2022-05-26 07:22:49

Készítsd el a legszebb menyasszonyi hajviseleteket vendégeid számára Kiss Szilvia Esküvői frizurák könyvével

Váltsd valóra vendéged álmait és alkosd meg tökéletes menyasszonyi frizuráját a nagy napra! Fedezd fel Kiss Szilvia új könyvét, melynek segítségével káprázatos menyasszonyi hajkreáció elkészítését tanulhatod meg, hogy a legjobbat nyújthasd vendégeid számára.
Rendeld meg most kedvezményes áron, díjmentes szállítással!

Kiss Szilvia - Esküvői Frizurák II. kiadás

A fenti címmel jelent meg Szilvi második könyve, amellyel témájából és felépítéséből adódóan elsősorban a pályatársait szándékozta megcélozni, de a végeredményt látva bátran kijelenthetjük, hogy jó helyre kerül minden – éppen az esküvőjére készülő – pár könyvespolcán is, hiszen a könyvben 5 egyszerűen és gyorsan elkészíthető frizura is megtalálható, amit egy nem szakmabeli is könnyedén elkészíthet.

10 évvel az első, nagysikerű könyv megjelenése után időszerűvé vált ez a minden szempontból hiánypótló folytatás, mely hathatós segítséget nyújt a szakmabelieknek tudásuk továbbfejlesztéséhez, naprakészen tartásához.

A könyv 20 merőben más stílusú, hangulatú frizura elkészítését mutatja be, precíz, minden részletre kiterjedő alapossággal, mind a képi, mind a szöveges megjelenítést illetően, hogy saját vendégeid számára is magabiztosan készíthesd el ezeket a hajkreációkat.

Oldalak száma: 125

“A könyvben egy igazi csapatmunka végeredményét láthatjátok, hiszen a közreműködők egytől egyig hatalmas profizmussal, szívvel, lélekkel azon dolgoztak, hogy minden egyes anyag egyedi és változatos legyen.

Bízom benne, hogy az ebből adódó különleges hangulatot minden kedves olvasóm tetten éri majd a lapokon. Remélem, hogy a könyv segítségére lesz mindazoknak, akik a saját vendégeiknek szeretnék elkészíteni ezeket a hajkreációkat.”

Kiss Szilvia 

 Kiss_Szilvia_Eskuvoi_Frizurak

Kinek szól a kiadvány?

Elsősorban szakmabelieknek, hogy segítséget nyújtson abban, hogyan is kell felépíteni egy esküvői, illetve alkalmi frizurát. Hasznos tanácsokkal látja el a pályakezdőket vagy azokat, akik betekintést szeretnének nyerni a kontyok világába. 

 Kiss_Szilvia_Eskuvoi_Frizurak

A könyv sikerének titka

“A siker titka mindig abban rejlik, hogy bízunk az álmaink megvalósításában. De hatalmas szerepet játszik egy maximalista, profi csapat, akik a háttérben azért dolgoznak, hogy egy újabb csoda születhessen meg. Gondolok itt a fotósra, sminkesre, dekorra, ruhatervezőre, cipőtervezőre, fejdísz és ékszerkészítőre, profi modellekre és nem utolsósorban egy olyan cégre, akik professzionális termékei és eszközei nélkül mindez nem jöhetett volna létre.”

Kiss Szilvia

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy e könyv elkészülte egy igazán professzionális csapatmunka végeredménye. Minden közreműködő kompromisszumot nem ismerve, szívvel-lélekkel azon dolgozott, hogy az esküvői szakma minden szereplője számára minőségi és hosszútávon hasznosítható értéket képviseljen.

A könyvet most 25%-os kedvezménnyel rendelheted meg webshopunkról!

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

Kiss_Szilvia_Eskuvoi_Frizurak