy Te is csapatuk tagja!

Ismerd meg a West Coast Barbers történetét és csapatát!

West_Coast_Barbers

A West Coast Barbers története

A tulajdonosok, Bianka és Máté szerettek volna valami újat teremteni, ahol bárki ki tud bontakozni és őszintén önmagát adni. Egy olyan helyet, ami otthonos és barátságos minden borbély és vendég számára egyaránt. Mára 8 éves vendégkört tudhatnak maguk mögött, így számukra az üzlet nem csak munkahely, hanem otthonukká vált. 

Üzletükben minőséget és profi szakembereket biztosítanak a vendégeknek.

A szalonban jelenleg is van megüresedett szék, ahova várják a lelkes jelentkezőket, akik szeretnék megtapasztalni azt, hogy milyen egy szuper, családias csapat tagjának lenni! Akár félműszakban, vagy vendégkör nélkül kipróbálnád magad? Hát ne habozz!

Amit a West Coast Barbers kínál számodra:

  • kényelmes, rugalmas munkakörnyezet
  • stabil, növekvő ügyfélkör
  • 50% minden hajvágás árából

 

Légy Te a West Coast Team legújabb tagja!

További információ és jelentkezés a következő telefonszámon: 0620/4908009

 

West_Coast_Barbers

A borbély szakma rejtelmei

A West Coast Barbers szakemberei számára ez a hivatás mindig rejt valami újat, emiatt elengedhetetlen számukra az új technikák, szolgáltatások és termékek folyamatos bevezetése. Ennek hála folyamatos pörgés van a szalon életében, nem telik el huzamosabb idő valamilyen újdonság nélkül. 

Egy jó borbély vagy fodrász nem csak a hajadra figyel, hanem rád is! Szokták mondani, hogy ők egyben pszichológusok, fejvadászok, közvetítők, egyszerűen mindenesek! Ez a West Coast Barbers minden munkatársaira igaz, segítenek minden vendégnek, ahol csak tudnak, hiszen számukra mindenki családtagnak számít.

 

Online időpontfoglalás

 

West_Coast_Barbers

A West Coast Barbers álomcsapata

A csapatban vannak fiatal ambíciózus fiúk/lányok, de a régi veterán harcosok sem hiányoznak, akik a szakma legjobbjai. Ők így egy tökéletes csapat, akik már családdá nőtték ki magukat az évek alatt.

 

West_Coast_Barbers

Geri -  8 éve csapattag

Geri rajongása a hajak iránt családi szálról fakad, hiszen édesanyja és nagymamája is fodrászként dolgozott, ezért érthető, hogy a vérében van a szakma.

Számára a legnagyobb motivációt a boldog vendég arca adja, miután kiszáll a székből és elégedett a végeredménnyel.

 

West_Coast_Barbers

Dorka - 4,5 éve csapattag

Dorka már gyerekkorában nagyon szeretett hajakkal foglalkozni, ez később sem kopott meg, így nem is volt kérdés, hogy mit választ majd szakmájának. Számára a vendégektől való visszaigazolás a legfontosabb, legfőképp szakmailag, de nem utolsó sorban arra is figyel, hogy a vendég jól érezze magát amint betoppan az üzletbe.  Ő is egyetért azzal, hogy olyan a West Coast Barbers csapatának tagja lenni, mintha a családjával lenne, a szalonba pedig már "haza" megy. 

Dorka szerint egyre inkább jönnek vissza divatba a hosszabb fazonú hajak, például a mullet. Nincsen kedvenc formája, vagy technikája, mivel a kihívásokat szereti és minden frizurát személyre kell szabni a vendég arcához, fejformájához.

 

West_Coast_Barbers

Dalma - 1,5 éve csapattag

Dalma, teljes nevén Rabi Dalma már 4 éve van a szakmában és ebből 1,5 éve van a West Coast Barbers csapatában. Már fiatalként tudta, hogy ez lesz a hivatása, rengeteg borbéllyal es fodrásszal volt körülvéve, így szépen lassan beleszeretett ebbe a szakmába. Számára a siker azt jelenti, hogy a vendégei elégedetten és jó hangulatban távozzanak, legyen szó haj vagy szakáll igazításról. 

Számára a West Coast Barbers családias, barátságos légkört sugároz, minden napja jó hangulatban telik itt. Dalmához a legközelebb álló frizura a skinfade, ennek minden változatát szereti, ebben látja a legnagyobb kreativitást és kihívást, de természetesen más fazonokat is szívesen és hatalmas szakértelemmel elkészít.

 

West_Coast_Barbers

Armand 

A szalon legfiatalabb tagja, tele lelkesedéssel és ambícióval. Armand 20 éves korában kezdett el ezzel a szakmával foglalkotni. Gyermekként sokszor látta fodrász édesanyját tevékenykedni és őszinte csodálattal töltötte el, ahogy az emberek "új emberként" hagyják el a szalont. Nincs régóta a szakmában, de rengeteg célja van, és ezeket minél hamarabb véghez is akarja vinni. Számára ez a hivatás rengeteg szabadságérzetet ad, hisz nem egy gyártósor. Napról napra egyre motiváltabb és keresi a legújabb kihívásokat. 

Armand szerint férfi hajtrendek terén mostanában nagyon népszerűek a croppok és a hasonló kócos fazonok, de a mullet egyre növekvőbb térhódítása is letagadhatatlan. Az ő személyes kedvencei a geometrikus technikák, de bármikor örömmel késszít klasszikus frizurákat is. Kedvenc napjai a keddek, hiszen elmondása szerint mindenki bent van akkor a szalonban, minden székben ül valaki és elképesztően jó hangulat uralkodik.

 

West_Coast_Barbers

A Bwnet a West Coast Barbers életében

,,Bwnetnek köszönhetően a telefonhívások száma jelentősen redukálódott, sokan jelenkeznek be maguktól online. Így kevésbé zökken ki a csapat a munkából. Az adatbázisnak köszönhetően könnyebben küldünk ki meghívókat eseményeinkre és a statisztikáknak hála, mindent látunk ami megkönnyítette számunkra a háttér munkálatokat. De ami a legfontosabb! Az emlékeztető email miatt, mindig mindenki eljön az időpontjára , vagy időben észhez kap ha netán nem jó neki az időpont." - Lányi Bianka, a West Coast Barbers alapító tulajdonosa

 

Jelentkezz be online a West Coast Barbers-be!

Ha megtetszett a West Coast Barbers mentalitása és a borbélyok munkája, akkor ne habozz, válaszd ki a kedvenc West Coast barberedet és foglalj hozzá online időpontot most!

 

Online időpontfoglalás

 

West Coast Barbers (59)
1114 Budapest, XI. kerület
Bartók Béla út 59.