2022-05-26 07:29:08

Inspirálódj a nagy napra Kiss Szilvia Esküvői frizurák könyvéből

Megjelent Kiss Szilvia új könyve a Wella Professionals támogatásával!
Legyen szó díszes kontyokról, káprázatos fonatokról vagy mutatós loknikról, Szilvi Esküvői frizura könyvében garantáltan megtalálhatod álmaid menyasszonyi frizuráját!
Rendeld meg most kedvezményes áron, díjmentes szállítással!

Kiss Szilvia - Esküvői Frizurák II. kiadás

A fenti címmel jelent meg Szilvi második könyve, amellyel témájából és felépítéséből adódóan elsősorban a pályatársait szándékozta megcélozni, de a végeredményt látva bátran kijelenthetjük, hogy jó helyre kerül minden – éppen az esküvőjére készülő – pár könyvespolcán is, hiszen a könyvben 5 egyszerűen és gyorsan elkészíthető frizura is megtalálható, amit egy nem szakmabeli is könnyedén elkészíthet.

A könyv 20 merőben más stílusú, hangulatú frizura elkészítését mutatja be, precíz, minden részletre kiterjedő alapossággal, mind a képi, mind a szöveges megjelenítést illetően. 

Oldalak száma: 125

“A könyvben egy igazi csapatmunka végeredményét láthatjátok, hiszen a közreműködők egytől egyig hatalmas profizmussal, szívvel, lélekkel azon dolgoztak, hogy minden egyes anyag egyedi és változatos legyen.

Bízom benne, hogy az ebből adódó különleges hangulatot minden kedves olvasóm tetten éri majd a lapokon. A nem szakmabeliek talán fokozottan örömüket lelhetik a kiegészítők, ruhák, ékszerek, virág-költemények, dekorációk, sminkek, fotók sokszínűségében is.”

Kiss Szilvia  

Kiss_Szilvia_Eskuvoi_frizurak_masodik_kiadas

Meríts ihletet a nagy napra!

Az esküvőre készülődő hölgyek számos ötletet meríthetnek a rájuk váró csodás esküvőhöz: változatos kiegészítők, ruhák, ékszerek, virág-költemények, dekorációk, sminkek, fotók sokszínűsége segíthet a tervezésben. Készülj Te is ragyogó esküvődre Kiss Szilvia, az esküvői frizurák igazi szakértőjének könyvével!

Úgy gondoljuk, hogy ez a könyv nagyon hasznos tudásanyagot biztosít leendő menyasszonyoknak és esküvői téma szerelmeseinek.

A könyvet most 25%-os kedvezménnyel rendelheted meg webshopunkról!

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

Kiss_Szilvia_Eskuvoi_frizurakKiss_Szilvia_Eskuvoi_frizurakKiss_Szilvia_Eskuvoi_frizurak