2022-04-14 11:50:47

Súlytalan, természetes, fonatokra épülő frizurák alkalmakra - vegyél részt a fodrászoknak szóló képzésen!

Az oktatás a leghatékonyabb eszköz arra, hogy fejlődjünk, inspirálódjunk és közösséget formáljunk. Az Authentic Beauty Concept márka a fenntarthatóság jegyében született és szívügye, hogy fodrász partnerei naprakészek legyenek az aktuális trendek és autentikus hajviseletek terén inspirációt adva a mindennapi munkához. Vegyél részt a márka képzésein!

sulytalan_termeszetes_fonatokra_epulo_frizurak_alkalmakra_vegyel_reszt_a_fodraszoknak_szolo_kepzesen

Authentic Beauty Concept - fodrászati márka a fenntarthatóság jegyében

Egyre szélesebb réteg számára fontos, hogy a mindennapjai során a lehető legkevésbé terhelje környezetét. Rohamosan nő a vegán étrendet választók száma, növekszik a kereslet a tiszta forrásból származó összetevők iránt, nemcsak a táplálkozás, de a szépségápolás terén is. Erre az új, tudatos vásárlói magatartásra reagáltak az Authentic Beauty Concept márka megalkotói.

Abban mindenképpen hiánypótló a brand, hogy a termékei nem tartalmaznak parabéneket, szilikonokat és ásványi olajokat, tehát szintetikus összetevőket - ezeket teljes mértékben növényi összetevőkkel helyettesítik, úgy, hogy az nem megy a termék teljesítményének rovására. Ultrahangos lebomlás során nyerik ki a növényi összetevők esszenciáját, amit aztán a termékekben felhasználnak. 

sulytalan_termeszetes_fonatokra_epulo_frizurak_alkalmakra_vegyel_reszt_a_fodraszoknak_szolo_kepzesen

Fodrászoknak szóló képzés - súlytalan, természetes, fonatokra épülő frizurák alkalmakra és hétköznapokra egyaránt 

Édua olyan könnyed, súlytalan, fonatokra épülő frizurák világába vezeti be a résztvevőket, melyek mind azt sugallják mintha a viselője készítette volna, de természetesen elengedhetetlen a fodrász szakmai tudása hozzá. A képzés közben folyamatosan szó lesz a helyes és megfelelő termék használatról, hogyan kell kiválasztani a terméket, amivel formázni fogjuk a frizurát. 

2022 egy új világ mely új szemléletet igényel és teljesen más hajak kerülnek előtérbe, mint korábban. Az emberek önmaguk szeretnének lenni, a frizura nem mutathat túl rajtuk, a fodrász saját filozófiáját és egyéniségét mindezek figyelembevételével tudja megjeleníteni a végső look-ban. 

A délelőtti Look & Learn során Édua 4 különböző inspirációs frizurát készít el lépésről-lépésre, melyek egyikét a résztvevők a délutáni gyakorlati munka alatt babafejen fogják elkészíteni. 

Édua meggyőződése, hogy vannak kivételes pillanatok, amikor komfortzónán túl kell a hajakat elkészíteni és ő ebben is szeretné támogatni a résztvevőket.

sulytalan_termeszetes_fonatokra_epulo_frizurak_alkalmakra_vegyel_reszt_a_fodraszoknak_szolo_kepzesen

Authentic Beauty Concept oktatás -  Effortless Styling Forró Éduával

Oktató fodrász: Forró Édua

Dátum: 2022. Május 16. 

Időtartam: 10:00 - 16:00 

Részvételi díj: 40.000 Ft 

Helyszín: ASK Akadémia, 1093. Budapest, Közraktár utca 30-32.

Jelentkezés módja:

A képzésre előzetesen regisztrálni kell, melyet a +36 30 437 4519 telefonszámon vagy az authenticbeautyconcept.hu@henkel.com email címen tudsz megtenni.

sulytalan_termeszetes_fonatokra_epulo_frizurak_alkalmakra_vegyel_reszt_a_fodraszoknak_szolo_kepzesen

Forró Édua x Authentic Beauty Concept 

Fórró Édua gyermekkora óta fodrász szeretett volna lenni. Pécsett egy meghatározó fodrászszalonban tanult és az ezt követő tizenhat éven keresztül topstylistként tevékenykedett ott. Ez az időszak meghatározó volt szakmai életében, hiszen számos fotópályázaton vett részt. Itt kezdte el igazán érdekelni a szakma, hogy a fodrászkodás nemcsak a hajról szól, hanem annál sokkal több – művészeti szintre emelhető. 

Folyamatosan dolgozott fotózásokon, bemutatókon, esküvőkön ahol előtérbe kerültek a természetes, autentikus frizurák, mindeközben az esküvői feltűzések is nagy szerepet töltöttek és töltenek be a mai napi életében. Élvezettel tölti el, hogy valami olyat alkothat, ami más, mint a megszokott. 

Szereti az egyedi, természetes hajakat melyek kiemelik és felszínre hozzák az autentikus szépséget. Egy frizura akkor tökéletes amikor megszületik a nő, aki magabiztos és tökéletesnek látja magát. 

Természetes, egyszerű, őszinte. Ez a vízió vezérli Éduát a mindennapokban és üzeni mindenkinek, hogy minden nő legyen önmaga.

sulytalan_termeszetes_fonatokra_epulo_frizurak_alkalmakra_vegyel_reszt_a_fodraszoknak_szolo_kepzesen

A márka, mely önmagad elfogadásában is segít

A márka, amint a neve is mutatja, az autentikus szépségben hisz. Ez azt jelenti, hogy az ember önmagát adja, hogy természetesen és egyszerűen gondoskodik önmagáról, tiszta, szintetikus összetevőktől mentes termékeket használ, amivel nem csak önmagát kényezteti, hanem gondol arra is, hogy a környezetének se ártson. Legyél Te is az #authenticbeautymozgalom részese! Vegyél részt a képzéseken, vagy ismerd meg a termékeket az Authentic Beauty Concept szalonok valemelyikében!

 

Ez is érdekelhet:

Authentic Beauty Concept képzések 2022 I. félév - EMBRACE STYLING Lázár József oktató fodrásszal