2022-08-31 13:22:03

oktatás

fodrász

izgalmas események

Wella Professionals

2022-ben is vár Téged a Wella Professionals egyik legmeghatározóbb online eseménye!

Itt az idő, hogy néhány órára bezárd a szalon ajtaját, félretedd az ecsetet, és kényelembe helyezd magad egy tál popcornnal a kezedben, hiszen az év egyik legszínvonalasabb szépségipari showját, a Wella Professionals WE CREATE eseményét idén is megrendezik ONLINE formában!

Regisztrálj Te is, hogy inspirációt gyűjts, megismerd a legfrissebb trendeket, elsajátítsd a legújabb technikákat és ami a legfontosabb, hogy remekül szórakozz!

2022_fodrasz_esemeny_we_create_wella_professionals

Ingyenes, exkluzív esemény

Regisztrálj és csatlakozz a Wella Professionals eseményéhez 2022. szeptember 18-án, vasárnap. Kísérd figyelemmel számos ikonikus hajspecialista előadását, exkluzív interjúját, valamint nyerj betekintést a szakma rejtelmeibe néhány értékes bennfentes tipp segítségével!

A két órán át tartó szakmai program magába foglalja a professzionális fodrász szakma meghatározó területeit, fókuszba helyezve a legújabb szolgáltatásokat és termékeket egyaránt. Középpontba kerülnek napjaink legtrendibb technikái, például a fényszolgáltatás és a Shinefinity, valamint a legkülönlegesebb hajátalakítások a világ minden tájáról. Mindemellett, betekintést nyerhetsz a New York-i divathét kulisszái mögé is!

Az eseményen lehetőséged nyílik találkozni a fodrász szakma legnagyobb művészeivel, akik tehetségükkel, szenvedélyükkel, és inspiráló szaktudásukkal szeretnének hozzájárulni a szakmai fejlődésedhez. A legnagyobb fellépők között szerepelnek a Wella Professionals nemzetközi fodrászmesterei és nagykövetei, most mutatjuk is őket!

A fellépők:

  • James Earnshaw
  • Patricia Nikole
  • Rob Eaton
  • Briana Cisneros Dereq
  • Akin Konizi
  • Romeu Felipe
  • Noriyoshi Miyachi
  • Renya Xydis

Regisztrálok az eseményre!

2022_fodrasz_esemeny_we_create_wella_professionals

Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

A Wella Professionals csapata pontosan tudja, hogy milyen rohanós egy fodrász élete. A szakmabeliek igyekeznek mindig, minden vendég igényét kielégíteni, és emiatt hajlamosak megállás nélkül, reggeltől estig dolgozni. Éppen ezért, a WE CREATE előadását két időpontban is megtekintheted, attól függően, hogy neked mikor a legalkalmasabb!

Az első vetítés időpontja: 2022. szeptember 18. 13:00

A második vetítés időpontja: 2022. szeptember 18. 19:00

A WE CREATE egy online esemény, amelyet a világ bármely pontjáról, akár az otthonodban, akár a szalonban is megtekinthetsz több ezer nemzetközi fodrásszal közösen. Nincs szükséged másra, csak egy telefonra, egy számítógépre vagy egy tabletre és máris Te is részese lehetsz ennek a különleges eseménynek!

Éppen a Wella Professionals csapatával fogsz eltölteni 3 csodás napot Siófokon a TOGETHER esemény keretein belül? Ne aggódj, a WE CREATE-ről így sem maradsz le, hiszen a résztvevők együtt fogják végigkísérni az előadásokat!

Regisztrálok az eseményre!

További információkért kattints IDE vagy érdeklődj az alábbi telefonszámon: 0670 367 2407!

Kíváncsi vagy az esemény hangulatára? Tekintsd meg a WE CREATE videóját!

#WellaFamily #WellaShineOn